Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

sveikos kepejeles 4u.gif visu torciukai superiniai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gal man kas gali atsakyti kodel sutrukinejo mano mike pukuotukas nulipdytas is cipciuko pastilazo?taip sauniai lipdesi,mase elastinga gavosi,bet va pradejo dziuti ir trukineti verysad.gif ka blogai dariau? g.gif
Atsakyti
Labas smile.gif Aš irgi su klausimu.. Vokietijoje pirkau marcipanų masę, tai dabar taip klausimas iškilo, ar ją reikia kažkaip dar apdoroti? Ar galima iškart lipdyti figūrėlę?
Ir dar, darant šlapią beze ar galima būtų dažų miltelius berti pradžioje, prieš dedant į vandens vonelę?
Atsakyti
Snikersas, 4,4kg

user posted image

Rafaello, 3,7kg

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mergyte1979 @ 2013 03 04, 14:12)
sveikos kepejeles 4u.gif visu torciukai superiniai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif gal man kas gali atsakyti kodel sutrukinejo mano mike pukuotukas nulipdytas is cipciuko pastilazo?taip sauniai lipdesi,mase elastinga gavosi,bet va pradejo dziuti ir trukineti verysad.gif ka blogai dariau? g.gif

siaip neturejo sutrukineti, jei kaip jus sakot, kad gavosi elastinga ir minksta g.gif
Atsakyti
Mingailiux labai thumbup.gif ypac buteliukas smile.gif ten su baltais geliniai dazyta etiketes uzrasai?
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 03 04, 20:31)
Mingailiux labai  thumbup.gif ypac buteliukas smile.gif ten su baltais geliniai dazyta etiketes uzrasai?

Taip, su baltais dazais rasyta smile.gif
Aciu blush2.gif
Atsakyti
bonka tikrai nuostabi wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 03 04, 14:38)

BUTELIS fantastiskas , labai grazus wub.gif wub.gif wub.gif
O ten kur kamstukas, tai mases yra dvigubai ? ta prasme kad dengiai rudu pastilazu visa buteli, ir ant virsaus darei juoda kamstuka ?
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 03 05, 00:06)
QUOTE(Mingailiux @ 2013 03 04, 14:38)

BUTELIS fantastiskas , labai grazus wub.gif wub.gif wub.gif
O ten kur kamstukas, tai mases yra dvigubai ? ta prasme kad dengiai rudu pastilazu visa buteli, ir ant virsaus darei juoda kamstuka ?

Jo, pirma pasidariau ruda bonkos forma, o jau paskui viska kas juoda klijavau ant virsaus. Kamstukas per storas. Kita karta is karto klijuociau su juodu turbut, o ne dviem sluoksniais.
Atsakyti
Mingailiux koks bokalo torto skersmuo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GieNa @ 2013 03 05, 09:41)
Mingailiux koks bokalo torto skersmuo rolleyes.gif

18cm. Bet gigantas gavosi bokalas. Nors pagal proporcijas tai gerai atrodo
Mazesnio svorio tai 16cm reikia daryti
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 03 05, 08:48)
18cm. Bet gigantas gavosi bokalas. Nors pagal proporcijas tai gerai atrodo
Mazesnio svorio tai 16cm reikia daryti

Iš tikro gerai atrodo, labai tikroviškas, man kažkaip atrodo jei 16cm tai labai mažai torto gaunas biggrin.gif O kiek biskvitų 4? Nes aš galvoju jei daryt didesnio skersmens torta tada ir į viršų didint reikėtų g.gif
Papildyta:
Ir dar norėjau paklaust tų kurios daro dekoracijas iš sausų pusryčių (kviečių su medum), su kuom juos sumaišot? rolleyes.gif
Atsakyti