TITA777 nenukabink nosies kaip pati pamatei skaitydama pirmas temas visos nuo kažko pradėjo, visom buvo mažesnių ar didesnių nesėkmių, tik nenuleisk rankų , sekantis kartas bus geresnis
Aciu uz palaikyma, nu kada nors as ja iveiksiu
Nevute, torukas su vezimeliu pasakiskas, labai grazios spalvos
Elentari, koks nuostabus tortas!
svarbu bandyti bandyti ir kas kas iseis as pakrakmolinu nestipriai stala, ir kocela, tai ir nelimpa.
mano pirmas bandymas toks buvo, kieta mase, stora, iskocioti neimanoma buvo, uzdeju ant torto, stirojo i visas puses
http://images12.fotk...DSC_4112-vi.jpg
paskui pagalvojau, ar taip sugadinti produktai, vistiek mesiu lauk, (nes tortas buvo darytas be progos, tiesiog kad isbandyti ta pastilaza) tai paemiau mase ,nuroviau nuo torto, apvaliau su peiliu prilipusi sv.krema, ir i gumula suspaudziau, dejau i plevele, ir palaikiau virs garu (nes mikrobange buvo ismesta pries pora dienu, nors ir veikenti buvo:) tai mase suminkstejo, ir is naujo greitai ja suminkiau, kiek galejau, greit iskociojau, ir dengiau tortuka, tik 7 ryto baigiau savo pirma tortuka, atrode jau taip, kiek laimes turejau kad ji padengiau pati, kad man isejo, neisivaizduojat, kaip as dziaugiausi, nes iki to laiko nemokejau, tiksliau net tingejau trupiniais padengti torta, tik kepdavau ir valgydavome be jokiu papuosimu
http://images20.fotk...DSC_4130-vi.jpg
po tos nesekmes, maniau kad jau ne puosiu tortu, rankos skaudejo nezmoniskai, nes mase buvo labai kieta., ,,,, bet praejo nedaug laiko ir vel bandziau, jau antras tortukas buvo toks , dariau dovanu gerai pazystamai
http://public.fotki....i/dsc-4917.html
tai bandyk ir bandyk, kiekviena syki bus vis lengviau ir graziau
del maisiuko viskas gerai, jam jokiu reikalavimu ir buti negali, koki nori toki lipdai, kreiva , sleiva, stora ,auksta ....
Rasa_zyk grazus tvarkingas tortukas
olesta saunuoles tavo mergaites puikus tortukus daro
Elentari, koks nuostabus tortas!
QUOTE(TITA777 @ 2013 02 23, 15:36)
As ateinu nesigavo man pastilazas dengimui. Nu niekaip nepavyko jo iskocioti, lipo prie stalo, prie kocelo . Ir pudros dar imaisiau bet vis tiek nesigavo.
svarbu bandyti bandyti ir kas kas iseis as pakrakmolinu nestipriai stala, ir kocela, tai ir nelimpa.
mano pirmas bandymas toks buvo, kieta mase, stora, iskocioti neimanoma buvo, uzdeju ant torto, stirojo i visas puses
http://images12.fotk...DSC_4112-vi.jpg
paskui pagalvojau, ar taip sugadinti produktai, vistiek mesiu lauk, (nes tortas buvo darytas be progos, tiesiog kad isbandyti ta pastilaza) tai paemiau mase ,nuroviau nuo torto, apvaliau su peiliu prilipusi sv.krema, ir i gumula suspaudziau, dejau i plevele, ir palaikiau virs garu (nes mikrobange buvo ismesta pries pora dienu, nors ir veikenti buvo:) tai mase suminkstejo, ir is naujo greitai ja suminkiau, kiek galejau, greit iskociojau, ir dengiau tortuka, tik 7 ryto baigiau savo pirma tortuka, atrode jau taip, kiek laimes turejau kad ji padengiau pati, kad man isejo, neisivaizduojat, kaip as dziaugiausi, nes iki to laiko nemokejau, tiksliau net tingejau trupiniais padengti torta, tik kepdavau ir valgydavome be jokiu papuosimu
http://images20.fotk...DSC_4130-vi.jpg
po tos nesekmes, maniau kad jau ne puosiu tortu, rankos skaudejo nezmoniskai, nes mase buvo labai kieta., ,,,, bet praejo nedaug laiko ir vel bandziau, jau antras tortukas buvo toks , dariau dovanu gerai pazystamai
http://public.fotki....i/dsc-4917.html
tai bandyk ir bandyk, kiekviena syki bus vis lengviau ir graziau
QUOTE(Rakelė @ 2013 02 23, 15:55)
saunuoles visos, begalo grazus tortai
ir pakalnutes nuostabios
as parodysiu savo maisiuka ir labai prasau patarimu duot kitam kartui.. jau taip sunkiai vakar ejos. Vyras kibo i pagalba, tai siaip ne taip kazkoki islankstem
ir pakalnutes nuostabios
as parodysiu savo maisiuka ir labai prasau patarimu duot kitam kartui.. jau taip sunkiai vakar ejos. Vyras kibo i pagalba, tai siaip ne taip kazkoki islankstem
del maisiuko viskas gerai, jam jokiu reikalavimu ir buti negali, koki nori toki lipdai, kreiva , sleiva, stora ,auksta ....
Rasa_zyk grazus tvarkingas tortukas
olesta saunuoles tavo mergaites puikus tortukus daro
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 02 23, 19:10)
ačiū už paguodą atlekia pasiimt, žiūrėsim kaip reaguos
*saules_zuikutis* užpakalis su irankiais , topinis tortas
sarah- aguonos
Mingailiux labai patiko rudas tortas
Elentari, nuostabus tortas, tikrai puiki dovana jauniesiems
Į kompaniją ir aš atnešu
Litorinos
[attachmentid=227062]
Šokoladiniai ir karameliniai biskvitai,prisotinti romu, šokoladinis mėtinis, karamelinis su lazdyno riešutais, aviečių kremai,2,2 kg
Litorinos atskirai
[attachmentid=227063]
TITA777, viskas gerai, sekantis kartas bus geresnis, svarbiausia labai norėti , nors aš taip pat negalėčiau pasigirti, kad masė visada išeina tobula, būna visko
sarah- aguonos
Mingailiux labai patiko rudas tortas
Elentari, nuostabus tortas, tikrai puiki dovana jauniesiems
Į kompaniją ir aš atnešu
Litorinos
[attachmentid=227062]
Šokoladiniai ir karameliniai biskvitai,prisotinti romu, šokoladinis mėtinis, karamelinis su lazdyno riešutais, aviečių kremai,2,2 kg
Litorinos atskirai
[attachmentid=227063]
TITA777, viskas gerai, sekantis kartas bus geresnis, svarbiausia labai norėti , nors aš taip pat negalėčiau pasigirti, kad masė visada išeina tobula, būna visko
Kad jau apie nesekmes kalba uzejo, tai ir as noriu pasiguosti. Kaip nemoku tortuko lygaus padaryti, tai negaliu Pastilazas man gaunasi, bet kai padengiu, tortas su visokiais nelygumais buna. Storo sviesto sluoksnio nenoriu deti, o gal reiketu Dariau savo maziausiam, visa meile sudejau, o kaip nelygu, taip nelygu
Tiesa, senose temose radau, kur S_Z save pavadinusi visiskai zalia Tai va kokie talentai sitoj temoj uzauga
Daug groziu visos prideje, saunuoles
Tiesa, senose temose radau, kur S_Z save pavadinusi visiskai zalia Tai va kokie talentai sitoj temoj uzauga
Daug groziu visos prideje, saunuoles
QUOTE(Elentari @ 2013 02 23, 15:59)
Kada darėt? Prieš pat dengimą? Aš visada dieną prieš pasidarau pastilažą, jis tada subręsta ir lengva dirbti. Su iš karto padarytu aš juo irgi niekaip negalėčiau dirbti. Viską dedu tiksliai pagal receptą.
Aš visada darau prieš pat dengimą, pasidarau ir iš kart kočioju, dengiu... Man jis visad elastingas, minkštas, stalą krakmolu pabarstau
QUOTE(likta @ 2013 02 23, 18:25)
fainas tortukas
radau kaip mazas gelytes daryti
http://sphotos-h.ak....807036079_n.jpg
Rasa,Elentari,grazus tortukai
Labai grazus visu torciukai Kazkaip labai santechnikas uzstrigo.
O cia mano dar viena barbe
O cia mano dar viena barbe
Kreminiai gvazdikai, juodasis miškas, mascarponės sūrio tortas ir varškės
Olesta,norejau paklausti,kaip padaryti kreminius gvazdikus? Labai graziai jau jie atrodo...
Visu tortciukai grazus labai,net negaleciau ivardinti kuris labiau.
o as vis dar irgi vargstu su cukrine mase tortu padengimui...vis klostes apvaliam tortui susidaro...nors uzsimusk
Olesta,norejau paklausti,kaip padaryti kreminius gvazdikus? Labai graziai jau jie atrodo...
Visu tortciukai grazus labai,net negaleciau ivardinti kuris labiau.
o as vis dar irgi vargstu su cukrine mase tortu padengimui...vis klostes apvaliam tortui susidaro...nors uzsimusk
Sveikos kepėjėlės
Gal galit pasipasakoti kaip darote tortus su tarsi nuvažiuojančiu keliu? . Net nežinau kaip čia aiškiau išsireiškus, bet va pas Miglę79 yra labai daug tokių prekepta su Makvynai
Miglute helllllllllp . Pirma man kilusi mintis - iškepti apvalų ir "dalipdyti" nusileidimą. Antra mintis - iškepti apvalų ir išpjauti reikiamą gabalą, kad gautųsi "nuvažiavimas".
Bet aš Ambasadorių darytisiu, tai čia gal pirmas variantas labiau tiktų
Dėkoju, jei atsakytų patyrisi kepėjėlė
Gal galit pasipasakoti kaip darote tortus su tarsi nuvažiuojančiu keliu? . Net nežinau kaip čia aiškiau išsireiškus, bet va pas Miglę79 yra labai daug tokių prekepta su Makvynai
Miglute helllllllllp . Pirma man kilusi mintis - iškepti apvalų ir "dalipdyti" nusileidimą. Antra mintis - iškepti apvalų ir išpjauti reikiamą gabalą, kad gautųsi "nuvažiavimas".
Bet aš Ambasadorių darytisiu, tai čia gal pirmas variantas labiau tiktų
Dėkoju, jei atsakytų patyrisi kepėjėlė