Sveikos kepėjėlės, prisižiūrėjus tiek grožybių nutariau ir aš pabandyti iškepti draugei tortuką. Noriu paklausti: tortą puošiu marshmellow saldainių mase (nes ji man atrodo lengviausiai pagaminama) ir tos pačios masės darysiu juostelę apačioje su bantuku. Ar reikią tą bantuką pasidaryti anksčiau ar galiu kartu kai darysiu dengimo masę?
QUOTE(GieNa @ 2013 03 05, 09:59)
Iš tikro gerai atrodo, labai tikroviškas, man kažkaip atrodo jei 16cm tai labai mažai torto gaunas O kiek biskvitų 4? Nes aš galvoju jei daryt didesnio skersmens torta tada ir į viršų didint reikėtų
Papildyta:
Ir dar norėjau paklaust tų kurios daro dekoracijas iš sausų pusryčių (kviečių su medum), su kuom juos sumaišot?
Papildyta:
Ir dar norėjau paklaust tų kurios daro dekoracijas iš sausų pusryčių (kviečių su medum), su kuom juos sumaišot?
8 biskvitai
O del kvieciu su medumi, man irgi snd. reikia sumaisyt tik nesumastau su kuo. Gal su rududu. O kaip paskui islyginti? Irgi sviestiniu tepti? Terlione kokia gaunas jei nedideli baiboka aptepti
Labas rytas, mamytes pasakykit, is ko galeciau padaryt ant torto meskuti? maciau jutubej video atrodo pati eiga aiski, o is ko daro? kas geriausiai tinka neigudusioms rankoms, ir reikalauja maziausiai investiciju?
ir dar-norint aptept 26 cm tortą sviestiniu kremu (prieš dengimą` mase) užtenka pakelio sviesto ir 100 g. kondensuoto pieno (o gal reikia daugiau/mažiau)?
QUOTE(Rutele_S @ 2013 03 05, 11:15)
Labas rytas, mamytes pasakykit, is ko galeciau padaryt ant torto meskuti? maciau jutubej video atrodo pati eiga aiski, o is ko daro? kas geriausiai tinka neigudusioms rankoms, ir reikalauja maziausiai investiciju?
Tinka pastilazas, daug info yra cia
http://www.supermama...howtopic=378104
Ikeliu savo 7 valandu darba, pirmas bandymas daryti 3D masina.
Snikersas, pastilazas, 2.8kg.
Skaiciau ten kur nurodet, tik neisikertu iki galo tai tas pats pastilazas tinka, kur ir paciam torto dengimui?
dar noreciau patarimo, zadu stikliniame inde, toki radau tinkama pagal turimu lakstu dydi, islieti zele, desiu i meduti. Gal forma reikia patept kazkuo, kad graziai isimciau ta zele? ar ji atsoks, nesuplis, nes isivaizduoju kokioi centimetro storio sluoksni gal maistine plevele tiesti ir su ja iskelti po to?
planuoju sutepti grietinele, pora sluoksniu zeles ideti, aptepti beze, o ant virsaus pastilazu, na ir papuost noriu meskium gerai darysiu?
man tie visi pavadinimai, ir suvokimas ju pilnai, tai aukstasis pilotazas
dar noreciau patarimo, zadu stikliniame inde, toki radau tinkama pagal turimu lakstu dydi, islieti zele, desiu i meduti. Gal forma reikia patept kazkuo, kad graziai isimciau ta zele? ar ji atsoks, nesuplis, nes isivaizduoju kokioi centimetro storio sluoksni gal maistine plevele tiesti ir su ja iskelti po to?
planuoju sutepti grietinele, pora sluoksniu zeles ideti, aptepti beze, o ant virsaus pastilazu, na ir papuost noriu meskium gerai darysiu?
man tie visi pavadinimai, ir suvokimas ju pilnai, tai aukstasis pilotazas
QUOTE(Mingailiux @ 2013 03 05, 10:12)
8 biskvitai
O del kvieciu su medumi, man irgi snd. reikia sumaisyt tik nesumastau su kuo. Gal su rududu. O kaip paskui islyginti? Irgi sviestiniu tepti? Terlione kokia gaunas jei nedideli baiboka aptepti
Esu dariusi ne su rududu, o su Marshmallow saldainiais...istirpini, sumaisai su kvieciais ir suformuoji...sustingsta super
QUOTE(lituke-sypsenele @ 2013 03 05, 16:18)
Sveikos, gaminau siandien is saldainiu mases gelytes. super gavosi ir likau patenkinta, taciau kociojant stala apibarsciau nemazai cukraus pudra. todel gelytes gavosi ne vientisa spalva, bet su cukraus pudros lopineliais. ar visoms taip buna? Aciu uz atsakyma
Pati ne taip senai to klausiau, tai aptepkit gelytes vandenuku ar degtine, pudra istirps.
QUOTE(punkis @ 2013 03 05, 11:11)
Sveikos kepėjėlės, prisižiūrėjus tiek grožybių nutariau ir aš pabandyti iškepti draugei tortuką. Noriu paklausti: tortą puošiu marshmellow saldainių mase (nes ji man atrodo lengviausiai pagaminama) ir tos pačios masės darysiu juostelę apačioje su bantuku. Ar reikią tą bantuką pasidaryti anksčiau ar galiu kartu kai darysiu dengimo masę?
galit ir kartu daryti, bet jeigu norite, kad laikytu forma reikia is anksto padaryti bantuka (pries 3-4 dienas), nes is marshalow dekoracijos ilgiau stingsta. O del aptepimo tai as darau is 200g sviesto.
QUOTE(gabijux @ 2013 03 05, 14:45)
Esu dariusi ne su rududu, o su Marshmallow saldainiais...istirpini, sumaisai su kvieciais ir suformuoji...sustingsta super
ka jus cia darot sitaip nesuprantu
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 03 05, 16:33)
Pati ne taip senai to klausiau, tai aptepkit gelytes vandenuku ar degtine, pudra istirps.
Aciu labai
taip noriu ismokt libdyt figureles ivairias. bet taip sunkiai atrodo. todel nusprendziau pradziai ismokt grybukus daryt. ar darydama juos is marcipanines mases ir idedama valgomu dazu nepagadinsiu nieko????