Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(Rakelė @ 2013 03 05, 18:07)
blush2.gif ka jus cia darot sitaip nesuprantu  g.gif  blush2.gif

figureles smile.gif kai pvz nori kazko didelio ant torto,o reikia,kad maziau svertu,nei is mases,tada sitaip ir darom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 03 05, 18:16)
figureles  smile.gif  kai pvz nori kazko didelio ant torto,o reikia,kad maziau svertu,nei is mases,tada sitaip ir darom smile.gif

blink.gif oho... galima pvz blush2.gif
Atsakyti
Mingailiux , butelis nerealus !!! saunuole smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 03 05, 10:12)
8 biskvitai smile.gif

O del kvieciu su medumi, man irgi snd. reikia sumaisyt tik nesumastau su kuo. Gal su rududu. O kaip paskui islyginti? Irgi sviestiniu tepti? Terlione kokia gaunas jei nedideli baiboka aptepti  doh.gif

as maisiau rududu+sviestas smile.gif, jo po to kai perdreko aplyginau pirstukais ir tada su sviestiniu bet daug jo reik, lygini lygini atrodo lygu bet vis tiek is pastilazo gumbeliai gaunas doh.gif kita syk daryciau is bulvytes mases smile.gif aisku antras kvieciu lyginimas gavos geriau bet vis vien smile.gif
QUOTE(punkis @ 2013 03 05, 10:11)
(nes ji man atrodo lengviausiai pagaminama) ir tos pačios masės darysiu juostelę apačioje su bantuku. Ar reikią tą bantuką pasidaryti anksčiau ar galiu kartu kai darysiu dengimo masę?

nu nepasakyciau kad ji lengviausiai daroma smile.gif man ji labai nepaklusni ir brangesne savikaina, daug geriau dengimo pastilazas smile.gif bet cia gal man smile.gif
bantuko atskirai dziovinti nereik, kai apsidengsit torta uzsidesit ir bantuka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rakelė @ 2013 03 05, 18:46)
blink.gif  oho... galima pvz  blush2.gif

bet ka smile.gif mergvakariui ant torto pvz. "ta daikciuka" dariau is ju blush2.gif
obuoliuka ant kelmo, obuoliuka ant mokyklines lentos
visa tai valgoma ir ne taip sunku kaip vien tik is pastilazo.
Papildyta:
QUOTE(akilezna @ 2013 03 05, 16:38)
galit ir kartu daryti, bet jeigu norite, kad laikytu forma reikia is anksto padaryti bantuka (pries 3-4 dienas), nes is marshalow dekoracijos ilgiau stingsta. O del aptepimo tai as darau is 200g sviesto.

o kam ten ji dziovinti?
jei ant virsaus butu toks ale apvalus is kilpu sudetas-tada taip reik kad isdziutu, o jei tik prie torto apacios apjuostas su bantu-tada nebutina jo dziovinti:uzdengsit, apjuosit, pridesit padaryta bantuka ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 03 05, 20:32)
as maisiau rududu+sviestas smile.gif, jo po to kai perdreko aplyginau pirstukais ir tada su sviestiniu bet daug jo reik, lygini lygini atrodo lygu bet vis tiek is pastilazo gumbeliai gaunas doh.gif kita syk daryciau is bulvytes mases smile.gif aisku antras kvieciu lyginimas gavos geriau bet vis vien smile.gif

Aij, pasidariau is gryno pastiliazo. Nusprendziau, kad per daug man cia vargo su tais kvieciais. Gal kita karta jei kazka didesnio darysiu, o cia tik Masos meskinas, tai truputi mazesnis bus nei planavau ir tiek smile.gif Aciu kas atsaket del kvieciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 03 05, 18:46)
blink.gif  oho... galima pvz  blush2.gif

pandute ir ananasas smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mergaites,kuo reikia klijuoti ta dideli banta ant torto virsaus (is isdziovintu kilpu)-glajumi g.gif g.gif ?? Is anksto dekoju atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo umedyte: 05 kovo 2013 - 22:59
aisingu, šokoladu...
Atsakyti
bigsmile.gif oho smile.gif bet tai paskui vistiek mase ar tai dzibais puosiasi tie visi lipdiniai g.gif
Atsakyti
QUOTE(umedyte @ 2013 03 05, 22:57)
Mergaites,kuo reikia klijuoti ta dideli banta ant torto virsaus (is isdziovintu kilpu)-glajumi  g.gif  g.gif ?? Is anksto dekoju atsakiusioms 4u.gif

Kad ir tuo pačiu sviestiniu kremu, kuriuo išlyginsite tortą. Nereikės nieko atskirai plakti.
Atsakyti
Visgi sita tema visoj Supermamoj pati graziausia smile.gif
Nuostabus mergytes jusu darbai smile.gif

Erikiux, o jus tikra saunuole. Labai labai labai dailus anukelio tortas.

Kazkaip seniai cia besirodziau, tai parodysiu keleta idomesniu savo tortuku smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kausriukas: 06 kovo 2013 - 09:17
Kausriukas -nu daug as cia ko esu maciusi ,bet jau guminakai toj dezej.... bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif jus mus tikriausiai netycia apgavote,gal ne i ta foruma idejote..... lotuliukas.gif lotuliukas.gif SUPER!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo umedyte: 06 kovo 2013 - 09:25