Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(olantukas @ 2013 02 22, 20:08)
Sakykit merginos, o dengimo mase is saldainiu( m...)  turi buti kieta,ar minksta? As dar tik pirma karta bandau ...  blush2.gif  ir nelabai suprantu, rodos nelabai sekasi  verysad.gif

betkokia dangimo mase turi buti elastinga.nei per kieta,nei per skysta-tiesiog,kad lengvai minkytusi ir kociotusi
Atsakyti
šaunuolės merginos, visi tortai labai gražūs, puokštės, figūrėlės wub.gif wub.gif wub.gif šaunuolės, tobulėjat thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Hello Kitty
user posted image

Snikersas ir varškiniai, bei šokoladiniai keksiukai, pastilažas...
user posted image

user posted image

Kreminiai gvazdikai, juodasis miškas, mascarponės sūrio tortas ir varškės persikinis tortai...
user posted image

Snikersas, puošė krikšto dukra smile.gif
user posted image

čia irgi krikšto dukrytės darbas...kriaušinis karamelinis
user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos, pirma kart sugalvojau pradet puosti savo gaminamus tortus. Aisku arteja dukrytes gimtadienis ir nezinau kaip pagaminti stai tokias ismeigiamas Mines ausytes....Kad jos nenulinktu biggrin.gif blush2.gif gal galit paaiskint... aciu didelis..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(blondi13 @ 2013 02 22, 21:36)
Sveikos merginos, pirma kart sugalvojau pradet puosti savo gaminamus tortus. Aisku arteja dukrytes gimtadienis ir nezinau kaip pagaminti stai tokias ismeigiamas Mines ausytes....Kad jos nenulinktu biggrin.gif  blush2.gif  gal galit paaiskint... aciu didelis..

tai i mase ikiskit pagaliukusi r palikit, kad sudziutu gerai
Atsakyti
QUOTE(blondi13 @ 2013 02 22, 21:36)
kaip pagaminti stai tokias ismeigiamas Mines ausytes....Kad jos nenulinktu biggrin.gif  blush2.gif

is pastilazo padarot apskritimukus,ismeigiat i juos po iesmeli(mazdaug iki puses,bet ne maziau) ir laikot kambario temp.siaip per diena/dvi isdziutu,bet del visa ko,pasidarykit pries savaite.
Atsakyti
Mano torciukas wub.gif aisku neprilygsta pastiliaziniams groziams, bet sokoladas irgi nuodemes vertas wub.gif

http://img27.imagesh...71/img6478v.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 22 vasario 2013 - 23:11
Olesta kriksto dukra turbut talenta is kriksto mamos paveldejo wub.gif 4u.gif

Vienas is mano siandieniniu, kiti matyti, o si nesiuosi pas drauge i "Baby shower", kudikelio sutiktuves, Lietuvoj nepopuliaru, bet kai nera ka veikt visko prisigalvoji biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2013 02 22, 22:44)

jetus koks grozis wub.gif
Atsakyti
Visų tortai pasakiški. Aš neįsivaizduoju, kiek laiko reikia taip papuošti tortus, nulipdyti gėles ar figūrėles. Kruopštumas neišpasakytas.
Atsakyti
Kiek gražių tortų, merginos, Nevute, Olesta, Mingailiux, Zuikuti, nerealu wub.gif

Mano paskutinis darbas, vestuvinis tortas "Žiemos pasaka", mano dovana jauniesiems. Norėjo, kad būtų visas visas baltas.

user posted image
Atsakyti
Nevute, torukas superinis. Kaip man fainai tos mazos rozytes susuktos? Cia rankele sukai? Labai kruopsciai atrodo
Elentary, koks grazuotis baltas tortas!
Atsakyti
Nevute, kad čia tikriausiai tas variantas: su kuo gyveni, tuo pats patampi biggrin.gif aišku iš trijų globojamų, tai tik ji viena taip intensyviau dirba, jai ne problema ir iškepti, ir sutepti ir papuošti, o va sesė, nors ir vyresnė mieliau sukasi apie kasdieninius patiekalus laisvu nuo pamokų metu, bet visada man padeda daryti gėlytes, jai figūrėlės patinka daryti, turi talentą dailei...kažkada dar kai tik atsivežėm juos į šeimą ir berniukas yra daręs gėlytes, elemenatarias žinoma, tik išspaudžiamas smile.gif bet Alano Dunn iš jo nebus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o panelės šaunuolės, gal kada taps kepėjomis arba bent parduotuvinių tortų tikrai nevalgys smile.gif

Elentari, labai gražus tortas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti