Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(Daimara @ 2013 03 02, 09:21)
Visu tortukai nuostabūs, tačiau orchidėjos neturi sau lygių  wub.gif

Aš su klausimuku - reikia iškepti Juodą mišką ir nori papuošimo morkų su kiškiu. Jei visą tortą aptepčiau šokoladine glazūra ir jai sustingus priklijuočiau tas morkas pašildytu šokoladu, ar neištirps? Nes labai jau nenoriu dengti mase, man visą juodo miško skonį sugadina......  4u.gif

o tai is ko morkas gaminsit? ne is mases? g.gif jei cia tas puosimas kaip Adrijos buvo tai morku (is mases) ten tiek kad net nelygint paprastai apdengto. bet aisku nebutina ju valgyt smile.gif
taip kaip rasot visai imanoma tik svarbu neisteplioti smile.gif juk vieno sluoksnio morkom padengti nelabai uzteks, reiks dar po tp tarpus aplipinti tai tada galesit morka prie morkos vandenuku lipint kad sokoladas pro tarpus nesisviestu.
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 03 02, 10:14)
o tai is ko morkas gaminsit? ne is mases?  g.gif jei cia tas puosimas kaip Adrijos buvo tai morku (is mases) ten tiek kad net nelygint paprastai apdengto. bet aisku nebutina ju valgyt smile.gif
taip kaip rasot visai imanoma tik svarbu neisteplioti smile.gif juk vieno sluoksnio morkom padengti nelabai uzteks, reiks dar po tp tarpus aplipinti tai tada galesit morka prie morkos vandenuku lipint kad sokoladas pro tarpus nesisviestu.

Ačiū už atsakymą.
Taip, čia panašus į Adrijos kaip buvo įdėtas, morkos iš masės, todėl nebenoriu dar vieno masės sluoksnio apačioje.... Buvau sumąsčiusi kad galima aptepti sviestiniu kremu ir tiesiai ant jo prilipdyti morkas, bet bent jau man tada labai trūktų šokolado sluoksnio torto viršuje......
O dėl morkų prilipdymo su vandeniu, tai man nesigavo schmoll.gif po to bandziau aisingą pasidaryti ir lipinti - griuvo nuo tortų šonų vis tiek, kol galiausiai šildžiau pastilažą ir juo lipdžiau....
Atsakyti
Nu tortukai geris. Sakykit rafaelo torta kiek iskepus reketu palaikyti, kad jis butu skanus, susistovejas.
Atsakyti
QUOTE(Daimara @ 2013 03 02, 10:38)
Ačiū už atsakymą.
Taip, čia panašus į Adrijos kaip buvo įdėtas, morkos iš masės, todėl nebenoriu dar vieno masės sluoksnio apačioje.... Buvau sumąsčiusi kad galima aptepti sviestiniu kremu ir tiesiai ant jo prilipdyti morkas, bet bent jau man tada labai trūktų šokolado sluoksnio torto viršuje......
O dėl morkų prilipdymo su vandeniu, tai man nesigavo  schmoll.gif  po to bandziau aisingą pasidaryti ir lipinti - griuvo nuo tortų šonų vis tiek, kol galiausiai šildžiau pastilažą ir juo lipdžiau....

aisku kiekviena randa sau tinkama prilipinimo buda, man su vandenuku limpa, bet pastilazas turi buti minkstutis, nesudziuves ir neapkrakmoluotas.
QUOTE(TITA777 @ 2013 03 02, 10:53)
Nu tortukai geris. Sakykit rafaelo torta kiek iskepus reketu palaikyti, kad jis butu skanus, susistovejas.

man trecia d.
Atsakyti
Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TITA777: 02 kovo 2013 - 11:12
QUOTE(ramune.v @ 2013 03 02, 11:46)
aisku kiekviena randa sau tinkama prilipinimo buda, man su vandenuku limpa, bet pastilazas turi buti minkstutis, nesudziuves ir neapkrakmoluotas.

Dabar aišku, kodėl nelipo, nes mano morkos buvo išdžiovintos, o pats pastilažas ant torto jau irgi truputį padžiuvęs....
Atsakyti
laba,
skaitau jus visada, bet rodausi retai, db būtent tokai proga. Į krapštuką nežiūrim, jis išimtas. biggrin.gif
Žozefina, pasitiliažas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daimara @ 2013 03 02, 12:29)
Dabar aišku, kodėl nelipo, nes mano morkos buvo išdžiovintos, o pats pastilažas ant torto jau irgi truputį padžiuvęs....

Klijuokit su patirpintu baltu sokoladu, labai nedaug tereikia patept, greit sustingst ir labai tvirtai laikosi.
Atsakyti
wub.gif Jau groziai visu wub.gif
ikelsiu savo varguoli blush2.gif
Kopijuotas.. turbut zinosit kieno ax.gif 4u.gif Pasirode, kad bus 1 2 ir yra, ale vargom su vyru baisiausiai doh.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Rakele, grazuole katyte thumbup.gif Dangiuk super kriauklinis tortas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2013 03 02, 13:46)
Sveikos 4u.gif Rakele, grazuole katyte thumbup.gif Dangiuk super kriauklinis tortas 4u.gif

rolleyes.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2013 03 02, 12:46)
Dangiuk super kriauklinis tortas 4u.gif

Dėkui... 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti