Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

Torciuka jau doziausi. Snd. dar keksiuku pridariau, tai idedu fotke kas gavosi blush2.gif

user posted image

O viskas buvo derinta prie jubiliates sukneles smile.gif (aisku, balerina cia jau buvo spec. pageidavimas)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mingailiux: 02 kovo 2013 - 14:43
Wau jau net tortus prie suknės derina bigsmile.gif Torčiukas labai fainas, šiltų spalvų thumbup.gif
Nevutės, saulės-zuikučio ir kitų merginų darbai šaunūs thumbup.gif
Atsakyti
Mingailiux, gal galetumet imesti recepta keksiuku, nes mano bet kokie su labai didele kupra gaunasi, tai norint puosti, reikia ja nupjaut. Dar pasitikslinu - kepat keksiukus, aptepat sviestiniu kremu ir dedat papuosimo ''blynuka''?
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2013 03 02, 16:55)
Mingailiux, gal galetumet imesti recepta keksiuku, nes mano bet kokie su labai didele kupra gaunasi, tai norint puosti, reikia ja nupjaut. Dar pasitikslinu - kepat keksiukus, aptepat sviestiniu kremu ir dedat papuosimo ''blynuka''?

Tai turbut bet kokiu keksiuku kuprele reikia nupjauti. Maniskiai irgi iskyla. Cia keksiukai su varske ir karamele (yra prie keksiuku receptu)
Atsakyti
Mergaites, gelbekit, netelpa uzrasas ant torto, dabar noriu ji det ant popierinio padekliuko, bet kaip tas raides ant popieriaus pritvirtint, kad jos neciuozinetu? Aciu is anksto, jei atsakysit 4u.gif

Daug groziu pridejot, atskirai nevardinsiu, bet stebina mane jusu vikrumas, kai mazus vaikus auginat ir dar tiek tortu prikepat bigsmile.gif

Rakele, kai as torta kopinu, man irgi atrodo bus 1 2 3 ir baigta, bet kur tau, dazniausiai prie ju kaip tik daugiau darbo reikia idet doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
aciu atsakiusioms apie aguonos mase,pati viriau gliukoze tai jauciu del to ir nesigavo smile.gif ieskosiu kur nusipirkti skystos smile.gif dar karta labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 03 02, 15:19)
Tai turbut bet kokiu keksiuku kuprele reikia nupjauti. Maniskiai irgi iskyla. Cia keksiukai su varske ir karamele (yra prie keksiuku receptu)

Aciu 4u.gif as galvojau, kad tik as nevykusi cia lotuliukas.gif

QUOTE(bitė Majaa @ 2013 03 02, 15:27)
Mergaites, gelbekit, netelpa uzrasas ant torto, dabar noriu ji det ant popierinio padekliuko, bet kaip tas raides ant popieriaus pritvirtint, kad jos neciuozinetu? Aciu is anksto, jei atsakysit 4u.gif

Su vandeniu ar degtine ar kiausinio baltymu ar aisingu 4u.gif
Atsakyti
Grazus, spalvingi tortukai, keksiukai.
As dabar skaitau ankstesnes temutes, tai siandien visa nakti plakiau grietinele biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TITA777 @ 2013 03 02, 19:59)
Grazus, spalvingi tortukai, keksiukai.
As dabar skaitau ankstesnes temutes, tai siandien visa nakti plakiau grietinele biggrin.gif  doh.gif

kaip tai pazystama lotuliukas.gif tik pas mane nuolat sukasi puosimai galvoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2013 03 02, 19:02)
kaip tai pazystama lotuliukas.gif  tik pas mane nuolat sukasi puosimai galvoje biggrin.gif

Va, va man kai nesimiega, as ir puosiu tortus, darau eskizus, tik realybeje dar niekas nesigauna, daug dar mokintis. Man vietoj aveliu skaiciavimo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos kepėjėlės. Įkelsiu ir aš kelis paskutinius savo tortukus ax.gif
Pirmi du sūnaus gimtadieniui. Snikersas ir juodasis miškas.
user posted image
user posted image
Šis sesei gimtadieniui. Snikersas, pastiliažas, šlapia beze.
user posted image
Dar vienas tortas saviems dovanų. Snikersas, pastiliažas.
user posted image
Atsakyti
[quote=viliuosi,2013 03 02, 23:09]
LAbai labai faini torciukai, o ypac sesutei skirtas tortukas labai jau mielas ir ciltas thumbup.gif
Atsakyti