Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(akvilyte @ 2013 02 16, 11:59)
swoon.gif atsiduociau nedraugavus uz gabaliuka essen.gif:

Prajuokinot biggrin.gif Pačios tai master clas tortukai bigsmile.gif

Ačiū visom, kad taip vaišinatės. bigsmile.gif Maniau nieko blatno gi, paskes mano fotkės tarp tiek šedevrų blush2.gif
Atsakyti
Mingailiux orchidejos tobulos.
Nevute, Sales zuikuti labai labai grazu.
Ir daug kitu graziu darbeliu, kuriu atskirai neminesiu smile.gif)

Manasis medutis, maziausiam savo sirdukui. Dar nera to buve. Gal kokias 3 valandas visur kur tik imanoma virtuveje ieskojau antgalio zolytei, taip gerai padejau, kad niekur neradau. Susinervavau, nuotaika sugadinta visam vakarui, tad vietoj zolytes lapai sad.gif kurie deja is grietineles taip graziai nesigavo, kaip tarkim is beze. Bet kadangi dukra elergiska baltymams, o tortas vaikams, kurie negali iskesti nepasmaliziave kremo, yra kaip yra . (figureles lipdziau pirma kart- marcipanines)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skristyn: 16 vasario 2013 - 16:59
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 02 16, 16:29)
1vnt popierinio padekliuko???

tokius pirkau, jie po 3vnt. supakoti http://www.tastyfun...._skersmens_3vnt
mazesnio diametro truputi pigiau, bet vistiek nepigu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 02 16, 19:54)

Tai kad jie kapeikas kainuoja, nelabai suprantu, o gal cia kazkokie kitokie... g.gif
Atsakyti
erikiuxxx mamyte, aciu uz pastebejima mano darbelio 4u.gif "karoliukus" tepiau su perlamutriniais tirstais dazais su plonu teptuku, o zodis "love" su roziniais perlamutriniais.
klausiau apie karoliukus kaip kas daro, todel, kad jie man tokie ne atskirais karoliukais gavosi,tai tiesiog su dantu krapstuku tarpeliu paspaudziau (paploninau tarpelius).ne nemoku pasakyti...ir sujungimai labai jau matosi, bet matyt reikia praktikos smile.gif

skristyn labai fainuolis tortas-argi svarbu vaikams zolyte ar lapeliai...ir figureles kaip nepirma kart darytos smile.gif
Atsakyti
Kadangi vakar sulaukiau čia patarimo, tai ir aš parodysiu kas gavosi, kadangi nesigavo raudona spalva, tai naktį gaminau antrą padengimo masę ir jau geltoną, tai jau kaip gavosi, taip, bet svarbu visiems labai patiko, o ir vaikai,atpažino, kas per paukštis. Beje, tokius papuošimus darau tik trečius metus ir tai 1 kartą per metus, tai iki jūsų tobulų tortų man toli. Tiesa, tortas 4kg smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 16 vasario 2013 - 20:01
Erikiuxxx, as sutinku su jumis...tikrai brangu uz viena padekla moketi 5 lt.dar plius dezute... tai kiek tada imti uz torta ?????
Atsakyti
QUOTE(skristyn @ 2013 02 16, 17:54)

mielas.ir gerai ir su kitu antgaliuku zolyte mirksiukas.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2013 02 16, 19:54)
nu bet brangu siaip jau.na,jei padaryti pora tortu per metus,tai dar bala nemate,bet jei pvz kokie 7tortai i savaite ,tai ... geriau jau paciai gamintis arba deti ant stiklinio,kuri grazins

QUOTE(regal @ 2013 02 16, 20:55)

na ir sauniai issisukot,tik... o jus torta aptepet su sviestiniu?jei ne,tai kitam kartui patarciau ta padaryti,butu dar lygesnis tortukas mirksiukas.gif lauksim kitais metais biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif Grazuoliai jusu tortukai, negaliu atsiziureti. O cia mano trigubas sokoladinis skirtas mano Valentinui wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 02 16, 20:38)
na ir sauniai issisukot,tik... o jus torta aptepet su sviestiniu?jei ne,tai kitam kartui patarciau ta padaryti,butu dar lygesnis tortukas  mirksiukas.gif  lauksim kitais metais  biggrin.gif

nea, apteptas tuo pačiu grietinėlės -mascarponės kremu,apdengimo masė labai plonai iškočiota, nes jau nebeturėjau saldainių, o sviestinio kremo jaučiu nelabai kas pas mus valgys, nors ačiū už patarimą, pasiskaitinėsiu pas jus, gal ir patiks, ir jau raudonais dažais, tai pasirūpinsiu iš anksto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2013 02 16, 22:33)
nea, apteptas tuo pačiu grietinėlės -mascarponės kremu,apdengimo masė labai plonai iškočiota, nes jau nebeturėjau saldainių, o sviestinio kremo jaučiu nelabai kas pas mus valgys, nors ačiū už patarimą, pasiskaitinėsiu pas jus, gal ir patiks, ir jau raudonais dažais, tai pasirūpinsiu iš anksto  ax.gif

siaip visi tortai,pries dengiant mase,yra aptepami sviestiniu kremu.jo tepasi visai nedaug,bet jo pagalba tortas buna islyginamas ir mase graziai lygiai pasidengia
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 02 16, 21:52)
siaip visi tortai,pries dengiant mase,yra aptepami sviestiniu kremu.jo tepasi visai nedaug,bet jo pagalba tortas buna islyginamas ir mase graziai lygiai pasidengia

Aišku, ačiū 4u.gif
Atsakyti