*saules_zuikutis*, kaip tokią "pūkuotą" meškutę padarei?
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 03 07, 09:31)
aciu
manau tiesiog atidirbti reikia.buna ir pas mane kartais islenda tie nelygumai,bet siaip-dirbti,dirbti ir dar karta dirbti
manau tiesiog atidirbti reikia.buna ir pas mane kartais islenda tie nelygumai,bet siaip-dirbti,dirbti ir dar karta dirbti
nemanau,kad gali ka nors "atidirbti"kai gamini,tik viena torta per savaite gal,kaime skelbima pakabinti,kad uhuuuuu,gaminu dykai tortus
Papildyta:
QUOTE(aurelytea @ 2013 03 06, 18:20)
kaip pirmi blynai,tai neblogi tik keiskite aplinka,kurioje fotografuojate,kad nesimatytu jokiu kilimu,grindu,visokiu dubeneliu ir t.t. sekmes
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 03 07, 11:01)
*saules_zuikutis*, kaip tokią "pūkuotą" meškutę padarei?
su dantu krapstuku ''ispesiojau''
QUOTE(keno @ 2013 03 07, 11:32)
gal,kaime skelbima pakabinti,kad uhuuuuu,gaminu dykai tortus
na,nereikia dykai as kai tik pradejau,norejau mikintis,o nelabai irgi buvo an ko,tai forume,kuriame bendravau, parasiau,kad uz savikaina iskepsiu,tik leiskit pasimokinti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 03 07, 11:08)
na,nereikia dykai as kai tik pradejau,norejau mikintis,o nelabai irgi buvo an ko,tai forume,kuriame bendravau, parasiau,kad uz savikaina iskepsiu,tik leiskit pasimokinti
O gal žinote, kur būtų galima daugiau meškiukų lipdymo pavyzdžių pažiūrėti? Savaitgalį reikės 2 nulipdyti, bet neįsivaizduoju kaip
Sveikos
Kokios jus visos saunuoles, tiek grozybiu sukuriat... grazu ziuret
paskaitinejus temeles pabandziau ir as kazka nulipdyti, tai rodau
dariau is saldainiu mases
ka jus darote su cukraus pudros likuciais ant rozyciu ar lapeliu? man graziau butu jai tu likuciu nesimatytu... gal kokiu sepetuku minkstu pavalyt, ar sviestuku patept, noretusi kad blizgetu tos gelytes
Kokios jus visos saunuoles, tiek grozybiu sukuriat... grazu ziuret
paskaitinejus temeles pabandziau ir as kazka nulipdyti, tai rodau
dariau is saldainiu mases
ka jus darote su cukraus pudros likuciais ant rozyciu ar lapeliu? man graziau butu jai tu likuciu nesimatytu... gal kokiu sepetuku minkstu pavalyt, ar sviestuku patept, noretusi kad blizgetu tos gelytes
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 03 07, 11:08)
Kokia gera ideja, o as vis uz aciu visiems kepiau ir dovanu nesiau, tik ir ieskojau progos kam iskepti dovanu
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 03 07, 12:18)
O gal žinote, kur būtų galima daugiau meškiukų lipdymo pavyzdžių pažiūrėti? Savaitgalį reikės 2 nulipdyti, bet neįsivaizduoju kaip
kazkaip nelabai naudojuosi nuorodom,lipdau is akies,tai siuo atveju nelabai kuo ir padesiu
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 03 07, 13:46)
Kokia gera ideja, o as vis uz aciu visiems kepiau ir dovanu nesiau, tik ir ieskojau progos kam iskepti dovanu
na,sitiek nepridovanosi-i bankrota nueiti galima
snikers
p.s.kam idomu 1kaladele +-9gr
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 03 07, 15:05)
kazkaip nelabai naudojuosi nuorodom,lipdau is akies,tai siuo atveju nelabai kuo ir padesiu
snikers
snikers
Na, reikės bandyti ir man
O vaikučio vardas Anridas??
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 03 07, 16:13)
taip
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 03 07, 15:16)
taip
Aaaa... Na Jūsų tortai man labai mieli būna, kitų taip pat gražūs, bet Jūsų itin šilti, visada laukiu naujų nuotraukų
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 03 07, 15:05)
Norint padaryt tas duobutes reikia pastilažą storesnį daryt ar sviestiniu daugiau aptept Kaip tik savaitgaliui daryt žadu savo pirmąjį gyvenime sūrį-tortą
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 03 07, 16:23)
Aaaa... Na Jūsų tortai man labai mieli būna, kitų taip pat gražūs, bet Jūsų itin šilti, visada laukiu naujų nuotraukų
aciu labai
QUOTE(GieNa @ 2013 03 07, 16:27)
Norint padaryt tas duobutes reikia pastilažą storesnį daryt ar sviestiniu daugiau aptept Kaip tik savaitgaliui daryt žadu savo pirmąjį gyvenime sūrį-tortą
nei mases storiau,nei sviestinio-tortas dengtas kaip visada,tiesiog nereikia spausti is visu jegu,kad skyle liktu