Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

Nepabuk diena forume, tai paskui tik spek gaudyti tokius Fantastiskus torciukus!
Aciu uz patarima,kad geriau puosti slapia beze. tikrai pavyko!

tik turiu viena klausima,kaip graziai cukrine mase apddengti apvalu ar keturkampa torta,kad nebutu klosciu? niekaip neaisku.bandziau ir ipjauti,bet tik blogiau pridariau doh.gif

o cia mano paskutinieji:
medutis
user posted image
user posted image

o cia uzsakymas-snicersas su slapia beze
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvatele: 16 vasario 2013 - 23:09
QUOTE(gyvatele @ 2013 02 17, 00:00)

tik turiu viena klausima,kaip graziai cukrine mase apddengti apvalu ar keturkampa torta,kad nebutu klosciu?

mase turi buti elastinga ir iskociotos''paklodes'' dydis turi buti didesnis uz pati torta,o ne kaiptik tortui
Atsakyti
Labas rytas, as su klausimu blush2.gif Kaip graziai apdengti sviestiniu kremu torto sonus, kai torte didelis sluoksnis grietineles? Vakar prasimucinau, tai apie torto lyguma negali buti ir kalbos pas mane, nes tas sviestinis tik isbanguoja torta, kur grietinele viduj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2013 02 16, 19:13)
Tai kad jie kapeikas kainuoja, nelabai suprantu, o gal cia kazkokie kitokie...  g.gif

O kur jus perkat?
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2013 02 16, 19:13)
Tai kad jie kapeikas kainuoja, nelabai suprantu, o gal cia kazkokie kitokie...  g.gif

ir mane sudomino kur jie pigiai kainuoja......?
Atsakyti
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 02 17, 06:32)
Labas rytas, as su klausimu blush2.gif  Kaip graziai apdengti sviestiniu kremu torto sonus, kai torte didelis sluoksnis grietineles? Vakar prasimucinau, tai apie torto lyguma negali buti ir kalbos pas mane, nes tas sviestinis tik isbanguoja torta, kur grietinele viduj 4u.gif

kai sutepinejat torta grietinele, neaptepkit jos iki pat biskvito krasto, palikit galiuka sausa, tada leiskit tortui ''susiguleti'' saldytuve bent per nakti, ir tik tada tepkit sviestiniu kremu ir lyginkit 4u.gif
Atsakyti
JustDi, dekoju uz atsakyma, zinosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 02 17, 08:32)
Labas rytas, as su klausimu blush2.gif

ir dar papildyciau,kad sviestini krema vos pasildykit mikrobangeje,jei yra galimybe.aisku,tik vos,kad neisteztu biggrin.gif bet kazkiek suminkstetu.tada geriau tepasi,nesivelka paskui krema

mano sios savaites paskutinis smile.gif 2700gr
user posted image
Atsakyti
Mano korolaitės wub.gif pelėdą
user posted image

...ir į darželį
user posted image
user posted image
barbė
user posted image
nardytojui
user posted image
niu ir tie ... gyvuniukai biggrin.gif
user posted image

nebėr galimybės tortus fotkint dienos šviesoj unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasa_zyk: 17 vasario 2013 - 19:13
Aš truputį poster_offtopic.gif
Parvežė lauktuvių vestuvinio torto, vajej... specialiai pamatavau masę, 0,5 cm, sviestinio sluoksnis išvis doh.gif nors ne ant vestuvinių praktikuotųsi... unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MO: 17 vasario 2013 - 19:46
jei nuotrauka būtų mažesnė, gal kažką ir būtų įmanoma įžiūrėti, dabar aš nieko nematau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 02 17, 19:45)
jei nuotrauka būtų mažesnė, gal kažką ir būtų įmanoma įžiūrėti, dabar aš nieko nematau  unsure.gif

košmaras čia su tom nuotraukom gavosi blush2.gif pasitaisiau 4u.gif
Atsakyti