Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

O jau orchidėjos bigsmile.gif Jergau...jergau...kas per gražumas. Ir tos kur ant palangės ir paskutinės wub.gif
Ir knyga nuostabiai fantastiška..akių negalėjau atitraukt wub.gif

QUOTE(Erdve @ 2013 02 28, 13:43)
Saules zuikuti, labai simpatiskas suniukas smile.gif
zaviuosi kepeju sugebejimais lipdyti... man reikia peliuka nulipdyt... jau gal kokius septynis nulipdziau, bet nei vieno grazaus... o kai paziuri pas kitas - atrodo taip paprasta smile.gif

Man ir tas pats ax.gif

Norėjau paklaust merginų, kaip yra su jogurtiniu tortu. Kaip jį reik aptept sviestiniu, jei nori pastiliažu dengt g.gif Kaip jūs darot. Galvoju, jei sviestą čiut i mikrobangę, paskystėja tada gal visai normaliai apsiteptų. Tik kaži kaip apsidengtų g.gif
Atsakyti
jau tortukai kokie grazus wub.gif wub.gif Tik tas su kaladelem, tai vos supratau kaip skaityt ta varda, pirmai maniau uzsienietiskas kazkoks doh.gif biggrin.gif Siaip labai visi grazus, aisku geles nuostabios wub.gif wub.gif

Nekenciu aptepinet jogurtinio su sviestiniu kremu doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 02 28, 17:32)
jau tortukai kokie grazus  wub.gif  wub.gif  Tik tas su kaladelem, tai vos supratau kaip skaityt ta varda, pirmai maniau uzsienietiskas kazkoks  doh.gif  biggrin.gif  Siaip labai visi grazus, aisku geles nuostabios  wub.gif  wub.gif

Nekenciu aptepinet jogurtinio su sviestiniu kremu  doh.gif  smile.gif

aha,vardas ilgas,tortas tik 19cm-kitaip butu aplink visa torta biggrin.gif tai as jas ir taip ir kitaip...cia geriausias variantas doh.gif biggrin.gif

as jogurtiniu ne tai kad nekenciu aptepineti,as nekenciu ju dengti mase,nes juda,kruta tas tortas ph34r.gif labiausiai turbut patinka dirbti su napaleonu-nu ziauriai stabilus ir astriu kampu tortas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 02 28, 17:40)
aha,vardas ilgas,tortas tik 19cm-kitaip butu aplink visa torta  biggrin.gif  tai as jas ir taip ir kitaip...cia geriausias variantas  doh.gif  biggrin.gif

as jogurtiniu ne tai kad nekenciu aptepineti,as nekenciu ju dengti mase,nes juda,kruta tas tortas  ph34r.gif  labiausiai turbut patinka dirbti su napaleonu-nu ziauriai stabilus ir astriu kampu tortas  thumbup.gif

Jam gal ir atskiro sviestinio nereik kremo? su tuo paciu gal galima aptepti ? rolleyes.gif
Atsakyti
O kodel jums tie jogurtiniai juda? Gal zelatinos mazai dedat. Man tai maskarpone, varskinis, jogurtinis visi panasus. AIsku, visi jie tokie judantis, bet neypatingai. APtepu be problemu
Atsakyti
as nedarau labai kieto, toks kad nebutu tižena, bet kad nebutu ir kaip pati zele kietas, bet tepant sviestiniu, man pats kremas kazkaip prikimba, iskrenta gabaliukais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 02 28, 17:48)
as nedarau labai kieto, toks kad nebutu tižena, bet kad nebutu ir kaip pati zele kietas, bet tepant sviestiniu, man pats kremas kazkaip prikimba, iskrenta gabaliukais  doh.gif

Uzdekite plona biskvito juostele ant jogurtinio pertepimo ax.gif As net ant grietineles dedu, nes ir ji man kimba. O ant biskvito juosteles sviestinis kremas kuo puikiausiai tepasi.
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2013 02 28, 17:51)
Uzdekite plona biskvito juostele ant jogurtinio pertepimo ax.gif As net ant grietineles dedu, nes ir ji man kimba. O ant biskvito juosteles sviestinis kremas kuo puikiausiai tepasi.

bigsmile.gif aciu uz ideja, o kaip taip padaryt g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 02 28, 17:42)
Jam gal ir atskiro sviestinio nereik kremo? su tuo paciu gal galima aptepti ?  rolleyes.gif

ta prasme TUO PACIU?jogurtiniu kremu? tada juk mase neprilips smile.gif

QUOTE(gummy bear @ 2013 02 28, 17:51)

man tai normaliai jie apsitepa,sviestini kiek pasildau ir labai gerai tepasi.man tik nepatinka ,kad jie taip ''liula'' biggrin.gif netgi kai i krema zele gabaliuku pridedu man jau nepatinka biggrin.gif
Atsakyti
SZ, as apie napoleona ten klausiau, ne jogurtini smile.gif Napoleonas juk su sviestu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 02 28, 18:22)
SZ, as apie napoleona ten klausiau, ne jogurtini smile.gif Napoleonas juk su sviestu  rolleyes.gif

aaa biggrin.gif ai,as nerizikuoju,visus aptepu tuo paciu sarlotes kremu ir man ramu
Atsakyti
*saules_zuikutis* thumbup.gif
Mingailiux wub.gif o jau orchidėjos wub.gif
Atsakyti