Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

TITA777 nenukabink nosies console.gif kaip pati pamatei skaitydama pirmas temas visos nuo kažko pradėjo, visom buvo mažesnių ar didesnių nesėkmių, tik nenuleisk rankų , sekantis kartas bus geresnis mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Aciu uz palaikyma, nu kada nors as ja iveiksiu biggrin.gif
Atsakyti
Nevute, torukas su vezimeliu pasakiskas, wub.gif labai grazios spalvos thumbup.gif
Elentari, koks nuostabus tortas!

QUOTE(TITA777 @ 2013 02 23, 15:36)
As ateinu cry.gif nesigavo man pastilazas dengimui. Nu niekaip nepavyko jo iskocioti, lipo prie stalo, prie kocelo doh.gif . Ir pudros dar imaisiau bet vis tiek nesigavo.

svarbu bandyti bandyti ir kas kas iseis biggrin.gif as pakrakmolinu nestipriai stala, ir kocela, tai ir nelimpa.
mano pirmas bandymas toks buvo, kieta mase, stora, iskocioti neimanoma buvo, uzdeju ant torto, stirojo i visas puses lotuliukas.gif
http://images12.fotk...DSC_4112-vi.jpg

paskui pagalvojau, ar taip sugadinti produktai, vistiek mesiu lauk, (nes tortas buvo darytas be progos, tiesiog kad isbandyti ta pastilaza) tai paemiau mase ,nuroviau nuo torto, apvaliau su peiliu prilipusi sv.krema, ir i gumula suspaudziau, dejau i plevele, ir palaikiau virs garu (nes mikrobange buvo ismesta pries pora dienu, nors ir veikenti buvo:) tai mase suminkstejo, ir is naujo greitai ja suminkiau, kiek galejau, greit iskociojau, ir dengiau tortuka, tik 7 ryto baigiau savo pirma tortuka, atrode jau taip, kiek laimes turejau kad ji padengiau pati, kad man isejo, neisivaizduojat, kaip as dziaugiausi, nes iki to laiko nemokejau, tiksliau net tingejau trupiniais padengti torta, tik kepdavau ir valgydavome be jokiu papuosimu blush2.gif
http://images20.fotk...DSC_4130-vi.jpg

po tos nesekmes, maniau kad jau ne puosiu tortu, rankos skaudejo nezmoniskai, nes mase buvo labai kieta., ,,,, bet praejo nedaug laiko ir vel bandziau, jau antras tortukas buvo toks , dariau dovanu gerai pazystamai
http://public.fotki....i/dsc-4917.html

tai bandyk ir bandyk, kiekviena syki bus vis lengviau ir graziau ax.gif

QUOTE(Rakelė @ 2013 02 23, 15:55)
saunuoles visos, begalo grazus tortai  wub.gif
ir pakalnutes nuostabios  wub.gif  wub.gif

as parodysiu savo maisiuka ir labai prasau patarimu duot kitam kartui.. jau taip sunkiai vakar ejos. Vyras kibo i pagalba, tai siaip ne taip kazkoki islankstem  blush2.gif

del maisiuko viskas gerai, jam jokiu reikalavimu ir buti negali, koki nori toki lipdai, kreiva , sleiva, stora ,auksta .... biggrin.gif

Rasa_zyk grazus tvarkingas tortukas thumbup.gif wub.gif
olesta saunuoles tavo mergaites thumbup.gif puikus tortukus daro wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 23 vasario 2013 - 18:12
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 02 23, 19:10)

del maisiuko viskas gerai, jam jokiu reikalavimu ir buti negali, koki nori toki lipdai, kreiva , sleiva, stora ,auksta ....  biggrin.gif

ačiū už paguodą biggrin.gif atlekia pasiimt, žiūrėsim kaip reaguos ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
*saules_zuikutis* užpakalis su irankiais , topinis tortas
sarah- aguonos thumbup.gif
Mingailiux labai patiko rudas tortas
Elentari, nuostabus tortas, tikrai puiki dovana jauniesiems

Į kompaniją ir aš atnešu

Litorinos

[attachmentid=227062]

Šokoladiniai ir karameliniai biskvitai,prisotinti romu, šokoladinis mėtinis, karamelinis su lazdyno riešutais, aviečių kremai,2,2 kg

Litorinos atskirai

[attachmentid=227063]

TITA777, viskas gerai, sekantis kartas bus geresnis, svarbiausia labai norėti thumbup.gif , nors aš taip pat negalėčiau pasigirti, kad masė visada išeina tobula, būna visko blush2.gif
Atsakyti
Kad jau apie nesekmes kalba uzejo, tai ir as noriu pasiguosti. Kaip nemoku tortuko lygaus padaryti, tai negaliu cray.gif Pastilazas man gaunasi, bet kai padengiu, tortas su visokiais nelygumais buna. Storo sviesto sluoksnio nenoriu deti, o gal reiketu g.gif Dariau savo maziausiam, visa meile sudejau, o kaip nelygu, taip nelygu doh.gif

Tiesa, senose temose radau, kur S_Z save pavadinusi visiskai zalia biggrin.gif Tai va kokie talentai sitoj temoj uzauga bigsmile.gif

Daug groziu visos prideje, saunuoles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2013 02 23, 15:59)
Kada darėt? Prieš pat dengimą? Aš visada dieną prieš pasidarau pastilažą, jis tada subręsta ir lengva dirbti. Su iš karto padarytu aš juo irgi niekaip negalėčiau dirbti. Viską dedu tiksliai pagal receptą.

Aš visada darau prieš pat dengimą, pasidarau ir iš kart kočioju, dengiu... Man jis visad elastingas, minkštas, stalą krakmolu pabarstau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2013 02 23, 18:25)

fainas tortukas thumbup.gif

radau kaip mazas gelytes daryti

http://sphotos-h.ak....807036079_n.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 23 vasario 2013 - 19:36
Rasa,Elentari,grazus tortukai
Atsakyti
Labai grazus visu torciukai smile.gif Kazkaip labai santechnikas uzstrigo.

O cia mano dar viena barbe smile.gif

user posted image
Atsakyti
Kreminiai gvazdikai, juodasis miškas, mascarponės sūrio tortas ir varškės

Olesta,norejau paklausti,kaip padaryti kreminius gvazdikus? Labai graziai jau jie atrodo...

Visu tortciukai grazus labai,net negaleciau ivardinti kuris labiau. thumbup.gif
o as vis dar irgi vargstu su cukrine mase tortu padengimui...vis klostes apvaliam tortui susidaro...nors uzsimusk verysad.gif

Atsakyti
Sveikos kepėjėlės 4u.gif

Gal galit pasipasakoti kaip darote tortus su tarsi nuvažiuojančiu keliu? blush2.gif . Net nežinau kaip čia aiškiau išsireiškus, bet va pas Miglę79 yra labai daug tokių prekepta su Makvynai thumbup.gif

Miglute helllllllllp unsure.gif . Pirma man kilusi mintis - iškepti apvalų ir "dalipdyti" nusileidimą. Antra mintis - iškepti apvalų ir išpjauti reikiamą gabalą, kad gautųsi "nuvažiavimas".

Bet aš Ambasadorių darytisiu, tai čia gal pirmas variantas labiau tiktų g.gif

Dėkoju, jei atsakytų patyrisi kepėjėlė ax.gif
Atsakyti