paprotinkit mane. Darau snickers torta ir susimasciau..dengsiu pastilazu. Tai tuo ganasu nereikia tept man jo virsaus kaip recepte raso?nes aptepinesiu sviestiniu kremu pries mases dengima. Ar as cia teisi ar ne?
Nereikia jokio ganašo Aptepsit sviestiniu ir apdengsit pastilažu
Norėjau paklaus tgėles su vielutėmis drąsiai kišat į tortą, ar jas būtinai ta juostele apsukt ir tada kišt? Bijau kad tortas skonio nepakeistų dėl tų vielų
Norėjau paklaus tgėles su vielutėmis drąsiai kišat į tortą, ar jas būtinai ta juostele apsukt ir tada kišt? Bijau kad tortas skonio nepakeistų dėl tų vielų
Juostele apsukama, kad nesimatytų vielos ir būtų bendras estetiškas vaizdas.
Tai yra ne maistinės medžiagos ir jokiu būdu negalima kišti į tortą. Tam reikalui yra specialios kolbelės, blogiausiu atveju naudojami plastmasiniai kokteiliniai šiaudeliai
Idedu dar viena savo. Turejo buti pasaku knyga ir butent su tokiu pavadinimu, nes uzsakove gryzta dirbti i vaiku biblioteka kriausinis-karamelinis 2 kg.
Sveikos Nu ir groziu cia prisiziurejau, gele, tai tikrai galvojau kad gyva labai grazi knyga, kitokia nei visos. Apie cukrines geles net nekalbu, nes uzsipavydejusi esu Kuo toliau tuo labiau isitikinu, kad mano ne tik abi rankos kairios, bet ir palauzytos gerokai, neiseina man tokiu groziu sukurti kol kas.
paprotinkit mane. Darau snickers torta ir susimasciau..dengsiu pastilazu. Tai tuo ganasu nereikia tept man jo virsaus kaip recepte raso?nes aptepinesiu sviestiniu kremu pries mases dengima. Ar as cia teisi ar ne?