maniskis 4.5kg pieniska mergyna (pirmakart darytas maisas,bais nepeikit ) pastilazas su kakava
kol foto nepadariau nesimate krakmolo
*saules_zuikutis*,
Nevute,
dangiuk,
Rakelė,
viliuosi,
sannioks, puikiai pavyko
B&J, labai patiko spalvos
keno,
Labai grazus tortukas su keksiukais, puikiai dera spalvyskai prie sukneles bet truksta zaliu dryziuku
=========
cia mano anukeliui tortukas i darzeli
snikersas apie 2kg.
------------------------
Nevute,
dangiuk,
Rakelė,
viliuosi,
sannioks, puikiai pavyko
B&J, labai patiko spalvos
keno,
QUOTE(Mingailiux @ 2013 03 02, 14:41)
Torciuka jau doziausi. Snd. dar keksiuku pridariau, tai idedu fotke kas gavosi
O viskas buvo derinta prie jubiliates sukneles (aisku, balerina cia jau buvo spec. pageidavimas)
O viskas buvo derinta prie jubiliates sukneles (aisku, balerina cia jau buvo spec. pageidavimas)
Labai grazus tortukas su keksiukais, puikiai dera spalvyskai prie sukneles bet truksta zaliu dryziuku
=========
cia mano anukeliui tortukas i darzeli
snikersas apie 2kg.
------------------------
tiek foto numazino,kad nk nesimata
keno ,saunuole .erikiuxxxx prasom didesne foto .ir tas su puokste nerealus kopinu
Erikiuxxx tortukas super. Ar daug darbelio prie tu tigriniu rastu ispaisymo? Apsimoka kada bandyti ar ilgai reikes knistis?
DIDELIS ACIU irmulia uz nuotrauku koregavimo
Papildyta:
aciu aciu
Manes geriau neklausti kiek laiko puosiu tortukus, nes tiesiog geda.
Sita puosiau 12h, ten tik apipiesiojau su juoda spalva tos kleckiukus rudus, kurie yra is pastilazo, juodi dryziai irgi pastilaziniai.
Su jumis man negalima ligintis, pas jus viens du ir gatava, o man tik galvos skausmas, kol tortuka papuosiu, uztrunku ziausriai ilgai, pati matei kaip man kursuose sekesi
cia dar viena foto, torta derinau prie abieju anukeliu
Papildyta:
QUOTE(Mingailiux @ 2013 03 03, 21:47)
Erikiuxxx tortukas super. Ar daug darbelio prie tu tigriniu rastu ispaisymo? Apsimoka kada bandyti ar ilgai reikes knistis?
aciu aciu
Manes geriau neklausti kiek laiko puosiu tortukus, nes tiesiog geda.
Sita puosiau 12h, ten tik apipiesiojau su juoda spalva tos kleckiukus rudus, kurie yra is pastilazo, juodi dryziai irgi pastilaziniai.
Su jumis man negalima ligintis, pas jus viens du ir gatava, o man tik galvos skausmas, kol tortuka papuosiu, uztrunku ziausriai ilgai, pati matei kaip man kursuose sekesi
cia dar viena foto, torta derinau prie abieju anukeliu
Kiek groziu prikepet
As pasirodau su savais darbeliais
Nedidukas apie 1.5kg varskes su avietem saldytom
2kg varskes su saldytom avietem,draugams sulaukus mazyles
Pirmasis mano vienetas.,, vertas dvejeto Forma nekokia,sunku buvo aptraukti mase... 2kg irgi varskes su saldytom avietem
Varskes su persikais,2kg
Papildyta:
As irgi tortukus puosiu po 5-7 val
As pasirodau su savais darbeliais
Nedidukas apie 1.5kg varskes su avietem saldytom
2kg varskes su saldytom avietem,draugams sulaukus mazyles
Pirmasis mano vienetas.,, vertas dvejeto Forma nekokia,sunku buvo aptraukti mase... 2kg irgi varskes su saldytom avietem
Varskes su persikais,2kg
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 03 03, 23:10)
DIDELIS ACIU irmulia uz nuotrauku koregavimo
Papildyta:
aciu aciu
Mnes geraiu neklausti kiek laiko puosiu tortukus, nes tiesiog geda.
Papildyta:
aciu aciu
Mnes geraiu neklausti kiek laiko puosiu tortukus, nes tiesiog geda.
As irgi tortukus puosiu po 5-7 val
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 03 03, 21:27)
citavau,citavau ir pasiklydau tarp tortu
zodziu,daug graziu prikelet,tik va erikiuxx nieko nesimato
as dar viena savaitgalini ikeliu
zodziu,daug graziu prikelet,tik va erikiuxx nieko nesimato
as dar viena savaitgalini ikeliu
tavo toks velykis, truksta tik kiausineliu
Azalija-777 puikus tortukai
5-7h , tai nedaug sakyciau, nors kiti dar greiciau padaro
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 03 03, 23:12)
tavo toks velykis, truksta tik kiausineliu
Aciu Na as 5-7 val skaiciuoju nuo torto isligynimo kartais ir ilgiau puosiu..bet su laiku tikrai greiciau viska darosi,,pirma figurele dariau val..dabar jau 20min
kokie tortai
o Erikiuko anuko grozis
o Erikiuko anuko grozis