Mielos darbininkeles puosejeles.Atsakykit man,zaliai zalut zalutelei Ar iskepta biskvita,keksa ir kita panasu gamini atvesinat isjungusios orkaite ir ten paliekat ar is jos isimat ir paliekat atvesti ne orkaiteje? .Niekaip niekur nerandu kur ji vesinti
Mielos darbininkeles puosejeles.Atsakykit man,zaliai zalut zalutelei Ar iskepta biskvita,keksa ir kita panasu gamini atvesinat isjungusios orkaite ir ten paliekat ar is jos isimat ir paliekat atvesti ne orkaiteje? .Niekaip niekur nerandu kur ji vesinti
Juostele apsukama, kad nesimatytų vielos ir būtų bendras estetiškas vaizdas.
Tai yra ne maistinės medžiagos ir jokiu būdu negalima kišti į tortą. Tam reikalui yra specialios kolbelės, blogiausiu atveju naudojami plastmasiniai kokteiliniai šiaudeliai
o as tai siandien su teletabiais ir suniuku snikers sokoladinis su vysniom man tai cia vietoj kaladeliu graziau butu buves kaspinukas,bet... ne mano norai
Saules zuikuti, labai simpatiskas suniukas zaviuosi kepeju sugebejimais lipdyti... man reikia peliuka nulipdyt... jau gal kokius septynis nulipdziau, bet nei vieno grazaus... o kai paziuri pas kitas - atrodo taip paprasta
Idedu savo orchidejas. Iki Asseni dar toli toli, bet jau kokios isejo, tokios
MAskarpone su persikais, 3,1kg
Tortas moteriai (54m), kuri labai visur lakstanti, neissiskirianti su dideliu rankinuku ir dar pagal zodiaka zuvyte Jauciu mamukas prie bajerio jei tinka tokie tortai Sokoladinis/vysninis su aguonom, 3kg