Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

[quote=Olesta,2013 02 25, 13:23]

[quote=kr1stute,2013 02 25, 14:52]

Kokios grazios jusu gelytes wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2013 02 25, 23:45)
ta prasme??? sveikos visiškai mano rankos, kur Tu matai įpjovimus??? g.gif  g.gif  g.gif

ai,jau aisku biggrin.gif
--------------------
ACIU VISOMS
Atsakyti
Snikersas, 2,6kg

user posted image
Atsakyti
labai gražus tortukas:)
Atsakyti
Aciu visoms pastebejusioms mano gelytes 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
nuostabios pavasarines gelytes visu .. ir tortukai wub.gif
Olesta, ikelkit savo vaizdine i nekomentuojama tema rolleyes.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Valgomos ,valgomos ,tik kazi ar kas isdrysta toki grozi valgyt ? biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2013 02 25, 14:04)
juodas miskas

QUOTE(Mingailiux @ 2013 02 26, 09:41)
Snikersas, 2,6kg

labai grazus tortukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2013 02 25, 23:12)
tai tik išsausėjusios nuo krakmolo rankytės, nespjausčiau jų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Mano rankos irgi panasios, kazkas man yra sakes, kad tai nuo sunkaus darbo biggrin.gif
Atsakyti
na mano profesinis darbas ne iš lengvųjų kategorijos...rankos plaunamos dažnai ir nuskirsta nuo dez medžiagų ir t.t., o parėjus paneriu jas į cukrų, pudrą ir t.t., neturiu kada jų lepinti, tai taip ir atrodo rankos darnininkės biggrin.gif
Atsakyti
varskinis su vysniom 3kg
user posted image
Atsakyti
Kepu šiandien tortą ir susiduriu su visokiais nesklandumais. g.gif Kaip matau, jūs čia šokoladu mažai užsiimat, bet gal būsit susidūrusios ir paaiškinsit. smile.gif Vakar ištirpinau juodą šokoladą ir iš jo pridariau visokių ornamentų, ale gėlyčių. Tada dėjau kelioms minutėms į kamerą, kad gerai sustingtų, o nakčiai palikau metaliniame puoduke, uždengtą plėvele. Šiandien prieinu pažiūrėti - ogi staigmena - šokoladas kaip pelėsiu padengtas. blink.gif Kadangi tokia "kūryba" užsiiminėju pirmą kartą, neturiu suvokimo, nuo ko čia tom pilkšvom dėmelėm viskas pasidengė? Netikiu, kad čia pelėsis... Ką ne taip padariau ir ar toks šokoladas dar tinkamas valgyti? smile.gif
Atsakyti