Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 02 17, 19:51)

visi labai grazus

QUOTE(MO @ 2013 02 17, 20:39)
Aš truputį  poster_offtopic.gif

nu jo... bet ka gali zinoti,gal lauktuvem idave siaip kokio svecio ar tetules atnesta torta-dovana. bet jei tai pagrindinis tortas,pirktas uz normalia kaina,tai hmm...
Atsakyti
*saules_zuikutis* Jusu vaikiski tortai kaip is pasakos... bigsmile.gif
Rasa_zyk Peledziukai bbus jusu vizitine,nes jie nuostabus wub.gif

Del padekliuku,as kaip tortus darau retai (kol kas biggrin.gif ) tai pirkau is kauno http://www.arevitosi...s...oup=1&id=32 bet cia plastikiniai.

mergaites, greitai vyro senelio Jubiliejus 75m,galvoju koki torta galima padaryti ir nieko nesauna i galva..Gal kas pasidalinsite ax.gif Ziurejau google tai vyrams mazai ka radau,viskas moterims biggrin.gif
Atsakyti
Zuikuti,na tikrai labai jau grazus jusu tortukai ,jau sakiau i ka man braizas panasus 4u.gif
RasaZyk oho peledziukai wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 02 17, 21:19)
mergaites, greitai vyro senelio Jubiliejus 75m,galvoju koki torta galima padaryti ir nieko nesauna i galva..Gal kas pasidalinsite  ax.gif  Ziurejau google tai vyrams mazai ka radau,viskas moterims  biggrin.gif

as arba derinciau kazka su jo kazkokia veikla,arba tiesiog kelis kartus esu dariusi balta torta,apacia jo apjuosiau''dirzu'',virsuj kaklaraisti uzdejau,dar keleta gelyciu galima,kazka uzrasyti-ziureti pagal bendra vaizda 4u.gif

QUOTE(kr1stute @ 2013 02 17, 21:36)
Zuikuti,na tikrai labai jau grazus jusu tortukai ,jau sakiau i ka man braizas panasus  4u.gif

aciu
pamenu,kad raset,bet nepamenu i ka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 02 17, 20:12)
visi labai grazus
nu jo... bet ka gali zinoti,gal lauktuvem idave siaip kokio svecio ar tetules atnesta torta-dovana. bet jei tai pagrindinis tortas,pirktas uz normalia kaina,tai hmm...

pagrindinis, trijų aukštų verysad.gif
Atsakyti
Nuostabus visu torciukai!
o jau peledziukus,tai net isimyleti galima thumbup.gif

as ir kociojau blyna zymiai didesni uz visa torta,bet apgaubiant,man vistiek lieka klosciu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 02 17, 21:31)
pagrindinis, trijų aukštų  verysad.gif

na sviestinio tai daugoka, bet mase tai ka as zinau...is nutraukos tikrai neatrodo puses cm storio g.gif

QUOTE(gyvatele @ 2013 02 18, 01:54)
as ir kociojau blyna zymiai didesni uz visa torta,bet apgaubiant,man vistiek lieka klosciu... g.gif

praktika praktika ir dar karta praktika 4u.gif

tortai dauguma tai doh.gif wub.gif wub.gif wub.gif

as tai kazkaip perdegiau... nebekelia jokio dziaugsmo tortu puosimas verysad.gif atidaviau viena savaitgali po ilgos pertraukos, aisku sirdelej dziaugsmo buvo kai ten jiem zandikaulis atvipo, bet net nesinori galvot apie kitus tortus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 18 vasario 2013 - 08:30
Rasa_zyk, kokie spalvingi, gražūs tortukai.. o jau pelėdos wub.gif

---

Merginos, o jūs apdengiat tortus šarlot kremu? ar kokš kitą gaminat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feminell'a: 18 vasario 2013 - 08:41
Parodet ta vestuvinio torto nuotrauka, as kai visiskai neprofesionale - net nezinau kokio storio turetu buti sviestinio sluoksnis, ir kokio mase. blush2.gif Gal galetumet pasakyti? Darysiu siandien vyrui dimtadienio proga aplamai pati pati pirma karta.. Labai dekinga notworthy.gif
Atsakyti
as sarlot kremu visada tepu

o mase pas mane gaunasi kaip kada-2-3mm turbut mazdaug
Atsakyti
Labos- nuostabus tortukai visu. Peledziuku grozis neispasakytas, SZ kaip visada truksta zodziu..

Vis dar tikiuosi kad gal kas i az pasidalins kur pigiau nusipirkti torto deziu ir padekliuku.. But gerai Vilniuj. Turiu viena "taska" bet nelabai kokybe patinka. Ir kaina kokybei tikrai nelygi..

O cia mano keli :

1. Savo valentinui tik tiek sugebejau padaryt doh.gif Puosem kartu su 4-mete dukryte smile.gif Rafaelo.

user posted image

2. Mascarpone su braskem

user posted image

3. Rafaelo

user posted image

4. Vanilinis kurmio namelis

user posted image

5. Mascarpone su persikais

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Shiushke13 @ 2013 02 18, 11:41)

kokie gyvuneliai! bigsmile.gif