Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas ir Krono liga

QUOTE(Colomba @ 2013 02 12, 21:02)
Taip, Kauno klinikose darau. Man nuskausminamus ar tai raminamuosius suleidžia, ne narkozę. Tiesiog aš nuo jų iškart laaabai laiminga pasidarau ir atsijungiu kokiom 10 minučių.  Aš nuvažiavusi pasiprašau, kad suleistų, suleidžia. Nors su gydytoju pasijuokėm, kad per paūmėjimą darė be vaistų ir nieko labai baisaus nebuvo. Bet kadangi aš skausmo stengiuosi išvengti kiek tik galima... biggrin.gif

Gal nuo gydytojo, nuo bendros būklės priklauso, skiria ar ne.  g.gif

as buvau ampolike nusipirkus kad suleistu per tyrima sesute net paruose svirksta o daktarelis sako ne ne gal velaiu matysim o kai buvo krantai desim minuciu sauke kad jau baigiam jau baigiam o pabaigos nesimate ir pilna turima nepadare . manau jai butu dare su apsvaiginimu butu geriau mate ir ne taip skubeje bent cia mano nuomone .
Atsakyti
o tai juk jie ten viska mato ekrane, nemanau kad butu tokie neprofesionalus kad kazka pradurtu
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 02 12, 22:12)
as dabar galvoju kad ta kolonskopija istversiu, bet fortranso gerima ne..... nes sakau man net inkstai sustreikavo, visa istinau, galva plyso, maniau smegenys sprogs........ nors siaip ir to ketanovo bijau leidziamo g.gif nieko jis gero, bet nuo vieno karto gal nenusibaigsiu smile.gif

Galvos skausmas tikrai ne nuo Fortrans, o inkstai kaip sustreikavo? Nes fortrans gi iš skrandžio man atrodo eina tiesiai į žarnyną. Niekur nėra parašyta, kad jis gali veikti inkstus, ar įspėjimo žmonėms turintiems inkstų problemų.

Negali tiesiog viskas iš streso būti?

Be fortrans nebus ir kolonoskopijos manau. smile.gif
Atsakyti
nu sustreikavo tai tuom, kad istinau ir ryte nejo prasisiot, norejos, bet nejo.... bet jei tas gerimas tiesiai is zarnyno eina lauk per viduriavima tai tuomet matyt as dehidracija kazkokia patyriau, nes man klaikiai dziuna burna iki siol.... o slapinimas jau atsigauna, bet pilvas tai kazkoks kosmaras koks issiputes, atrodau kaip nescia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 12 vasario 2013 - 22:26
QUOTE(Lucero @ 2013 02 12, 22:25)
nu sustreikavo tai tuom, kad istinau ir ryte nejo prasisiot, norejos, bet nejo.... bet jei tas gerimas tiesiai is zarnyno eina lauk per viduriavima tai tuomet matyt as dehidracija kazkokia patyriau, nes man klaikiai dziuna burna iki siol.... o slapinimas jau atsigauna, bet pilvas tai kazkoks kosmaras koks isdiputes, atrodau kaip nescia doh.gif

Tai ne inkstai tada sustreikavo, tiesiog skysčių trūko. Fortrans geriant reikia šiaip skysčių papildomai gerti daugiau. smile.gif

Pilvas susitvarkys, kelių dienų reikia. Gal gerųjų žarnyno bakterijų reiktų, ir vaistų nuo pūtimo?
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2013 02 12, 23:27)
Tai ne inkstai tada sustreikavo, tiesiog skysčių trūko. Fortrans geriant reikia šiaip skysčių papildomai gerti daugiau. smile.gif

Pilvas susitvarkys, kelių dienų reikia. Gal gerųjų žarnyno bakterijų reiktų, ir vaistų nuo pūtimo?

jauciu taip ir bus, nes as nieko negeriau, galvojau kam gert jei as tris litrus gersiu gi biggrin.gif jau vienu momentu pilvo nebepanesiau, geri geri o jis didyn didyn doh.gif biggrin.gif
lyg turiu gastrovalio tik. praeis
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 02 12, 23:12)
as dabar galvoju kad ta kolonskopija istversiu, bet fortranso gerima ne..... nes sakau man net inkstai sustreikavo, visa istinau, galva plyso, maniau smegenys sprogs........ nors siaip ir to ketanovo bijau leidziamo g.gif nieko jis gero, bet nuo vieno karto gal nenusibaigsiu smile.gif

bet juk be to brudo gerimo tau kolonoskopijos niekaip nepadarys verysad.gif
reikia kad zarnynas tuscias butu unsure.gif
Atsakyti
Lucero,ar tu siandien dareisi skrandzio tyrima?
Atsakyti
QUOTE(pomidoras @ 2013 02 13, 17:38)
Lucero,ar tu siandien dareisi skrandzio tyrima?

aha, rado stemples uzdegima, bet sake nera jokio kraujavimo is skrandzio

meginu atsigaut, po to galvosiu apie kolonoskopija vel

kaip tu jauties? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 13 vasario 2013 - 16:43
QUOTE(Lucero @ 2013 02 13, 17:42)
aha, rado stemples uzdegima, bet sake nera jokio kraujavimo is skrandzio

meginu atsigaut, po to galvosiu apie kolonoskopija vel

kaip tu jauties? smile.gif

as siuo metu lakstau aplink savo sergancius vaikus doh.gif visi iskrito kazkokio viruso deka verysad.gif tai apie save neturiu laiko net pagalvoti...
bet kita savaite tikrai vaziuosiu kolonoskopija darytis,nes pasitustinus kraujuko vis yra ir yra verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pomidoras: 13 vasario 2013 - 16:49
QUOTE(pomidoras @ 2013 02 13, 17:47)

bet kita savaite tikrai vaziuosiu kolonoskopija darytis,nes pasitustinus kraujuko vis yra ir yra verysad.gif

console.gif console.gif

laikykis, ziurek gal tau koks hemarojus tebus
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 02 13, 17:51)
console.gif  console.gif

laikykis, ziurek gal tau koks hemarojus tebus

nu duok Dievuliau kad tik hemorojus butu unsure.gif butu tikrai pati maziausia blogybe is visu galimu smile.gif
Atsakyti