Cia tikru tikriausi meno kuriniai,neisdrysciau prapjauti
QUOTE(sweetsosweet @ 2013 03 01, 15:35)
o man neisejo Aguonos geliu mase padariau viska kaip reikejo,aptepiau su aliejum ir i saldytuva.ten buvo kelias dienas,isemiau,bandau minkyt,bet kimba dejau pudros dar,paskui aliejaus...vienu zodziu nesamone gavos kodel taip galejo buti?ko geriau dadet? aciu jei kas atsakys
As su pacia Aguona aiskinausi ir priejom isvada, kad nesigauti galejo nes butent as dejau gliukoze milteliais (ja pati viriau), o reikejo pirktine, skysta gliukoze. Tai dabar bandysiu viska pagal recepta daryti, tikiuosi gausis
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 03 01, 04:13)
o tu kiekviena detale taip skaicioji ? pasakai, kad torto pakraipa _+ 500gr.
Nu stengiuosi pasiskaiciuoti nes vienodu reiks 20vnt tai kad vienodos butu reik o kaip kitaip
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 03 01, 14:26)
1kaladele 11gr
aciu
o tai kokio +/- dydzio buvo?
QUOTE(ramune.v @ 2013 03 01, 19:08)
kaladele?nepasakysiu,nes nematavau,bet ten buvo nedidukas tortas,tik 19cm skersmens,tai gal daugmaz galima isivaizduoti
----------------
o situos veikejus pazins turbut tik daugmaz mano bendraamziai
http://www.youtube.c...h?v=ILRe9dHyby8
mergaites reikia greito atsakymo:
Tortas snigersas, puosti zadu beze, reikia pries puosiant sviestiniu aptepti? ar tuo paciu beze aptept paskui jau kazka raityti, zinau kad esat kalbeje apie bezes ir grietineles draugyste, bet va susimaisiau ar draugauja ar ne, o pasitikslinimui nerandu ant greicio
Tortas snigersas, puosti zadu beze, reikia pries puosiant sviestiniu aptepti? ar tuo paciu beze aptept paskui jau kazka raityti, zinau kad esat kalbeje apie bezes ir grietineles draugyste, bet va susimaisiau ar draugauja ar ne, o pasitikslinimui nerandu ant greicio
QUOTE(sweetsosweet @ 2013 03 01, 14:35)
o man neisejo Aguonos geliu mase padariau viska kaip reikejo,aptepiau su aliejum ir i saldytuva.ten buvo kelias dienas,isemiau,bandau minkyt,bet kimba dejau pudros dar,paskui aliejaus...vienu zodziu nesamone gavos kodel taip galejo buti?ko geriau dadet? aciu jei kas atsakys
Mano nuomone gali būti tik dvi priežastys, arba netinkama gliukozė, arba perkaitinta želatina, aš darau su wilton skysta gliukoze viskas , net nežiūrint į tai, kad neturiu galingo mikserio , viskas liux gaunas
kiek as esu skaicius, tai reikia aptepti sviestiniu.
Aš aptepu , nors esu ir skaičiusi, kad kai kurios kepėjos netepa
Mingailiux ir S_zuikutis bitės darbininkės okupavę visą temą savo grožiais , Gustės tortukas laaabai patiko
Mingailiux ir S_zuikutis bitės darbininkės okupavę visą temą savo grožiais , Gustės tortukas laaabai patiko
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 03 01, 19:47)
----------------
Jau situ negalima nezinoti
Mingailiux su orchidejom laaaaaaabai grazus
sarah- grozis
ingridasir labai grazi knyga
maniskiai
Masa tik biski lygi su lokiu
QUOTE(Nevute @ 2013 03 01, 22:11)
groooziai
ir aciu visoms
Visu tortukai nuostabūs, tačiau orchidėjos neturi sau lygių
Aš su klausimuku - reikia iškepti Juodą mišką ir nori papuošimo morkų su kiškiu. Jei visą tortą aptepčiau šokoladine glazūra ir jai sustingus priklijuočiau tas morkas pašildytu šokoladu, ar neištirps? Nes labai jau nenoriu dengti mase, man visą juodo miško skonį sugadina......