Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

! 
Primenu SUpermama.lt Forumo taisykles:

* rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos), nes tai yra besaikis forumo šiukšlinimas;

Jūs turėtumėte suprasti tokios bendravimo formos kaip forumas specifiką. Forume bendraujama dalinantis asmenine patirtimi, žinutės saugomos neapibrėžtą laiką. Todėl čia priimta rašyti žinutes, kurios yra įdomios ne keletą minučių (ypač atskiriems dalyviams), ne atlikti apklausas, analizes, skirtas asmeninei naudai pasiekti, bet komentarus, kuriuos bus įdomu skaityti visiems lankytojams ir po kelių mėnesių/ metų nuo jų parašymo.

Todėl naudoti forumą apklausoms/prašymams balsuoti asmeniniais tikslais yra draudžiama.

Atsakyti
RiMami,labai malonu jus cia matyti po ilgo laiko .tortukai jusu visi isbaigti ir labai grazus ,kai kuriuos nusikopinau 4u.gif wub.gif
Atsakyti
turiu cia viena savo gerbeja,kuriai medelis patinka biggrin.gif tai po ilgo ju nerodymo,ikelsiu viena biggrin.gif
napaleonas su spanguolem, 4kg
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zmogelis @ 2013 02 21, 08:03)
sveikos  smile.gif

As pasisakysiu del MMG mases ,daugmaz po metu draugavimo su ja jau perkandau ja,dabar +- tokia pat iseina  smile.gif .o darau  taip :

Labas.
Bet labai daug mases turetu gautis pagal tokias proporcijas g.gif as tai darau tik su 50 ml sirupo (neverdu, naudoju Monin) ir nepilna pakeli cukraus pudros (nu jei neiseina is pirmo karto iskocioti, tai vis dadedu cukraus pudros, nes kocioju ant aliejaus, tai buna kad ir visa pakeli sudedu), tai man normaliam tortukui apdengti uztenka (paskutini karta dariau apie 20 cm skersmens, bet auksta).
Vis planuoju isbandyti kukuruzu krakmola kociojimui, bet kai ateina laikas pamirstu doh.gif biggrin.gif

SZ, ir as tavo medeliu gerbeja biggrin.gif labai grazu. Piesi tiesiai ant mases su dazais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynas dangus: 21 vasario 2013 - 17:51
Aha,zuikuti,as jusu darbeli jau feisbuke spejau siandien pamatyt biggrin.gif 4u.gif .super,bande mergaites cia kazkada kopijuot...bet taip ne vienai neiseina 4u.gif
Atsakyti
Rimami, super torciukai thumbup.gif

Mano paprastutis, vyrui gimtadieniui
Turtingas kavos tortas, 2,5kg
user posted image
Atsakyti
Mano pirmoji gelyte wub.gif labai smagiai sukosi wub.gif

http://img651.images...0/img6458kb.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 21 vasario 2013 - 19:56
QUOTE(melynas dangus @ 2013 02 21, 18:47)

SZ, ir as tavo medeliu gerbeja  biggrin.gif labai grazu. Piesi tiesiai ant mases su dazais?

aciu smile.gif taip,tiesiai ant mases su geliniais dazais

QUOTE(kr1stute @ 2013 02 21, 18:54)
Aha,zuikuti,as jusu darbeli jau feisbuke spejau siandien pamatyt  biggrin.gif  4u.gif .super,bande mergaites cia kazkada kopijuot...bet taip ne vienai neiseina  4u.gif

o jus pas men fb drauguose esat? bigsmile.gif biggrin.gif
aciu

QUOTE(sannioks @ 2013 02 21, 19:18)
Mano pirmoji gelyte wub.gif  labai smagiai sukosi wub.gif
grazi
Atsakyti
Rimami - nuostabu wub.gif
SZ - grazus 4u.gif

sarah - norit pasakyti, kad sios geles visai be jokiu kursu darytos? g.gif jei tiap, tada respects bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Medelis nuostabus, geles nepakartojamos, dirzas suverztas - visi tortukai grazus, tiesiog neminesiu atskirai. SZ kai piesiat ant mases kaip skiedziat gelinius dazus? nes as skiedziau su degtine ir piesiau meskiukui akis, tai man issiliejo, gavosi panda ax.gif
Atsakyti
zuikuti,nesu ,viena kepejele pasidalino smile.gif.bet as tuoj jus pakviesiu smile.gif
Atsakyti
perverciau tema - tortai nuostabus wub.gif Valentinui, peledos, aguonos, tas juoda balta burbuletas wub.gif wub.gif nu VISI VISI bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Turiu prasymuka blush2.gif gal galit priminti rudo pastilazo daryma (su kakava) ir ideti i nekomentuojama tema rolleyes.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rakelė: 21 vasario 2013 - 22:09