Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Jazzmine @ 2013 08 28, 20:55)
Ir dar man labai patiko po gimdymo i palata viena diena atejusi kineziterapeute ar fizioterapeute (nebepamenu), kuri puikiai (skladnziai ir informatyviai) papasakojo kaip atgauti savo jegas, atstatyti fizini kuna smile.gif

neseniai gimdziau. irgi buvo atejus jauna panele kuri aiskiai parode pratimus. thumbup.gif ir taip ka paklausiau viska atsake,ir parode thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 08 28, 22:21)
neseniai gimdziau. irgi buvo atejus jauna panele kuri aiskiai parode pratimus. thumbup.gif ir taip ka paklausiau viska atsake,ir parode thumbup.gif

Papasakok plačiau, kaip viskas buvo, nenuvylė niekas? Visgi švieži atsiliepimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(hexora @ 2013 08 28, 22:22)
Papasakok plačiau, kaip viskas buvo, nenuvylė niekas? Visgi švieži atsiliepimai  thumbup.gif

Niekas nenuvyle.
Vazevau jau su siuntimu gultis i potologini, bet jame gulejau tik 8val, nes pats veiksmas prasidejo. thumbup.gif tai sesutes, gyd. kad ir ta maza laika, bet vis ateidavo pasiklausti kaip laikausi.

gimdymas: papuoliau gimdyti pas akusere Linute (yra tema SM apie ja)
Tikriausiai tik jos dega as neplysau ir nekirpo.
visai kitoki stumimo reikalavimai buvo duoti man, nei kai gimdziau pirmaji.
(pirmaji 2009m ir gimdziau II)
Su ja dirbanti gyd, net pirstelio neprikiso prie manes,tik moraliskai moke kaip kvepuoti ir laikytis.

Po gimdymo: sesutes visos malonios, ko paklausi viska atsakys ir parodys.
" Ir ta jauna panele su kuria., pati budavo ateina ir pasakoja,aiskina ka daryti. o jei paklausi kazko, maloniai parodo (neskuba pabegti is palatos) Suzinojau tokiu dalyku kuriu seniau net nezinojau. O ir pratimus parode mamytei, kaip maityti atsigulus,atsisedus,krutine kaip priziureti kai pradeda kauptis pienelis... thumbup.gif
" vaiku gyd - ir likau patenkytais, viska paaiskindavo jei tik ko klausi.
net ir valytoja likau patenkyta smile.gif kuri kas ryta ateidavao dar spedavo palata pravalyti bet ir pakalbeti.

kaip ir 2009m taip ir dar likau viskuo patenkyta.
aisku tik visko reikia klausti jei tik iskila klausimu, juk jos nevisazines biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 29 rugpjūčio 2013 - 08:06
QUOTE(kristynka* @ 2013 08 29, 09:03)
Niekas nenuvyle.
Vazevau jau su siuntimu gultis i potologini, bet jame gulejau tik 8val, nes pats veiksmas prasidejo. thumbup.gif  tai sesutes, gyd. kad ir ta maza laika, bet vis ateidavo pasiklausti kaip laikausi.

gimdymas: papuoliau gimdyti pas akusere Linute (yra tema SM apie ja)
Tikriausiai tik jos dega as neplysau ir nekirpo.
visai kitoki stumimo reikalavimai buvo duoti man, nei kai gimdziau pirmaji.
(pirmaji 2009m ir gimdziau II)
Su ja dirbanti gyd, net pirstelio neprikiso prie manes,tik moraliskai moke kaip kvepuoti ir laikytis.
Po gimdymo: sesutes visos malonios, ko paklausi viska atsakys ir parodys.
" Ir ta jauna panele su kuria., pati budavo ateina ir pasakoja,aiskina ka daryti. o jei paklausi kazko, maloniai parodo (neskuba pabegti is palatos) Suzinojau tokiu dalyku kuriu seniau net nezinojau. O ir pratimus parode mamytei, kaip maityti atsigulus,atsisedus,krutine kaip priziureti kai pradeda kauptis pienelis... thumbup.gif
" vaiku gyd - ir likau patenkytais, viska paaiskindavo jei tik ko klausi.
net ir valytoja likau patenkyta smile.gif  kuri kas ryta ateidavao dar spedavo palata pravalyti bet ir pakalbeti.

kaip ir 2009m taip ir dar likau viskuo patenkyta.
aisku tik visko reikia klausti jei tik iskila klausimu, juk jos nevisazines biggrin.gif

Kuo toliau, tuo labiau noriu gimdyti šioj ligoninėj. rolleyes.gif Esu gulėjusi patologiniam, tai visas personalas nuo valytojų iki gydytojų superinis, net būdama ligoninėj buvau patenkinta ir jaučiausi puikiai (emociškai), kaip per atostogas. O galiu paklausti, kokia gydytojos pavardė, pas kurią gimdei? Arba kaip atrodo?
Atsakyti
QUOTE(hexora @ 2013 08 29, 11:39)
O galiu paklausti, kokia gydytojos pavardė, pas kurią gimdei? Arba kaip atrodo?

pavardes nepasakysiu. lapeli jau atidaviau seimos gyd mazes.
vardas lyg Ilona (galiu klysti) tamsiu, trumpu plauku, aukstoka, su juodais akinukais.
o akusere Lina Rockiene (jei tiksliai pavarde nuskaiciau gimdymo namuose)

o kokioje dar noretumete gimdyti ligoninei ?
pavz as pirma karta svarsciau II arba Klinikos. Klinikos mane baugino kad ten daug gimdyviu, prieziuros manau kad tokios nebut buve kaip II.
II vien man pliusas kad gulime visos mamytes po viena thumbup.gif nu as toks zmogus kad man reikia ramybes, palatoj jautiesi kaip namie, nesivarzai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 29 rugpjūčio 2013 - 11:42
QUOTE(kristynka* @ 2013 08 29, 12:40)
pavardes nepasakysiu. lapeli jau atidaviau seimos gyd mazes.
vardas lyg Ilona (galiu klysti) tamsiu, trumpu plauku, aukstoka, su juodais akinukais.
o akusere Lina Rockiene (jei tiksliai pavarde nuskaiciau gimdymo namuose)

o kokioje dar noretumete gimdyti ligoninei ?
pavz as  pirma karta svarsciau II arba Klinikos. Klinikos mane baugino kad ten daug gimdyviu, prieziuros manau kad tokios nebut buve kaip II.
II vien man pliusas kad gulime visos mamytes po viena thumbup.gif  nu as toks zmogus kad man reikia ramybes, palatoj jautiesi kaip namie, nesivarzai.

Dėl gydytojos klausiu, kadangi mano gydytoja, pas kurią lankausi, ten priima gimdymus. Greičiausiai nesitarsiu asmeniškai, bet tikrai norėčiau gimdyti pas ją. Dėl to įdomu atsiliepimai apie ją iš tų, kas nesitarė. (Jos vardas Ilona Šilkaitienė, plaukai nudažyti ryškiai, liaudiškai tariant "ryžai").

Aš taip pat galvojau dar apie klinikas, bet mane taip pat gąsdina tas konvejeris. II ligoninės man pagrindinis privalumas - šeimyninės palatos. thumbup.gif Ten kažkaip man jaukiau. Lankiau paskaitas visur, kur įmanoma, labiausiai patiko II ligoninėj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 08 29, 12:40)
- o akusere Lina Rockiene (jei tiksliai pavarde nuskaiciau gimdymo namuose)

- Klinikos mane baugino kad ten daug gimdyviu, prieziuros manau kad tokios nebut buve kaip II.
II vien man pliusas kad gulime visos mamytes po viena thumbup.gif  nu as toks zmogus kad man reikia ramybes, palatoj jautiesi kaip namie, nesivarzai.

- Oi prisiminimai apie šią akušerę, kai gimdžiau pirmąjį patys gražiausi wub.gif
- drinks_cheers.gif

QUOTE(hexora @ 2013 08 29, 13:32)
Dėl gydytojos klausiu, kadangi mano gydytoja, pas kurią lankausi, ten priima gimdymus. Greičiausiai nesitarsiu asmeniškai, bet tikrai norėčiau gimdyti pas ją. Dėl to įdomu atsiliepimai apie ją iš tų, kas nesitarė. (Jos vardas Ilona Šilkaitienė, plaukai nudažyti ryškiai, liaudiškai tariant "ryžai").

Aš gimdžiau pas šią gydytoją pirmąjį ir dabar pas ją lankausi bei gimdysiu antrąjį. Bent jau mano atsiliepimai tik patys geriausi apie ją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hexora @ 2013 08 29, 13:32)

Man teko gimdyti pas sia gydytoja. Gimdziau pries 3menesius. Nesitariau, ir gimdymo diena pirma karta ja maciau. Likau patenkinta ir jos, ir kitu moteru dirbusiu gimdymo skyriuje darbu smile.gif
Atsakyti
Labai norėčiau pataikyti gimdyti pas šią gydytoją. mirksiukas.gif Bet tikiu, kad ir kiti gydytojai, dirbantys II ligoninėj profesionalūs ir malonūs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(hexora @ 2013 08 29, 16:10)
Labai norėčiau pataikyti gimdyti pas šią gydytoją.  mirksiukas.gif Bet tikiu, kad ir kiti gydytojai, dirbantys II ligoninėj profesionalūs ir malonūs  rolleyes.gif

Visokių yra rolleyes.gif
Atsakyti
Kristynka, gydytojos akinukai juodų storesnių rėmelių ir tokios įdomesnės formos? jei taip,tai tada yr.ordinatorė R. Aštrauskienė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2013 08 29, 16:17)
Kristynka, gydytojos akinukai juodų storesnių rėmelių ir tokios įdomesnės formos? jei taip,tai tada yr.ordinatorė R. Aštrauskienė  4u.gif

formos akinuku neatsiminsiu, bet remelio storis kazkas panasaus.
user posted image
Atsakyti