aciu Rakelė uz patarima. ideja turejo buti kazkas tokio:
itariu, teks keisti pacia ideja, nes su slapia beze nelabai pavyks?
QUOTE(feminell'a @ 2013 03 07, 22:52)
*saules_zuikutis*, labai gražūs Jūsų tortai su kokiais dažais dažote masę, labai gražios spalvos
aciu.naudoju americolor gelinius dazus
QUOTE(astraemi @ 2013 03 07, 22:12)
Sveikutes, noreciau patarimo: kokiu glajumi rekomenduotumet puosti/aplieti RAFAELO torta? Sokoladinis turbut nelabai tinka?
Man šlapia bezė pats tinkamiausias rafaelui atrodo
aš norėčiau paklausti tų, kurios sukat rožes ant tortų. Kokį kremą naudojat, nes man su šlapia beze va kas išėjo
http://s13.postimage...lo_1_8_kg_2.jpg
[quote=spylkutia,2013 03 08, 00:44]
Sveika, manu kad dauguma merginu daro su slapia beze, cia tiesiog nedaplakta beze
Sveika, manu kad dauguma merginu daro su slapia beze, cia tiesiog nedaplakta beze
QUOTE(spylkutia @ 2013 03 08, 00:44)
aš norėčiau paklausti tų, kurios sukat rožes ant tortų. Kokį kremą naudojat, nes man su šlapia beze va kas išėjo
http://s13.postimage...lo_1_8_kg_2.jpg
http://s13.postimage...lo_1_8_kg_2.jpg
slapia beze.jusu nedaplakta
QUOTE(spylkutia @ 2013 03 08, 00:44)
Man šlapia bezė pats tinkamiausias rafaelui atrodo
aš norėčiau paklausti tų, kurios sukat rožes ant tortų. Kokį kremą naudojat, nes man su šlapia beze va kas išėjo
http://s13.postimage...lo_1_8_kg_2.jpg
aš norėčiau paklausti tų, kurios sukat rožes ant tortų. Kokį kremą naudojat, nes man su šlapia beze va kas išėjo
http://s13.postimage...lo_1_8_kg_2.jpg
bezas nedaplaktas.asmeniskai naudoju grietinele
QUOTE(*Keila* @ 2013 03 08, 09:37)
bezas nedaplaktas.asmeniskai naudoju grietinele
bet dar kaska idedat i ta grietinele ? nes vien is jos, vaizdas butu panasus
ačiū už atsakymus bandysiu dar.
aciu uz patarimus. visgi teko keisti puosimo ideja, tad gavosi kas gavosi
esu pradinuke, tad pries jusu grozius nera ka lygintis. dar klausimelis: kol siltas sokoladas, man jis taip graziai blizga, bet atsales tampa matiniu. gal kas zinot, ka reiktu padaryti, kad jis isliktu ir atveses blizgus?
RAFAELLO, ~3500 g, sokoladas, pastilazo gelytes, migdolu drozles
ir pyplius, kurio nesveriau, bet jo dimetras 10 cm
abu kartu
esu pradinuke, tad pries jusu grozius nera ka lygintis. dar klausimelis: kol siltas sokoladas, man jis taip graziai blizga, bet atsales tampa matiniu. gal kas zinot, ka reiktu padaryti, kad jis isliktu ir atveses blizgus?
RAFAELLO, ~3500 g, sokoladas, pastilazo gelytes, migdolu drozles
ir pyplius, kurio nesveriau, bet jo dimetras 10 cm
abu kartu
QUOTE(astraemi @ 2013 03 08, 12:04)
kaip apetitnai atrodo
sokolado praktiskai nenaudoju,tai ne kaizn ka patarsiu.gal tiktu aliejum vos patepti pavirsiu
astraemi, tas pyplius labai apetitnai atrodantis jergutėliau, čia visų skanias grožybes bežiūrint tuoj pati užsimanysiu torčiuką iškepti ir išpuošti