Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

Sveikutės, pirmą kartą rodausi čia, nejauku blush2.gif Man žinoma dar mokytis ir mokytis iki jūsų grožių mirksiukas.gif

Žentukui tortas biggrin.gif
user posted image

Čia mano valentinui buvo skirtas, bandymas sukt rožes, viršum kaip ir patenkinta tik šonai nučiuožė
user posted image

Čia šiandieninis
user posted image
Atsakyti
4u.gif sveikos merginos,isanksto dekou jei kas atsakysite...turiu antgaliuka ,kurio pagalba darosi krepselio imitacija na toks pinimas,is ko daryti mase kad graziai gautusi tas krepselis ...niekaip neismastau blush2.gif
Atsakyti
Giena grazus tortukai...rozes taip pat graziai susuktos 4u.gif
deizzy man pats geriausias slapia beze thumb_yello.gif profes ji irgi rekomenduoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akinukas @ 2013 02 20, 16:52)
Giena grazus tortukai...rozes taip pat graziai susuktos 4u.gif

Ačiū 4u.gif

deizzy aš taip pat su beze daryčiau rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakaras..
VARLIUKĖ-KVAKSIUKĖ-galiu pasakyti tiek,jog reikia pajusti ta pastilaza,pudros pagal recepta as kartais net nesudedu visos...tiesiog reikia pajusti kiek uztenka,o tas ateina su laiku ,kaip sakoma daugiau praktikos smile.gif ..o kas liecia dazus-as dazau tik su geliniais,tad jei jusu dazai buvo skysti,taip ir atsitiko... tik pagal manaja praktika galiu patarti niekada nepadauginkit cukraus pudros,jos visada spesite dadeti,jei to reikes,nes kitaip mase bus kieta ir skilines...gal profes aiskiau patars smile.gif

tuo paciu ikelsiu savo cukrines aguonas(zinoma nepalyginsi kur su kursais,kur be ax.gif )
user posted image

Atsakyti
QUOTE(sarah- @ 2013 02 20, 22:53)

labai grazios tikrai
Atsakyti
Sarah, labai grazios aguonos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GieNa @ 2013 02 20, 16:44)

irmiji tortukai puikus, veliau bus dar grazesni ax.gif

QUOTE(sarah- @ 2013 02 20, 21:53)

Aguonos super wub.gif

O as , iki siol su pastilazu nesu susidraugavusi blush2.gif kiekviena kart skirtingai iseina biggrin.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

As pasisakysiu del MMG mases ,daugmaz po metu draugavimo su ja jau perkandau ja,dabar +- tokia pat iseina smile.gif .o darau taip :

Imu 20 gr viena pakeli dr.oetker zelatinos uzpilu 100 gr vandens (as sveriu ant svarstykliu),palieku trupuciuka pastoveti.issiverdu sirupa is 100 gr vandens ,100 gr gliukozes milteliu ir 100 gr cukraus (taupau gliukoze ),verdant idedu koki puse sauksto citrinos rugsties.nuo atvirimo verdu kokias 6 min. zelatina istirpinu ,pilu i dubeni ,ten ipilu 2 saukstus aliejaus sviesaus, ilasinu kvapu,supilu sirupa ir dedu dansuker cukraus pudra ,man dazniausiai sueina 4 pakeliai ir dar truputukas,jei karts paverdu truputuka ilgiau sirupa uztenka maziau cukraus pudros.minkau kol man tampa gera dirbti ,bet dzaniausiai pasidarau is anksto ,todel palieka bresti.paskui kai reikia pasildau mikrobangeje truputuka ,perminkau ir dirbu.gal kam pagelbes mano patirtis smile.gif 4u.gif

Dirbdama stala barstausi kukuruzu krakmolu .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmogelis: 21 vasario 2013 - 08:05
Sarah-, jusu geles labai grazios, kaip ir visi jusu saldieji kuriniai:)
Atsakyti
sarah, nerealios aguonos wub.gif wub.gif wub.gif

------------------

o čia mano keli tortukai, jau nebepamenu ar kada esu juos rodžiusi SM ar ne biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 21 vasario 2013 - 14:45
------------------------------
Atsakyti