Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 02 24, 20:48)
TORTENGUS  g.gif  ji kaip zele,bet ir pastigsta

vat man ir ta mintis sove, bet barazyku galvu taip apteptu neteko matyt g.gif
nors... jei ji tokia kaip buna uogos/vaisiai nutepti ant pirktiniu tortu tai tikrai tortengus PAV. nu arba dekorgelis koks g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 24 vasario 2013 - 19:56
QUOTE(dahlia+++ @ 2013 02 24, 20:45)
Na ne, ne degtinė  ax.gif Ji tokia lipni būna.. Panaši į žele, bet nestingstanti. Esu mačiusi kaip atrodo, bet nežinau, kaip pagaminti.

Dekorgelis gal?
Atsakyti
jei dekorgelis tai jo yra pirkti, turiu ir pora receptu kaip namie pasidaryt (pati dar nebandziau) smile.gif jei reiks rasykit i AZ smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 24 vasario 2013 - 19:58
Labai ačiū už pasvarstymus 4u.gif 4u.gif TORTENGUS jau esu išbandžiusi, dėjau ant žele tortuko. Nutepimui - schmoll.gif netiktų.
O dėl dekorgelio - bingo ir ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ko gero tai, ko reikia. Kai ėmiau pagal šį raktinį žodį ieškoti - radau Meian naminio dekorgelio receptuką smile.gif Gal kuri išbandėt ir galėtumėt paprotint - prieš kiek laiko jau galėčiau juo nutepti, kad nebūtų per anksti ? Mat grybai kepti pagal senovinį receptą iš meduolinės tešlos ir jie skaniausi būna 'susistovėję'. O kada geliu galėčiau nutepti, jei 'naudosim' po savaitės g.gif
Atsakyti
DAHLIA +++,pvz man nesigavo tas dekorgelis paal Meian.nezinau ka blogai dariau,bet gavosi labai tirstas ir atsidave zelatina.neskanu ir per tirsta schmoll.gif .gal tik man cia taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2013 02 24, 21:52)
DAHLIA +++,pvz man nesigavo tas dekorgelis paal Meian.nezinau ka blogai dariau,bet gavosi labai tirstas ir atsidave zelatina.neskanu ir per tirsta  schmoll.gif .gal tik man cia taip g.gif

.. g.gif bet vis tiek bandysiu. Nesigaus kartą - virsiu kitą.
Ačiū ramune.v už receptukus 4u.gif Gaminsiu tol, kol gausis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 02 24, 13:43)

Labai mielas princese wub.gif

Mergaites, gal kuri turi issaugujusi, kaip lipdyti liutuka SIMBA is filmuko mirksiukas.gif
labai reikia, ir niekur nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 02 25, 01:44)
QUOTE(ramune.v @ 2013 02 24, 13:43)

Labai mielas princese wub.gif
Mergaites, gal kuri turi issaugujusi, kaip lipdyti liutuka SIMBA is filmuko mirksiukas.gif
labai reikia, ir niekur nerandu blush2.gif

cia sioks toks yra- gal pades

http://www.lovelytut...read.php?t=4721
Atsakyti
Sveikos smile.gif

noriu pradeti kepti tortus smile.gif

info pas jus jau lb daug 100oji tema, tikros auksarankes.
Gal kas galite trumpai papasakot arba duoti nuoroda nuo ko pradeti?

Pvz kokie reikalingi irankiai smile.gif? na kad per daug kokiu neprisipirkciau.

Dar idomu ar viska puosybai darote pacios, ar yra vietu kur galima nusipirkti?

Lb aciu uz info kad nepatingesite papasakoti smile.gif
Atsakyti
Sveika 4u.gif kadangi as nesenai pradejusi, tai pasidalinsiu, geriausia butu pradeti perskaicius tas 100 temu, bent 50, paskui gerai isanalizuok virsutine papuosimu tema, kuiskis youtubej kokia savaite, tada jau atsiras konkreciu klausimu, i kuriuos galima atsakyti ir cia 4u.gif Nieko nepirk kol kas, dar net nezinai ar kepsi, ar patiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shiushke13 @ 2013 02 25, 08:28)

Super, aciukas tau didziausias aciuks.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O as puse naktes ieskojau internete doh.gif , visko prisiziurejau, ir nieko neradau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2013 02 25, 13:44)
Sveika 4u.gif kadangi as nesenai pradejusi, tai pasidalinsiu, geriausia butu pradeti perskaicius tas 100 temu, bent 50, paskui gerai isanalizuok virsutine papuosimu tema, kuiskis youtubej kokia savaite, tada jau atsiras konkreciu klausimu, i kuriuos galima atsakyti ir cia 4u.gif Nieko nepirk kol kas, dar net nezinai ar kepsi, ar patiks 4u.gif

as po biski skaitineju, ir ta mintis neduoda ramybes, noriu jau kazka pabandyt padaryt.
O pvz nuo kokio torto patartumet bandyt, nes man jau rankas niezti smile.gif kokio pacio paprasciausio, kad dar nieko nereiktu pirkt smile.gif
Atsakyti