Nuostabūs torčiukai, o puošyba išvis be žodžių... Man kaip iki mėnulio dar. Šiandien sumeistravau pirmą savo tortą. Pagal šiuos grožius maniškis tragiškas. Tikiuosi bent skonis bus geras . Ryt ragausim
Nuostabus torciukai!! man dar toli iki jusu,bet ranku nenuleidziu-kaip tik kepu valentino dienai medaus torciuka su citrusiniu vaisiu prieskoniu ir uzsakymui-snicersiuka. ziuresim kas gausis.
Nuostabūs torčiukai, o puošyba išvis be žodžių... Man kaip iki mėnulio dar. Šiandien sumeistravau pirmą savo tortą. Pagal šiuos grožius maniškis tragiškas.
QUOTE(gyvatele @ 2013 02 13, 20:53)
man dar toli iki jusu,bet ranku nenuleidziu-kaip tik kepu valentino dienai medaus torciuka su citrusiniu vaisiu prieskoniu ir uzsakymui-snicersiuka. ziuresim kas gausis.
SZ -nu jau paskutinis(drakoniukas)...!!! ir dar tas zindukas burnoj... man tokie jumoristiniai -patys paciausi sirdute irgi labai grazi-dazete ant virsaus ar pacia mase?
erikiux ,nu kokios figureles grazios Zuikuti ,grazu kaip visada,ta sirdis jau tooookia raudona gavos ,super Mingailiuxxx,saunuole Ai ,pasta222,tai tikrai jau nieko blatno ( ir apsivercia liezuvis sitaip sakyt?)labai labai grazu
daziau mase,t.y. vandeni pyliau i stikline su dazais,ismaisiau ir juo uzpyliau zelatina.jei reikia tiesiog raudonos,uztenka sito veiksmo.jei reikia tokios rekiancios raudonos kaip si,nutepu vandenuku,tada spalva dar paryskeja
Ale tikrai, tik kreminės rožės ALA PASTA222 ir gėlių iš oranžerijos pridraskyta.
Va taip ir susigadina žmonės supratimą apie tortus šimtąją temą berašydami, ir tobulus tortus pradeda laikyt "nieko blatno"