Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(Erdve @ 2013 02 27, 11:18)
Labai daug graziu tortu smile.gif bet Asseni orchideja be zado mane paliko...
cia jau tikrai,kad isaugino, o ne padare nuostabia gele!:)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2013 02 27, 09:17)
Vazonelis su vanda 3,5 kg

O ta gėlė irgi valgoma? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(blondi13 @ 2013 02 27, 11:18)
paprotinkit mane. Darau snickers torta ir susimasciau..dengsiu pastilazu. Tai tuo ganasu nereikia tept man jo virsaus kaip recepte raso?nes aptepinesiu sviestiniu kremu pries mases dengima. Ar as cia teisi ar ne?

Nereikia jokio ganašo schmoll.gif Aptepsit sviestiniu ir apdengsit pastilažu mirksiukas.gif

Norėjau paklaus tgėles su vielutėmis drąsiai kišat į tortą, ar jas būtinai ta juostele apsukt ir tada kišt? Bijau kad tortas skonio nepakeistų dėl tų vielų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GieNa @ 2013 02 27, 13:32)

Norėjau paklaus tgėles su vielutėmis drąsiai kišat į tortą, ar jas būtinai ta juostele apsukt ir tada kišt? Bijau kad tortas skonio nepakeistų dėl tų vielų biggrin.gif

Juostele apsukama, kad nesimatytų vielos ir būtų bendras estetiškas vaizdas.
Tai yra ne maistinės medžiagos ir jokiu būdu negalima kišti į tortą. Tam reikalui yra specialios kolbelės, blogiausiu atveju naudojami plastmasiniai kokteiliniai šiaudeliai
Atsakyti
Idedu dar viena savo. Turejo buti pasaku knyga ir butent su tokiu pavadinimu, nes uzsakove gryzta dirbti i vaiku biblioteka ax.gif
kriausinis-karamelinis 2 kg.
user posted image
Atsakyti
Asseni, o ta orchideja tikrai tortas? Idejo cia tikros kvietkos foto nuo savo palanges ir bando prastumt uz torta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridasir @ 2013 02 27, 14:39)

labai grazu!
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Nu ir groziu cia prisiziurejau, gele, tai tikrai galvojau kad gyva bigsmile.gif labai grazi knyga, kitokia nei visos. Apie cukrines geles net nekalbu, nes uzsipavydejusi esu ploja.gif Kuo toliau tuo labiau isitikinu, kad mano ne tik abi rankos kairios, bet ir palauzytos gerokai, neiseina man tokiu groziu sukurti kol kas.
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif
Dariau gėlytes pagal pastilažą lipdymui, bet man pasirodė gerokai per skysta masė, o kai dariau kvietkas man trūkinėjo.
kame šaknys pakastos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(blondi13 @ 2013 02 27, 12:18)
paprotinkit mane. Darau snickers torta ir susimasciau..dengsiu pastilazu. Tai tuo ganasu nereikia tept man jo virsaus kaip recepte raso?nes aptepinesiu sviestiniu kremu pries mases dengima. Ar as cia teisi ar ne?

jei bus su mase, ganaso nereik, dekit tik sviestini.

Asseni ne i sita tema ta foto smile.gif smile.gif smile.gif i i florisciu orchidejininkiu skyriu ja reik det g.gif
nu ir kaip taip imanoma doh.gif neeeeeereeeeeaaaaaaaaaaliai! wub.gif
Atsakyti
ASSENI,likau suzaveta 4u.gif .man jusu palangine gele graziau nei mano visos kartu sudejus 4u.gif .Man mokytis ir mokytis.Bet as stengsiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2013 02 27, 08:17)
Vazonelis su vanda 3,5 kg

Net mano gyvos orchidejos ant palanges nublanksta 4u.gif nuostabu wub.gif
Atsakyti