Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

*saules_zuikutis*, kaip tokią "pūkuotą" meškutę padarei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 03 07, 09:31)
aciu
manau tiesiog atidirbti reikia.buna ir pas mane kartais islenda tie nelygumai,bet siaip-dirbti,dirbti ir dar karta dirbti  biggrin.gif

nemanau,kad gali ka nors "atidirbti"kai gamini,tik viena torta per savaite g.gif gal,kaime skelbima pakabinti,kad uhuuuuu,gaminu dykai tortus laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(aurelytea @ 2013 03 06, 18:20)

kaip pirmi blynai,tai neblogi 4u.gif tik keiskite aplinka,kurioje fotografuojate,kad nesimatytu jokiu kilimu,grindu,visokiu dubeneliu ir t.t. mirksiukas.gif sekmes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 03 07, 11:01)
*saules_zuikutis*, kaip tokią "pūkuotą" meškutę padarei?  g.gif

su dantu krapstuku ''ispesiojau'' smile.gif

QUOTE(keno @ 2013 03 07, 11:32)
gal,kaime skelbima pakabinti,kad uhuuuuu,gaminu dykai tortus laugh.gif

na,nereikia dykai smile.gif as kai tik pradejau,norejau mikintis,o nelabai irgi buvo an ko,tai forume,kuriame bendravau, parasiau,kad uz savikaina iskepsiu,tik leiskit pasimokinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 03 07, 11:08)
na,nereikia dykai smile.gif as kai tik pradejau,norejau mikintis,o nelabai irgi buvo an ko,tai forume,kuriame bendravau, parasiau,kad uz savikaina iskepsiu,tik leiskit pasimokinti smile.gif

O gal žinote, kur būtų galima daugiau meškiukų lipdymo pavyzdžių pažiūrėti? smile.gif Savaitgalį reikės 2 nulipdyti, bet neįsivaizduoju kaip unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kokios jus visos saunuoles, tiek grozybiu sukuriat... grazu ziuret wub.gif
paskaitinejus temeles pabandziau ir as kazka nulipdyti, tai rodau
dariau is saldainiu mases
user posted image
user posted image

ka jus darote su cukraus pudros likuciais ant rozyciu ar lapeliu? man graziau butu jai tu likuciu nesimatytu... gal kokiu sepetuku minkstu pavalyt, ar sviestuku patept, noretusi kad blizgetu tos gelytes lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamule13: 07 kovo 2013 - 12:31
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 03 07, 11:08)

Kokia gera ideja, o as vis uz aciu visiems kepiau ir dovanu nesiau, tik ir ieskojau progos kam iskepti dovanu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 03 07, 12:18)
O gal žinote, kur būtų galima daugiau meškiukų lipdymo pavyzdžių pažiūrėti? smile.gif Savaitgalį reikės 2 nulipdyti, bet neįsivaizduoju kaip  unsure.gif

kazkaip nelabai naudojuosi nuorodom,lipdau is akies,tai siuo atveju nelabai kuo ir padesiu

QUOTE(erikiuxxx @ 2013 03 07, 13:46)
Kokia gera ideja, o as vis uz aciu visiems kepiau ir dovanu nesiau, tik ir ieskojau progos kam iskepti dovanu doh.gif

na,sitiek nepridovanosi-i bankrota nueiti galima smile.gif

snikers
user posted image
p.s.kam idomu biggrin.gif 1kaladele +-9gr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 07 kovo 2013 - 15:06
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 03 07, 15:05)
kazkaip nelabai naudojuosi nuorodom,lipdau is akies,tai siuo atveju nelabai kuo ir padesiu
na,sitiek nepridovanosi-i bankrota nueiti galima smile.gif

snikers
p.s.kam idomu biggrin.gif 1kaladele +-9gr

Na, reikės bandyti ir man biggrin.gif
O vaikučio vardas Anridas?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 03 07, 16:13)
Na, reikės bandyti ir man biggrin.gif
O vaikučio vardas Anridas??  g.gif

taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 03 07, 15:16)

Aaaa... blush2.gif Na Jūsų tortai man labai mieli būna, kitų taip pat gražūs, bet Jūsų itin šilti, visada laukiu naujų nuotraukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 03 07, 15:05)

Norint padaryt tas duobutes reikia pastilažą storesnį daryt ar sviestiniu daugiau aptept unsure.gif Kaip tik savaitgaliui daryt žadu savo pirmąjį gyvenime sūrį-tortą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 03 07, 16:23)
Aaaa...  blush2.gif Na Jūsų tortai man labai mieli būna, kitų taip pat gražūs, bet Jūsų itin šilti, visada laukiu naujų nuotraukų 4u.gif

aciu labai

QUOTE(GieNa @ 2013 03 07, 16:27)
Norint padaryt tas duobutes reikia pastilažą storesnį daryt ar sviestiniu daugiau aptept unsure.gif Kaip tik savaitgaliui daryt žadu savo pirmąjį gyvenime sūrį-tortą biggrin.gif

nei mases storiau,nei sviestinio-tortas dengtas kaip visada,tiesiog nereikia spausti is visu jegu,kad skyle liktu biggrin.gif
Atsakyti