Torciuka jau doziausi. Snd. dar keksiuku pridariau, tai idedu fotke kas gavosi
O viskas buvo derinta prie jubiliates sukneles (aisku, balerina cia jau buvo spec. pageidavimas)
Wau jau net tortus prie suknės derina Torčiukas labai fainas, šiltų spalvų
Nevutės, saulės-zuikučio ir kitų merginų darbai šaunūs
Nevutės, saulės-zuikučio ir kitų merginų darbai šaunūs
Mingailiux, gal galetumet imesti recepta keksiuku, nes mano bet kokie su labai didele kupra gaunasi, tai norint puosti, reikia ja nupjaut. Dar pasitikslinu - kepat keksiukus, aptepat sviestiniu kremu ir dedat papuosimo ''blynuka''?
QUOTE(JustDi @ 2013 03 02, 16:55)
Mingailiux, gal galetumet imesti recepta keksiuku, nes mano bet kokie su labai didele kupra gaunasi, tai norint puosti, reikia ja nupjaut. Dar pasitikslinu - kepat keksiukus, aptepat sviestiniu kremu ir dedat papuosimo ''blynuka''?
Tai turbut bet kokiu keksiuku kuprele reikia nupjauti. Maniskiai irgi iskyla. Cia keksiukai su varske ir karamele (yra prie keksiuku receptu)
Mergaites, gelbekit, netelpa uzrasas ant torto, dabar noriu ji det ant popierinio padekliuko, bet kaip tas raides ant popieriaus pritvirtint, kad jos neciuozinetu? Aciu is anksto, jei atsakysit
Daug groziu pridejot, atskirai nevardinsiu, bet stebina mane jusu vikrumas, kai mazus vaikus auginat ir dar tiek tortu prikepat
Rakele, kai as torta kopinu, man irgi atrodo bus 1 2 3 ir baigta, bet kur tau, dazniausiai prie ju kaip tik daugiau darbo reikia idet
Daug groziu pridejot, atskirai nevardinsiu, bet stebina mane jusu vikrumas, kai mazus vaikus auginat ir dar tiek tortu prikepat
Rakele, kai as torta kopinu, man irgi atrodo bus 1 2 3 ir baigta, bet kur tau, dazniausiai prie ju kaip tik daugiau darbo reikia idet
QUOTE(Mingailiux @ 2013 03 02, 15:19)
Tai turbut bet kokiu keksiuku kuprele reikia nupjauti. Maniskiai irgi iskyla. Cia keksiukai su varske ir karamele (yra prie keksiuku receptu)
Aciu as galvojau, kad tik as nevykusi cia
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 03 02, 15:27)
Mergaites, gelbekit, netelpa uzrasas ant torto, dabar noriu ji det ant popierinio padekliuko, bet kaip tas raides ant popieriaus pritvirtint, kad jos neciuozinetu? Aciu is anksto, jei atsakysit
Su vandeniu ar degtine ar kiausinio baltymu ar aisingu
Grazus, spalvingi tortukai, keksiukai.
As dabar skaitau ankstesnes temutes, tai siandien visa nakti plakiau grietinele
QUOTE(TITA777 @ 2013 03 02, 19:59)
Grazus, spalvingi tortukai, keksiukai.
kaip tai pazystama tik pas mane nuolat sukasi puosimai galvoje
QUOTE(*Keila* @ 2013 03 02, 19:02)
kaip tai pazystama tik pas mane nuolat sukasi puosimai galvoje
Va, va man kai nesimiega, as ir puosiu tortus, darau eskizus, tik realybeje dar niekas nesigauna, daug dar mokintis. Man vietoj aveliu skaiciavimo
Sveikos kepėjėlės. Įkelsiu ir aš kelis paskutinius savo tortukus
Pirmi du sūnaus gimtadieniui. Snikersas ir juodasis miškas.
Šis sesei gimtadieniui. Snikersas, pastiliažas, šlapia beze.
Dar vienas tortas saviems dovanų. Snikersas, pastiliažas.
Pirmi du sūnaus gimtadieniui. Snikersas ir juodasis miškas.
Šis sesei gimtadieniui. Snikersas, pastiliažas, šlapia beze.
Dar vienas tortas saviems dovanų. Snikersas, pastiliažas.