Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(Elentari @ 2013 02 23, 01:41)

labai grazi dovana
Atsakyti
Aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
Sakykit man liko Sarlot kremo, ar ji galima deti i kamera ir naudoti veliau.
Atsakyti
QUOTE(TITA777 @ 2013 02 23, 13:13)
Sakykit man liko Sarlot kremo, ar ji galima deti i kamera ir naudoti veliau.

galima
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 02 23, 12:22)

Aciu labai
Atsakyti
As ateinu cry.gif nesigavo man pastilazas dengimui. Nu niekaip nepavyko jo iskocioti, lipo prie stalo, prie kocelo doh.gif . Ir pudros dar imaisiau bet vis tiek nesigavo.
Teks daryti slapia beze, tik kad ji dar pasidarytu.
Vaizdas galvoje torto buvo neblogas, o realybeje gavosi snipstas. verysad.gif
Kepejeles esat saunuoles, nes tikrai nemaniau, kad cia taip sudetinga doh.gif
Atsakyti
sarah, pakalnutės labai žavios wub.gif
Nevute , wub.gif
Mingailiux, kokie elegantiški pirmieji tortai wub.gif wub.gif wub.gif
*saules_zuikutis* , labai gražu
TITA777, nenukabinkit nosies, juk niekas negimė mokytas. daug praktikos ir mes padarysim gražuolius tortus drinks_cheers.gif
Olesta, thumbup.gif wub.gif

---

aš darysiu pirmą vestuvinį tortuką. jau dabar naktimis nemiegu, vis galvoju kaip gausis, bet juk kada nors turi būti pirmas kartas , ane? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jo darbas ir dar karta darbas. Tik kazi kodel nesigavo, viska sudejau pagal normas. Va galetu but receptukas pagal gramus, dabar ten saukstai, o saukstas, sauktui nelygus.
Dabar skaitau visas temas. Pradejau nuo pirmos ir viska kospektuoju, kas man nezinoma. Reikejo tai padaryt pries daran mase. Bet kaip saknt nepagalvojau, kad gali taip nesigauti, paziuri atrodo taip nesunku biggrin.gif
Gaila Adrija, Asseni kad nebeuzsuka, cia jos visu mokytojos. Ir kai paziuri tuos pirmus puslapius, tai tokie darbukai atrodo juokingi, (atsiprasau kepejeliu), palyginus kokius kepa dabar merginos. Visos labai istobulejusios.
Atsakyti
saunuoles visos, begalo grazus tortai wub.gif
ir pakalnutes nuostabios wub.gif wub.gif

as parodysiu savo maisiuka ir labai prasau patarimu duot kitam kartui.. jau taip sunkiai vakar ejos. Vyras kibo i pagalba, tai siaip ne taip kazkoki islankstem blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(TITA777 @ 2013 02 23, 15:36)
As ateinu cry.gif nesigavo man pastilazas dengimui. Nu niekaip nepavyko jo iskocioti, lipo prie stalo, prie kocelo doh.gif . Ir pudros dar imaisiau bet vis tiek nesigavo.
Teks daryti slapia beze, tik kad ji dar pasidarytu.
Vaizdas galvoje torto buvo neblogas, o realybeje gavosi snipstas. verysad.gif
Kepejeles esat saunuoles, nes tikrai nemaniau, kad cia taip sudetinga doh.gif

Kada darėt? Prieš pat dengimą? Aš visada dieną prieš pasidarau pastilažą, jis tada subręsta ir lengva dirbti. Su iš karto padarytu aš juo irgi niekaip negalėčiau dirbti. Viską dedu tiksliai pagal receptą.

Migailiux, Olesta, Zuikuti, ačiū 4u.gif
Atsakyti
As vakar irgi vargau su pastilazu.. tepiau stala kokosu aliejum, kad nekibtu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2013 02 23, 15:59)
Kada darėt? Prieš pat dengimą? Aš visada dieną prieš pasidarau pastilažą, jis tada subręsta ir lengva dirbti. Su iš karto padarytu aš juo irgi niekaip negalėčiau dirbti. Viską dedu tiksliai pagal receptą.

Migailiux, Olesta, Zuikuti, ačiū  4u.gif

Vakar pasidariau schmoll.gif
Atsakyti