Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(GieNa @ 2013 02 28, 10:16)
Tai tos kurios puoštelėm puošia tortą į kolbeles jas įkiša? rolleyes.gif

Aš kolbelių neturiu, tai apvynioju stangriai maistine plėvele, nes į šiaudelį man paprasčiausiai netelpa, o tie stori per platūs. Puikiausiai tinka ir šitaip. Dar galima puokšteles daryti ant medinio smeigtuko. Ta dalis, kuri kišis į tortą, būtų pagaliukas, įmanoma ir taip padaryti. Ir nekils problemų.
Atsakyti
Sveikos saunuoles kepejos, siandiena t y dabar pirma karta savo gyvenime kepiau biskvita, norejau pasidaryti elementaru vyniotini. Biskvitas gavosi puikus skonis ir pati mase iskilo, grazu , nu nerealus gavosi, tada isverciau ji ant stalo ir uzdejau pertepima is varskes ir greitineles, plakiau ilgai gavosi kreminis varskes pertepimas. Beda tame kad nezinau truksta patirties, vyniojant jis man plysinejo ir niekaip negalejau suvynioti... ax.gif tai uzlenkiau viena ir kita kampa viskas... o dar kas nutiko kad grazusis sluoknis kuris apskrudo prilipo ant stalo ir vyniojant nusiplese... padekit ka ne taip dariau? gerai kad tik bandymas kad ne preis sveciu atejima.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Remoulade @ 2013 02 28, 21:01)
Sveikos saunuoles kepejos, siandiena t y dabar pirma karta  savo gyvenime kepiau biskvita, norejau pasidaryti elementaru vyniotini. Biskvitas gavosi puikus skonis ir pati mase iskilo, grazu , nu nerealus gavosi, tada isverciau ji ant stalo ir uzdejau pertepima is varskes ir greitineles, plakiau ilgai gavosi kreminis varskes pertepimas. Beda tame kad  nezinau truksta patirties, vyniojant jis man plysinejo  ir niekaip negalejau suvynioti...  ax.gif  tai uzlenkiau viena ir kita kampa viskas... o dar kas nutiko kad grazusis sluoknis kuris apskrudo prilipo ant stalo ir vyniojant nusiplese... padekit ka ne taip dariau?  gerai kad tik bandymas kad ne preis sveciu atejima....  4u.gif

Šilta (katik iškepusį) biskvitą išverskite ant švaraus rankšluosčio, susukite - taip jis įgaus formą ir kai suksite su įdaru, nebetrūkinės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2013 02 28, 22:05)
Šilta (katik iškepusį) biskvitą išverskite ant švaraus rankšluosčio, susukite - taip jis įgaus formą ir kai suksite su įdaru, nebetrūkinės. smile.gif

Dekoju, kita karta darysiu taip. Bet bent jau skonis gavosi fantastiskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2013 02 28, 22:05)

ranksluostis dar turetu buti dregnas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 02 28, 15:16)

klausimukas del antro tortuko, kokio +/- dydzio kaladeles darytos? kiek g. gal atsimeniv()jei sverta buvo? man kaip tik nusimato tokie "geriai" daryt doh.gif pasiskaiciavau kad min 2.5 ant 2.5cm ju reik o tai gaunas po 19g. viena kazkur g.gif
Atsakyti
Asseni bet vazonelis,,tai man tikras bigsmile.gif orchidejos fantastiskos, nesitiki kad cia tortas wub.gif wub.gif wub.gif

ingridasirknyga labai faina thumbup.gif

sarah- idomus tortukas, drabuzeliai kaip tikri thumbup.gif

saules_zuikutis*, kaip visada super thumbup.gif , sunkiukas labai grazus wub.gif bet kaladeles kokios dideles atrodo bigsmile.gif

Mingailiux, su zuvyte fainas, idomiai sugalvota thumbup.gif

QUOTE(ramune.v @ 2013 03 01, 01:00)
klausimukas del antro tortuko, kokio +/- dydzio kaladeles darytos? kiek g. gal atsimeniv()jei sverta buvo? man kaip tik nusimato tokie "geriai" daryt doh.gif pasiskaiciavau kad min 2.5 ant 2.5cm ju reik o tai gaunas po 19g. viena kazkur  g.gif

o tu kiekviena detale taip skaicioji ? pasakai, kad torto pakraipa _+ 500gr.
Atsakyti
Abieju orchidejos pasakisko grozio.
Atsakyti
Va, dar ikeliu kelis tortukus ir einu dirbti smile.gif

Maskarponinis su persikais, 2,4kg

user posted image

Snikersas, 4,5kg

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 03 01, 02:00)
klausimukas del antro tortuko, kokio +/- dydzio kaladeles darytos? kiek g. gal atsimeniv()jei sverta buvo?

1kaladele 11gr smile.gif
Atsakyti
Vysninis/karamelinis, 2,4kg

user posted image
Atsakyti
o man neisejo Aguonos geliu mase cray.gif padariau viska kaip reikejo,aptepiau su aliejum ir i saldytuva.ten buvo kelias dienas,isemiau,bandau minkyt,bet kimba verysad.gif dejau pudros dar,paskui aliejaus...vienu zodziu nesamone gavos cray.gif kodel taip galejo buti?ko geriau dadet? aciu jei kas atsakys 4u.gif
Atsakyti