Kausriukas, fantastiski tortai!!! guminiams lygiu nera!!!
Kausriukas, kai pamačiau guminukus, pažiūrėjau ar tikrai į tortų temą užklydau o važonėlis kaip tikras
--
turiu klausimą. Ar Jūs tortus dengiat iškart pasidėjusios ant tortinės/veidrodžio/ padėklo ar apdengiat ir tik tada keliat? ačiū
--
turiu klausimą. Ar Jūs tortus dengiat iškart pasidėjusios ant tortinės/veidrodžio/ padėklo ar apdengiat ir tik tada keliat? ačiū
Kausriukas, maladiec
Kausriukas Kokie tortai FANTASTISKI kaip tikri
bet kaip greit istobulejai, juk nesenai kepi SAUNUOLE 100 balu
Botai superiniai, istikruju maniau kad neticia, neta foto idejai
o vazonas, kaip is parduotuves
gaila kad neparasiai kiek kiekvienas tortukas sveria
Papildyta:
Tapati pagalvojau
As iskart ant gero padeklo viska darau
bet kaip greit istobulejai, juk nesenai kepi SAUNUOLE 100 balu
Botai superiniai, istikruju maniau kad neticia, neta foto idejai
o vazonas, kaip is parduotuves
gaila kad neparasiai kiek kiekvienas tortukas sveria
Papildyta:
QUOTE(umedyte @ 2013 03 06, 09:23)
Kausriukas -nu daug as cia ko esu maciusi ,bet jau guminakai toj dezej.... jus mus tikriausiai netycia apgavote,gal ne i ta foruma idejote..... SUPER!!
Tapati pagalvojau
QUOTE(feminell'a @ 2013 03 06, 10:08)
As iskart ant gero padeklo viska darau
Ir dar klausimukas. Nusipirkau raidžių pjoviklį va tokio tipo http://i682.photobuc...roovy_Ucase.jpg ir nesuprasntu kaip tas įspaustas raides iškrapštyt
turbūt teisingai darau: iškočioju masę, įspaudžiu raidę ir man tada jinai neišsiima
turbūt teisingai darau: iškočioju masę, įspaudžiu raidę ir man tada jinai neišsiima
QUOTE(feminell'a @ 2013 03 06, 10:41)
Ir dar klausimukas. Nusipirkau raidžių pjoviklį va tokio tipo http://i682.photobuc...roovy_Ucase.jpg ir nesuprasntu kaip tas įspaustas raides iškrapštyt
Spausk per maistine plevele. Iskociok mase, uzdenk plevele, o tada spausk
Nu bet jau tortai fantastiski..
Guminiai tikrai kaip tikri, pagalvojau kokio velnio cia juos kelt..
Ir dar Asseni orchideja baisiai uzstrigo.. Nors ir visi kiti akyse stovi saunuoles
O cia mano toks jau visai paprastutis valgomas
Sokoladinis mascarpone su persikais
Nu negaliu nepasidžiaugt guminiais batais, ir visais kitais
Nu fantastiška, nekitaip. Visi gražūs be išimties. Kaip tą vazoną padarei, sutepinėjai tikrame vazone?
Merginos, gal zinote, kodel neįleidžia į lovelytutorials puslapį, gal prisiregistruot reikia? kažkaip nesuprantu, viena diena įleidžia, kitą - jau nebe kame reikalas
Nu fantastiška, nekitaip. Visi gražūs be išimties. Kaip tą vazoną padarei, sutepinėjai tikrame vazone?
Merginos, gal zinote, kodel neįleidžia į lovelytutorials puslapį, gal prisiregistruot reikia? kažkaip nesuprantu, viena diena įleidžia, kitą - jau nebe kame reikalas
Kausriukas saunuole tortai nuostabus, o guminiai - be zodziu
ir kitu tortukai grazus
ir kitu tortukai grazus
Vakar pasidariau pastilaza, ar turi taip but, snd paciupinejau tai kietokas, sunkiai ispaudziamas net. Jauciu blogai kazka padariau
QUOTE(jumakavec @ 2013 03 06, 12:07)
to ir as nesuprantu...galvojau,kad del to,kad blondine bandziau registruotis,irgi neleidzia....
Papildyta:
QUOTE(Kausriukas @ 2013 03 06, 10:08)
Visgi sita tema visoj Supermamoj pati graziausia
Kausriuks,a pabludai gele,ant palanges,medaus statine mano mergai,lagaminus ant spintos,guminius man kaiman sudeveti(atvilko,cia mat parduotuvinius ) o,tus bokstus-ant sekcijos
IR NE KITAAAAAAIIIIIIIP
QUOTE(Kausriukas @ 2013 03 06, 10:08)
o jau guminiai.... iš ties tikrus vaikiškus primena
[quote=Kausriukas,2013 03 06, 10:08]
Kazkaip seniai cia besirodziau, tai parodysiu keleta idomesniu savo tortuku
[/qute]
Labai grazus torciukai,pacioj skaniausioj SM temeleje
Kazkaip seniai cia besirodziau, tai parodysiu keleta idomesniu savo tortuku
[/qute]
Labai grazus torciukai,pacioj skaniausioj SM temeleje