Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 02 13, 18:48)
as su keliais

Wooow! wub.gif Koks kruopstumas wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 02 13, 18:52)

o cia mano figureles nuo vieno tortuko,

is ko darei figureles? nes labai jau grazios thumbup.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 02 13, 19:48)

as su keliais
vysninis karamelinis

jau sirdeles blyzgumas thumbup.gif
Atsakyti
Nuostabūs torčiukai, o puošyba išvis be žodžių... Man kaip iki mėnulio dar. Šiandien sumeistravau pirmą savo tortą. Pagal šiuos grožius maniškis tragiškas. Tikiuosi bent skonis bus geras blush2.gif . Ryt ragausim smile.gif
Atsakyti
Nuostabus torciukai!!
man dar toli iki jusu,bet ranku nenuleidziu-kaip tik kepu valentino dienai medaus torciuka su citrusiniu vaisiu prieskoniu ir uzsakymui-snicersiuka. ziuresim kas gausis.
Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2013 02 13, 20:44)
Nuostabūs torčiukai, o puošyba išvis be žodžių... Man kaip iki mėnulio dar. Šiandien sumeistravau pirmą savo tortą. Pagal šiuos grožius maniškis tragiškas.

QUOTE(gyvatele @ 2013 02 13, 20:53)
man dar toli iki jusu,bet ranku nenuleidziu-kaip tik kepu valentino dienai medaus torciuka su citrusiniu vaisiu prieskoniu ir uzsakymui-snicersiuka. ziuresim kas gausis.

o kaip manot nuo kokiu tortu mes visos pradejom mirksiukas.gif

aciu
Atsakyti
SZ -nu jau paskutinis(drakoniukas)...!!! thumbup.gif thumbup.gif ir dar tas zindukas burnoj... 2.gif clap.gif man tokie jumoristiniai -patys paciausi clap_1.gif sirdute irgi labai grazi-dazete ant virsaus ar pacia mase? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo umedyte: 13 vasario 2013 - 21:45
erikiux ,nu kokios figureles grazios wub.gif
Zuikuti ,grazu kaip visada,ta sirdis jau tooookia raudona gavos ,super 4u.gif
Mingailiuxxx,saunuole 4u.gif
Ai ,pasta222,tai tikrai jau nieko blatno blink.gif ( ir apsivercia liezuvis sitaip sakyt?)labai labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(umedyte @ 2013 02 13, 22:44)
sirdute irgi labai grazi-dazete ant virsaus ar pacia mase? g.gif
daziau mase,t.y. vandeni pyliau i stikline su dazais,ismaisiau ir juo uzpyliau zelatina.jei reikia tiesiog raudonos,uztenka sito veiksmo.jei reikia tokios rekiancios raudonos kaip si,nutepu vandenuku,tada spalva dar paryskeja

ACIU visoms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 13 vasario 2013 - 22:49
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 02 13, 18:48)

as su keliais
vysninis karamelinis

Žadėjau klaust kaip jūs padarot tokį blizgantį torta, bet jau paskaičiau biggrin.gif Labai gražūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2013 02 13, 15:26)
Ale tikrai, tik kreminės rožės ALA PASTA222 ir gėlių iš oranžerijos pridraskyta.  tongue.gif
Va taip ir susigadina žmonės supratimą apie tortus šimtąją temą berašydami, ir tobulus tortus pradeda laikyt "nieko blatno"

aciprasau blush2.gif , daugiau tep neberasysiu ax.gif

.....labai aciu visoms uz grazius zodzius 4u.gif

Atsakyti
sveikos kepejeles 4u.gif ateinu su klausimeliais ax.gif SZ labai grazi sirdele,kaip daret?ar sutepta apipjaustet ar formoj kepet?

ir dar vienas klausimas,zadu daryti cipciuko pastilaza,60ml vandens,tai kiek cia saukstais butu?? g.gif neturiu kaip pamatuoti....
Atsakyti
Sveikinu mergaites wub.gif

user posted image
Atsakyti