Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

Kausriukas, fantastiski tortai!!! guminiams lygiu nera!!!
Atsakyti
Kausriukas, thumbup.gif kai pamačiau guminukus, pažiūrėjau ar tikrai į tortų temą užklydau thumbup.gif o važonėlis kaip tikras wub.gif

--
turiu klausimą. Ar Jūs tortus dengiat iškart pasidėjusios ant tortinės/veidrodžio/ padėklo ar apdengiat ir tik tada keliat? smile.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kausriukas, maladiec thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kausriukas Kokie tortai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif FANTASTISKI wub.gif wub.gif wub.gif kaip tikri thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
bet kaip greit istobulejai, juk nesenai kepi bigsmile.gif SAUNUOLE 100 balu 4u.gif
Botai superiniai, istikruju maniau kad neticia, neta foto idejai ax.gif
o vazonas, kaip is parduotuves blink.gif
gaila kad neparasiai kiek kiekvienas tortukas sveria smile.gif

Papildyta:
QUOTE(umedyte @ 2013 03 06, 09:23)
Kausriukas -nu daug as cia ko esu maciusi ,bet jau guminakai toj dezej.... bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif jus mus tikriausiai netycia apgavote,gal ne i ta foruma idejote..... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif SUPER!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Tapati pagalvojau bigsmile.gif
QUOTE(feminell'a @ 2013 03 06, 10:08)
turiu klausimą. Ar Jūs tortus dengiat iškart pasidėjusios ant tortinės/veidrodžio/ padėklo ar apdengiat ir tik tada keliat? smile.gif  ačiū 4u.gif

As iskart ant gero padeklo viska darau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 06 kovo 2013 - 10:37
Ir dar klausimukas. Nusipirkau raidžių pjoviklį va tokio tipo http://i682.photobuc...roovy_Ucase.jpg ir nesuprasntu kaip tas įspaustas raides iškrapštyt lotuliukas.gif
turbūt teisingai darau: iškočioju masę, įspaudžiu raidę ir man tada jinai neišsiima g.gif
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2013 03 06, 10:41)
Ir dar klausimukas. Nusipirkau raidžių pjoviklį va tokio tipo http://i682.photobuc...roovy_Ucase.jpg ir nesuprasntu kaip tas įspaustas raides iškrapštyt lotuliukas.gif
turbūt teisingai darau: iškočioju masę, įspaudžiu raidę ir man tada jinai neišsiima g.gif

Spausk per maistine plevele. Iskociok mase, uzdenk plevele, o tada spausk smile.gif

Nu bet jau tortai fantastiski..

Guminiai tikrai kaip tikri, pagalvojau kokio velnio cia juos kelt..
Ir dar Asseni orchideja baisiai uzstrigo.. Nors ir visi kiti akyse stovi smile.gif saunuoles smile.gif

O cia mano toks jau visai paprastutis valgomas smile.gif

Sokoladinis mascarpone su persikais

user posted image
Atsakyti
Nu negaliu nepasidžiaugt guminiais batais, ir visais kitais blink.gif thumbup.gif thumbup.gif

Nu fantastiška, nekitaip. Visi gražūs be išimties. Kaip tą vazoną padarei, sutepinėjai tikrame vazone? g.gif

Merginos, gal zinote, kodel neįleidžia į lovelytutorials puslapį, gal prisiregistruot reikia? kažkaip nesuprantu, viena diena įleidžia, kitą - jau nebe g.gif kame reikalas g.gif
Atsakyti
Kausriukas saunuole thumbup.gif tortai nuostabus, o guminiai - be zodziu wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ir kitu tortukai grazus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vakar pasidariau pastilaza, ar turi taip but, snd paciupinejau tai kietokas, sunkiai ispaudziamas net. Jauciu blogai kazka padariau g.gif
Atsakyti
QUOTE(jumakavec @ 2013 03 06, 12:07)
Merginos, gal zinote, kodel neįleidžia į lovelytutorials puslapį, gal prisiregistruot reikia? kažkaip nesuprantu, viena diena įleidžia, kitą - jau nebe g.gif kame reikalas  g.gif

to ir as nesuprantu...galvojau,kad del to,kad blondine biggrin.gif bandziau registruotis,irgi neleidzia.... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Kausriukas @ 2013 03 06, 10:08)
Visgi sita tema visoj Supermamoj pati graziausia smile.gif

Kausriuks,a pabludai doh.gif gele,ant palanges,medaus statine mano mergai,lagaminus ant spintos,guminius man kaiman sudeveti(atvilko,cia mat parduotuvinius irnesakyk.gif ) o,tus bokstus-ant sekcijos g.gif
IR NE KITAAAAAAIIIIIIIP karsta.gif 59.gif
Atsakyti
QUOTE(Kausriukas @ 2013 03 06, 10:08)
Visgi sita tema visoj Supermamoj pati graziausia smile.gif
-----

o jau guminiai.... wub.gif iš ties tikrus vaikiškus primena thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Kausriukas,2013 03 06, 10:08]
Kazkaip seniai cia besirodziau, tai parodysiu keleta idomesniu savo tortuku smile.gif
[/qute]
Labai grazus torciukai,pacioj skaniausioj SM temeleje thumbup.gif
Atsakyti