Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

Cia tikru tikriausi meno kuriniai,neisdrysciau prapjauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetsosweet @ 2013 03 01, 15:35)
o man neisejo Aguonos geliu mase  cray.gif padariau viska kaip reikejo,aptepiau su aliejum ir i saldytuva.ten buvo kelias dienas,isemiau,bandau minkyt,bet kimba  verysad.gif  dejau pudros dar,paskui aliejaus...vienu zodziu nesamone gavos cray.gif  kodel taip galejo buti?ko geriau dadet? aciu jei kas atsakys  4u.gif

As su pacia Aguona aiskinausi ir priejom isvada, kad nesigauti galejo nes butent as dejau gliukoze milteliais (ja pati viriau), o reikejo pirktine, skysta gliukoze. Tai dabar bandysiu viska pagal recepta daryti, tikiuosi gausis
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 03 01, 04:13)
o tu kiekviena detale taip skaicioji ? pasakai, kad torto pakraipa  _+ 500gr.

Nu stengiuosi pasiskaiciuoti nes vienodu reiks 20vnt tai kad vienodos butu reik smile.gif o kaip kitaip smile.gif
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 03 01, 14:26)
1kaladele 11gr smile.gif

aciu
o tai kokio +/- dydzio buvo?
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 03 01, 19:08)

o tai kokio +/- dydzio buvo?

kaladele?nepasakysiu,nes nematavau,bet ten buvo nedidukas tortas,tik 19cm skersmens,tai gal daugmaz galima isivaizduoti

----------------
o situos veikejus pazins turbut tik daugmaz mano bendraamziai biggrin.gif
http://www.youtube.c...h?v=ILRe9dHyby8
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 03 01, 09:28)

Snikersas, 4,5kg

labai labai thumbup.gif
Atsakyti
mergaites reikia greito atsakymo:
Tortas snigersas, puosti zadu beze, reikia pries puosiant sviestiniu aptepti? ar tuo paciu beze aptept paskui jau kazka raityti, zinau kad esat kalbeje apie bezes ir grietineles draugyste, bet va susimaisiau ar draugauja ar ne, o pasitikslinimui nerandu ant greicio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetsosweet @ 2013 03 01, 14:35)
o man neisejo Aguonos geliu mase  cray.gif padariau viska kaip reikejo,aptepiau su aliejum ir i saldytuva.ten buvo kelias dienas,isemiau,bandau minkyt,bet kimba  verysad.gif  dejau pudros dar,paskui aliejaus...vienu zodziu nesamone gavos cray.gif  kodel taip galejo buti?ko geriau dadet? aciu jei kas atsakys  4u.gif

Mano nuomone gali būti tik dvi priežastys, arba netinkama gliukozė, arba perkaitinta želatina, aš darau su wilton skysta gliukoze thumbup.gif viskas , net nežiūrint į tai, kad neturiu galingo mikserio , viskas liux gaunas
Atsakyti
kiek as esu skaicius, tai reikia aptepti sviestiniu.
Atsakyti
Aš aptepu , nors esu ir skaičiusi, kad kai kurios kepėjos netepa unsure.gif

Mingailiux ir S_zuikutis bitės darbininkės okupavę visą temą savo grožiais thumbup.gif , Gustės tortukas laaabai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasa_zyk: 01 kovo 2013 - 21:01
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 03 01, 19:47)
----------------
o situos veikejus pazins turbut tik daugmaz  mano bendraamziai  biggrin.gif

Jau situ negalima nezinoti thumbup.gif

Mingailiux su orchidejom laaaaaaabai grazus wub.gif
sarah- grozis wub.gif
ingridasir labai grazi knyga thumbup.gif

maniskiai

Masa tik biski lygi su lokiu doh.gif biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2013 03 01, 22:11)

groooziai wub.gif

ir aciu visoms smile.gif
Atsakyti

Visu tortukai nuostabūs, tačiau orchidėjos neturi sau lygių wub.gif

Aš su klausimuku - reikia iškepti Juodą mišką ir nori papuošimo morkų su kiškiu. Jei visą tortą aptepčiau šokoladine glazūra ir jai sustingus priklijuočiau tas morkas pašildytu šokoladu, ar neištirps? Nes labai jau nenoriu dengti mase, man visą juodo miško skonį sugadina...... 4u.gif
Atsakyti