QUOTE(Arretė @ 2013 02 26, 17:59)
Kepu šiandien tortą ir susiduriu su visokiais nesklandumais. Kaip matau, jūs čia šokoladu mažai užsiimat, bet gal būsit susidūrusios ir paaiškinsit. Vakar ištirpinau juodą šokoladą ir iš jo pridariau visokių ornamentų, ale gėlyčių. Tada dėjau kelioms minutėms į kamerą, kad gerai sustingtų, o nakčiai palikau metaliniame puoduke, uždengtą plėvele. Šiandien prieinu pažiūrėti - ogi staigmena - šokoladas kaip pelėsiu padengtas. Kadangi tokia "kūryba" užsiiminėju pirmą kartą, neturiu suvokimo, nuo ko čia tom pilkšvom dėmelėm viskas pasidengė? Netikiu, kad čia pelėsis... Ką ne taip padariau ir ar toks šokoladas dar tinkamas valgyti?
o kur tas jusu sokoladas per nakti stovejo ? reikejo manau ir palikt kameroj