Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas ir Krono liga

tuoj pameginsiu iskaityti vaistus man israsytus kuriuos sake nusipirkt ir suleis pries - no spa, ketoprofeni, midazobri... blyn neiskaitau to treciojo g.gif cia turetu but raminami

va radau midazolamas
Midazolam B. Braun 5 mg/ml yra trumpo veikimo raminantis (dar vadinamas sedatyviniu preparatu) ir miegą sukeliantis vaistas.

uzsilenksiu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 12 vasario 2013 - 21:06
QUOTE(Lucero @ 2013 02 12, 22:03)
tuoj pameginsiu iskaityti vaistus man israsytus kuriuos sake nusipirkt ir suleis pries -  no spa,  ketoprofeni,  midazobri... blyn neiskaitau to treciojo g.gif cia turetu but raminami

va radau midazolamas
Midazolam B. Braun 5 mg/ml yra trumpo veikimo raminantis (dar vadinamas sedatyviniu preparatu) ir miegą sukeliantis vaistas.

uzsilenksiu biggrin.gif  biggrin.gif

na ir ramu bus kai uzsilenksi thumbup.gif nieko nejausi,pamiegosi sau ramiai ir tiek cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pomidoras @ 2013 02 12, 22:16)
na ir ramu bus kai uzsilenksi thumbup.gif nieko nejausi,pamiegosi sau ramiai ir tiek cool.gif

as manau ten gulint prigerus tiek vaistu buna jau viskas dzindzilin..... smile.gif
ir dabar tas skausmas gi nebuvo baisus man, menesiniu baisesni smile.gif
tiesiog nemalonu ir emociskai lyg prievartaujama butum.
Atsakyti
QUOTE(Angle @ 2013 02 12, 19:47)
Na, dėl pūlingų gleivių - jos gali būti ir proktito atveju, bet jei yra kraujavimas tuštinantis, tai kolonoskopija būtina, nes tik to tyrimo metu gali paimti biopsiją ir nustatyti, ar nesergama opiniu kolitu ar Krono liga. Kolonoskopiją man darė 4 kartus, visada su narkoze, visada jos paprašydavau ir sakydavau, kad ne narkozės tyrimo nedarysiu. Aišku, narkozė organizmui stresas, bet toks tyrimas be narkozės irgi stresas, visapusiškas. Sakyčiau, geriau nedelsti su kolonoskopija, nes negydoma liga apima vis didesnį žarnos ilgį, o tada ir remisiją sunkiau gali būti pasiekti, ir komplikacijų tikimybė didesnė. Nebijokit tos kolonoskopijos, sutikčiau ją kad ir kas mėnesį darytis, jei nuo to pasveikčiau smile.gif

liucero man kolonoskopija daryta 2011gruody uk jos metu pasalinti polypai buvo as kreipiausi y juos su desines puses pilvo skausmu ir krauju bei gleivem kronas ir kolitas atmestas . 2012 kova kolonoskopija daryta kauno klinikose jos metu rasta tik paburkusi gleivine velgi kolitas ir kronas atmestas bet patvirtintos saaugos zarnyne . nei vienu nej aantru kartu biopsijos neeme . tik tuos polypus tyre ar nesuvezeja siu metu gruody tureciau vel darytis kolonoskopija uk .kiales savaites nesutvarkau pilvo skauda istisai diena nakty pykina viduriuoju kraujo nera tik gleiviu daugoka ir atsirado puliu . yra apsunkintas tustinimasi jau bijau ir y toleta eit nes skauda siaubingai . nuo skausmo tabletes nelabai tegelbsti.
Atsakyti
tiesa, mane labai isgasdino viena drauge, jai kauno klinikose visad daro be narkozes, daktaras atsisako daryt narkoze, neduoda jokiu vaistu, nes sako kitaip gali pradurti zarna .......... nu tipo su vaistais nezinosiu kada jum skauda ir pradursiu nes tirsiu kaip koki negyveli ,. reikia samoningo sako
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 12 vasario 2013 - 21:42
QUOTE(Lucero @ 2013 02 12, 20:37)
tiesa, mane labai isgasdino viena drauge, jai kauno klinikose visad daro be narkozes, daktaras atsisako daryt narkoze, neduoda jokiu vaistu, nes sako kitaip gali pradurti zarna ..........

taip liucera tavo daruge teisi man paciai teko pabandyt ta malonuma jis nemigdo sako kai miega zmogus nejaucia nieko gali zarnytes pradurti . sakiau daugiau niekad niekad nebesidarysiu be mikdymo . gal kitoms ir neskauda o as sunc balsu jau cypiau . kazkuriom is forumo merginom ir daro be nuskausminamu ir jos sako kad neko baisaus .
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2013 02 12, 22:42)
taip liucera tavo daruge teisi man paciai teko pabandyt ta malonuma jis nemigdo sako kai miega zmogus nejaucia nieko gali zarnytes pradurti . sakiau daugiau niekad niekad nebesidarysiu be mikdymo .

nu bet absurdas, gi niekam dar nieko nepradure..........

sako drauge kad baisiau uz gimdyma...
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 02 12, 20:43)

na nepasakyciau kad baisiau uz gimdyma
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 02 12, 21:43)

Na as tai be narkozes nesugebeciau pasidaryti. Ziauriai bijau skausmo schmoll.gif
Bet juk Colombai tai su narkoze daro? Ji berods irgi i Kauno klinikas vazineja? Tai kazin kodel taip skirtingai g.gif
Atsakyti
na bet juk ne akmens amziuje gyvename,kam sitaip kankinti zmones?
Atsakyti
QUOTE(Roberta @ 2013 02 12, 21:51)
Na as tai be narkozes nesugebeciau pasidaryti. Ziauriai bijau skausmo schmoll.gif
Bet juk Colombai tai su narkoze daro? Ji berods irgi i Kauno klinikas vazineja? Tai kazin kodel taip skirtingai g.gif

Taip, Kauno klinikose darau. Man nuskausminamus ar tai raminamuosius suleidžia, ne narkozę. Tiesiog aš nuo jų iškart laaabai laiminga pasidarau ir atsijungiu kokiom 10 minučių. Aš nuvažiavusi pasiprašau, kad suleistų, suleidžia. Nors su gydytoju pasijuokėm, kad per paūmėjimą darė be vaistų ir nieko labai baisaus nebuvo. Bet kadangi aš skausmo stengiuosi išvengti kiek tik galima... biggrin.gif

Gal nuo gydytojo, nuo bendros būklės priklauso, skiria ar ne. g.gif
Atsakyti
as dabar galvoju kad ta kolonskopija istversiu, bet fortranso gerima ne..... nes sakau man net inkstai sustreikavo, visa istinau, galva plyso, maniau smegenys sprogs........ nors siaip ir to ketanovo bijau leidziamo g.gif nieko jis gero, bet nuo vieno karto gal nenusibaigsiu smile.gif
Atsakyti