Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(JustDi @ 2013 02 21, 22:00)
SZ kai piesiat ant mases kaip skiedziat gelinius dazus? nes as skiedziau su degtine ir piesiau meskiukui akis, tai man issiliejo, gavosi panda ax.gif

kad neskiedziu as jo.teptuka vandenuku vos sudrekinu,merkiu i dazus ir piesiu.

QUOTE(kr1stute @ 2013 02 21, 22:49)
zuikuti,nesu ,viena kepejele pasidalino smile.gif.bet as tuoj jus pakviesiu smile.gif

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2013 02 21, 17:47)
Labas.
Bet labai daug mases turetu gautis pagal tokias proporcijas  g.gif  as tai darau tik su 50 ml sirupo (neverdu, naudoju Monin) ir nepilna pakeli cukraus pudros (nu jei neiseina is pirmo karto iskocioti, tai vis dadedu cukraus pudros, nes kocioju ant aliejaus, tai buna kad ir visa pakeli sudedu), tai man normaliam tortukui apdengti uztenka (paskutini karta dariau apie 20 cm skersmens, bet auksta).
Vis planuoju isbandyti kukuruzu krakmola kociojimui, bet kai ateina laikas pamirstu  doh.gif  biggrin.gif

SZ, ir as tavo medeliu gerbeja  biggrin.gif labai grazu. Piesi tiesiai ant mases su dazais?

na tos mases man 4-5 tortams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 02 21, 21:13)
kad neskiedziu as jo.teptuka vandenuku vos sudrekinu,merkiu i dazus ir piesiu.
smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2013 02 21, 14:32)

labai fainas macvinas thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif ir visi kiti tortukai super, bet nepatiko kur su batais, moteriskas superinis batukas, o vyriskas nesiziuri visai, kad yra mazesnis nei moteriskas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 02 21, 17:37)

kaip man patinka tavo medeliai thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Mingailiux @ 2013 02 21, 17:57)

labai mielas tortukas, dirzas kaip tikras thumbup.gif

QUOTE(sannioks @ 2013 02 21, 18:18)
Mano pirmoji gelyte wub.gif  labai smagiai sukosi wub.gif

labai puikiai isejo thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
radau facebooke toki tortuka, labai labai grazus, bet kaip toki valgyti verysad.gif

http://www.facebook....4...e=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 22 vasario 2013 - 02:16
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 02 22, 03:15)
radau facebooke toki tortuka, labai labai grazus, bet kaip toki valgyti verysad.gif

man,kaip gyvunu myletojai,neikistum JOKIO gyvuno,kad ji sunemniociau biggrin.gif
Atsakyti
RiMami, groožiai, mašinytės super thumbup.gif o jau vestuvinis koks elegantiškas wub.gif
*saules_zuikutis* , labai gražu wub.gif
sannioks, graži gėlytė smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kepėjos - puošėjos. Noriu padėkoti už patarimus, išbandžiau šlapią bezė. Kad jūs žinotumėt kaip džiaugiausi kai ji gavosi lotuliukas.gif šokinėjau aplink ta bliūdą iš džiaugsmo, nu bet saldumas tai nesvietiškas, napaleonas suteptas su sviestiniu su kondensuotu ir bezė- bomba saldumo. Dabar planuoju jau tą meškiuką gulsčią, betgi galvoju gal puošti ir bezė ir ganašu šokoladiniu, nes nuo tos bezės apsala širdis. Ale klausimas, ar tas ganašas patikimas- ar netirpins man šalia esančiu bezė dzybukų? g.gif
Atsakyti
Rimami, S_Z, Mingailiux wub.gif

Medziotojui

user posted image

Mergaitei

user posted image

Atsakyti
Dekui visoms uz grazius zodzius 4u.gif
RiMami-malonu vel matyti jusu tortukus smile.gif

saules_zuikutis..Mingailiux..Nevute-nieko cia naujo nebeina bepridurti ,tiesiog viskas super wub.gif

sios dienos tortukas su tom paciom aguonom(pageidavimas be mases,bet vistiek virsu dengiau su ja)

user posted image

na ir pameginau daryti pakalnutes,va kas gavosi,tik truksta dar lapu(jokiu kursu nelankau biggrin.gif )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2013 02 22, 08:37)
man,kaip gyvunu myletojai,neikistum JOKIO  gyvuno,kad ji sunemniociau biggrin.gif

man irgi, bet cia TIK TORTAS 4u.gif

QUOTE(Nevute @ 2013 02 22, 11:58)

bet jau veidukas wub.gif
Atsakyti
Labutis

QUOTE(erikiuxxx @ 2013 02 22, 04:15)

http://www.facebook....4...e=1

Parodžiau savo dukriukui , tą patį pasakė, kad negalėtų pjauti ir valgyti ir draugams neleistų skriausti tokio torto, ir paprašė, kad niekad nedaryčiau jokių gyvūnėlių, nes jai būtų gaila pjauti juos biggrin.gif net susigraudino vaikas, tiesa pasakius aš ir negalėčiau ax.gif bet grožis ir kitų tortų nuostabūs bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduokliukas: 22 vasario 2013 - 15:24
QUOTE(Paulyte @ 2013 02 22, 12:35)
Sveikos, kepėjos - puošėjos. Noriu padėkoti už patarimus, išbandžiau šlapią bezė. Kad jūs žinotumėt kaip džiaugiausi kai ji gavosi  lotuliukas.gif  šokinėjau aplink ta bliūdą iš džiaugsmo, nu bet saldumas tai nesvietiškas, napaleonas suteptas su sviestiniu su kondensuotu ir bezė- bomba saldumo. Dabar planuoju jau tą meškiuką gulsčią, betgi galvoju gal puošti ir bezė ir ganašu šokoladiniu, nes nuo tos bezės apsala širdis. Ale klausimas, ar tas ganašas patikimas- ar netirpins man šalia esančiu bezė dzybukų?  g.gif

Rugsteles nedejot i Beza?,nes as ji pasidarau saldziarugsti smile.gif
Atsakyti