Nepabuk diena forume, tai paskui tik spek gaudyti tokius Fantastiskus torciukus!
Aciu uz patarima,kad geriau puosti slapia beze. tikrai pavyko!
tik turiu viena klausima,kaip graziai cukrine mase apddengti apvalu ar keturkampa torta,kad nebutu klosciu? niekaip neaisku.bandziau ir ipjauti,bet tik blogiau pridariau
o cia mano paskutinieji:
medutis
o cia uzsakymas-snicersas su slapia beze
QUOTE(gyvatele @ 2013 02 17, 00:00)
tik turiu viena klausima,kaip graziai cukrine mase apddengti apvalu ar keturkampa torta,kad nebutu klosciu?
mase turi buti elastinga ir iskociotos''paklodes'' dydis turi buti didesnis uz pati torta,o ne kaiptik tortui
Labas rytas, as su klausimu Kaip graziai apdengti sviestiniu kremu torto sonus, kai torte didelis sluoksnis grietineles? Vakar prasimucinau, tai apie torto lyguma negali buti ir kalbos pas mane, nes tas sviestinis tik isbanguoja torta, kur grietinele viduj
QUOTE(Nevute @ 2013 02 16, 19:13)
Tai kad jie kapeikas kainuoja, nelabai suprantu, o gal cia kazkokie kitokie...
O kur jus perkat?
QUOTE(Nevute @ 2013 02 16, 19:13)
Tai kad jie kapeikas kainuoja, nelabai suprantu, o gal cia kazkokie kitokie...
ir mane sudomino kur jie pigiai kainuoja......?
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 02 17, 06:32)
Labas rytas, as su klausimu Kaip graziai apdengti sviestiniu kremu torto sonus, kai torte didelis sluoksnis grietineles? Vakar prasimucinau, tai apie torto lyguma negali buti ir kalbos pas mane, nes tas sviestinis tik isbanguoja torta, kur grietinele viduj
kai sutepinejat torta grietinele, neaptepkit jos iki pat biskvito krasto, palikit galiuka sausa, tada leiskit tortui ''susiguleti'' saldytuve bent per nakti, ir tik tada tepkit sviestiniu kremu ir lyginkit
JustDi, dekoju uz atsakyma, zinosiu
jei nuotrauka būtų mažesnė, gal kažką ir būtų įmanoma įžiūrėti, dabar aš nieko nematau
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 02 17, 19:45)
jei nuotrauka būtų mažesnė, gal kažką ir būtų įmanoma įžiūrėti, dabar aš nieko nematau
košmaras čia su tom nuotraukom gavosi pasitaisiau