Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(mergyte1979 @ 2013 03 08, 13:52)
noriu paklausti kepejeliu kurios daret cake popsus blush2.gif kokia mase naudojot rutuliukams,nes vienur radau sausainiai su maskarpones suriu kitur kepti biskvita,sumalti,prideti ten priedu dar ir formuoti...tai dabar pasimeciau g.gif kuri varianta rinktis unsure.gif gal is savo patirties patarsit rolleyes.gif

Aš visai nesenai juos dariau, kepiau paprastą biskvitą maišiau su maskarpone ir keliais šaukštais kondensuoto pieno, gavosi saknūs, bent jau taip vaikai sakė, pati nevalgau saldumynų biggrin.gif
user posted image

saules-zuikuti, azalija777, pasta222, bite maja šaunuolės, gražūs torčiukai 4u.gif mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Erdve @ 2013 03 08, 16:58)
Saules zuikuti, jusu figureles tiesiog fantastiskos smile.gif pati siam savaitgaliui bandziau peliukus lipdyt... galvojau, kad puse velnio pavyko, bet kai pamaciau jusu tai dziaugiuos, kad seses vaikas forumo neskaito biggrin.gif
kitu kepejeliu tortai irgi labai grazus smile.gif

aciu.viskam reikia laiko,praktikos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sokoladinis/vysninis su aguonimis, 5,2kg

user posted image

Rafaello, jogurtinis su kriausemis, 5,1kg

user posted image

Snikersas, 3kg

user posted image

Plombyrines varskes skonio tortas su persikais, 3kg

user posted image

Visas merginas su kovo 8!!!!
Na, einu skaityt ka priraset, merginos

Atsakyti
Mingailiux bigsmile.gif labai grazus tortukai.
Gal galite parasyti kokio skersmens tortukai 5.1 kg rafaello ir jogurtinis.
Man reikes irgi 5kg rafaello ir varskinio. nlb isivaizduoju kokio dydzio kepti biskvitus.Aciu labai
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 03 08, 18:03)
Mingailiux bigsmile.gif labai grazus tortukai.
Gal galite parasyti kokio skersmens tortukai 5.1 kg rafaello ir jogurtinis.
Man reikes irgi 5kg rafaello ir varskinio. nlb isivaizduoju kokio dydzio kepti biskvitus.Aciu labai

Man to vestuvinio proporcijos negerai ziurisi. Daryta 23-18, bet reikejo 26-18 daryt, nes ir svorio pamazinau ant kilogramo
Rafaello 5 biskvitai, jogurtinis 4
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 03 08, 18:07)
Man to vestuvinio proporcijos negerai ziurisi. Daryta 23-18, bet reikejo 26-18 daryt, nes ir svorio pamazinau ant kilogramo
Rafaello 5 biskvitai, jogurtinis 4

Labai,labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GieNa @ 2013 03 08, 15:17)
Aš visai nesenai juos dariau, kepiau paprastą biskvitą maišiau su maskarpone ir keliais šaukštais kondensuoto pieno, gavosi saknūs, bent jau taip vaikai sakė, pati nevalgau saldumynų biggrin.gif

aciu 4u.gif as irgi kazka panasaus galvojau.buvau nusiziurejusi is beatos knygos,bet ten vidus sokoladinis ir dar jei mirkyt sokolade tai jauciu turetu biski per daug...na cia skonio reikalas aisku rolleyes.gif jusiskiai sauniai atrodo 4u.gif as tiek prisigalvojau daryt dukriuko pirmam gimtadieniui kazin ar spesiu doh.gif

SZ jusu tortai labai grazus 4u.gif Mingailiux pakalnutes kaip gyvos,atrodo net kvapa uzuodziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 03 08, 17:50)

Snikersas, 3kg

----------

Šį katinėlį taip ir norisi paglostyti thumbup.gif puikiai suformuotos jo baltos kudlos wub.gif
Atsakyti
Aciu visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2013 03 07, 10:32)
nemanau,kad gali ka nors "atidirbti"kai gamini,tik viena torta per savaite g.gif gal,kaime skelbima pakabinti,kad uhuuuuu,gaminu dykai tortus laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(aurelytea @ 2013 03 06, 18:20)

kaip pirmi blynai,tai neblogi 4u.gif tik keiskite aplinka,kurioje fotografuojate,kad nesimatytu jokiu kilimu,grindu,visokiu dubeneliu ir t.t. mirksiukas.gif sekmes biggrin.gif

dekuj 4u.gif
Atsakyti
Mingailiux, nepakartojami jusu sedevrai smile.gif saunuole!
Atsakyti
Jau tortu grazumas wub.gif wub.gif wub.gif
Tas "valgomas" krito i aki labai wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif

As va su klausimu apie aisinga ax.gif
darot su baltymu ar tik pudra ir citrinos sultys g.gif smile.gif Aciu 4u.gif

Su musu diena wub.gif 4u.gif
Atsakyti