Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

Nevutes labai faini tortukai.

Mano siandieniniai:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labuka kepejeles. Lenkiu savo galva uz jusu darbus. Siandien pati pabandziau padaryti figureles doh.gif O siaubelis kaip sunku, isivaizdavau lebgviau biggrin.gif . Dariau pastilaza, pasidarius jis labai lipo tai dar minkant dejau krakmolo, bet ji greitai dziuvo ir pradejo trupeti. Dar kazkiek gelbejo mikrobange.
Rytojau bijau, kai reiks dengti torta pastilazu. Dariau pagal Adrija ir jis man taip pat gavosi lipnus, kazi kaip as ji iskociosiu. Ir dar klausimas dabar ji laikyti iki rytojaus kambario temperaturoje, ar deti i saldytuva.
Vienu zodziu mokytis ir dat karta mokytis. Rodau savo monstriukus biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2013 02 22, 12:58)

medziotojo koks idomus nematytas bigsmile.gif kas ten uz ragu?peilis? blink.gif biggrin.gif
o jau veikukus kaip sekasi lipdyti wub.gif

QUOTE(sarah- @ 2013 02 22, 13:18)

wub.gif

na ir rodausi as ax.gif
vysninis karamelinis
user posted image
snikers
user posted image
turtingas kavos
user posted image
vysninis karamelinis
user posted image
vysninis karamelinis
user posted image
snikers
user posted image
Atsakyti
*saules_zuikutis*-labai kruopsciai padaryti tortukai,visi patiko:wub:
Mingailiux-sugebate gerai suderinti spalvas...bet kaip jus spejate per diena keturis tortukus padaryti???...pagarba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarah-: 22 vasario 2013 - 16:53
QUOTE(Paulyte @ 2013 02 22, 11:35)
Sveikos, kepėjos - puošėjos. Noriu padėkoti už patarimus, išbandžiau šlapią bezė. Kad jūs žinotumėt kaip džiaugiausi kai ji gavosi  lotuliukas.gif  šokinėjau aplink ta bliūdą iš džiaugsmo, nu bet saldumas tai nesvietiškas, napaleonas suteptas su sviestiniu su kondensuotu ir bezė- bomba saldumo. Dabar planuoju jau tą meškiuką gulsčią, betgi galvoju gal puošti ir bezė ir ganašu šokoladiniu, nes nuo tos bezės apsala širdis. Ale klausimas, ar tas ganašas patikimas- ar netirpins man šalia esančiu bezė dzybukų?  g.gif

nereikejo sutepineti torto sonu, su svestiniu kremu, o iskart su beze puosti mirksiukas.gif

QUOTE(Nevute @ 2013 02 22, 11:58)

Super grazus tortukai, ipac mergycka fainule wub.gif wub.gif wub.gif turbut turi molduka veido pasidarius ?

QUOTE(sarah- @ 2013 02 22, 12:18)

ir be kursu, nostabios geles ir tortukai wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Mingailiux @ 2013 02 22, 16:22)

SUPER super tortai wub.gif wub.gif wub.gif bet kaip tu speji, saunuole thumbup.gif
man reikia viena diena padaryti du tortukus kovo 2d., tai man jau dabar galva skauda, kad nei vieno gerai nepadarysiu doh.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 02 22, 16:33)

Visi kaip visada super wub.gif wub.gif wub.gif labai graziai backa nuspalvinta, tigriukas nuostabus ir .... thumbup.gif
Atsakyti
pradzioje 2 atrodo daug per savaite,poto ziurek jau ir 4padarai,o galiausiai ir 7 ar 10 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 02 22, 18:11)

Super grazus tortukai, ipac mergycka fainule wub.gif  wub.gif  wub.gif  turbut turi molduka veido pasidarius ?

Neturiu moldo, islibdziau veida pati smile.gif thumbup.gif labai patinka blush2.gif jauciu turiu tik leliuko gulincio molda.. g.gif

*saules_zuikutis* jo ten medzioklinis peilis, gaila is auksciau nenufotkinau g.gif Bet tas uzpakalis su irankiais biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif pasijuokiau smagiai biggrin.gif dar ir skirtukas matosi biggrin.gif

sarah- aguonos m... grozis... wub.gif

TITA777 cia jie domino zaidzia? thumbup.gif

Mingailiux thumbup.gif rudas labai grazus, su kokiais dazais isgauni ruda? g.gif

Aciu visoms pamaciusioms ir pakomentavusioms 4u.gif
Atsakyti
Kepejeles is kokios mases darot savo figureles ir su kuo dengiat tortus. Pamacius tokius grozius, paziurejus i savo norisi verkti. doh.gif Jusu atrodo ta mase elastinga, o man ji trupejo.
As siandien pasidariau pastilaza dengimui rytoj, kur ji laikyti. Ar kambario temperaturoje, ar saldytuve.
Atsakyti
QUOTE(TITA777 @ 2013 02 22, 18:41)
Kepejeles is kokios mases darot savo figureles ir su kuo dengiat tortus. Pamacius tokius grozius, paziurejus i savo norisi verkti. doh.gif Jusu atrodo ta mase elastinga, o man ji trupejo.
As siandien pasidariau pastilaza dengimui rytoj, kur ji laikyti. Ar kambario temperaturoje, ar saldytuve.

darau is pastilazo dengimui
pastilaza ivynioti i plevele ir laikyti kambario temp
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 02 22, 17:54)
darau is pastilazo dengimui
pastilaza ivynioti i plevele ir laikyti kambario temp

Labai aciu.
Atsakyti
Sakykit merginos, o dengimo mase is saldainiu( m...) turi buti kieta,ar minksta? As dar tik pirma karta bandau ... blush2.gif ir nelabai suprantu, rodos nelabai sekasi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 02 22, 18:11)

SUPER super tortai wub.gif  wub.gif  wub.gif  bet kaip tu speji, saunuole thumbup.gif
man reikia viena diena padaryti du tortukus kovo 2d., tai man jau dabar galva skauda, kad nei vieno gerai nepadarysiu doh.gif

Na, zinai, kai maziuke namuose duodas ir dirbti neleidzia tai istaikant viena kita valanda kai ji miega dirbi reaktyviniu greiciu, nes zinai, kad jei nepadarysi kol miegos, daugiau jau neaiksu kaip dirbti reikes smile.gif Keliuosi ryte anksti, kad kazka dar pasidaryti

QUOTE(Nevute @ 2013 02 22, 18:35)
Mingailiux  thumbup.gif  rudas labai grazus, su kokiais dazais isgauni ruda?  g.gif

Americolor. I zelatina dejau

Aciu visoms uz mano tortuku pastebejima ir ivertinima.
Atsakyti