abi dukrytes gime 2 kl. ligoninej po cp operacijos kazkokiu ipatingu nusiskundimu neturiu, prieziura tikrai buvo nebloga,sesutes gan paslaugios, visuomet paklausdavo ar nieko netruksta ar viskas gerai tad ir trecia vaikuti zadu cia gimdyti
QUOTE(inetukea @ 2013 07 12, 19:39)
abi dukrytes gime 2 kl. ligoninej po cp operacijos kazkokiu ipatingu nusiskundimu neturiu, prieziura tikrai buvo nebloga,sesutes gan paslaugios, visuomet paklausdavo ar nieko netruksta ar viskas gerai tad ir trecia vaikuti zadu cia gimdyti
as norejau paklausti dabar kokia ten tvarka del cezario? ar I kasa reikia moketi, ar ir I kasa, ir gydytojai atskirai?
Gal kuri lankotės paskaitėlėse? Ar jos vyksta taip kaip ir seniau: ketvirtadieniais 12 val? Gal kuri žinot paskaitų tvarkaraštį?
QUOTE(cionge @ 2013 07 28, 17:13)
Gal kuri lankotės paskaitėlėse? Ar jos vyksta taip kaip ir seniau: ketvirtadieniais 12 val? Gal kuri žinot paskaitų tvarkaraštį?
Visai neseniai lankiau, taip, vyksta kiekvieną ketvirtadienį 12 val. 234 kab. Keturios paskaitėlės: Vaisiaus vystymasis, žindymas, gimdymas, pogimdyvinis laikotarpis. Tik nežinau, kuri paskaita bus šį ketvirtadienį. Ten galima pasiskambinti ir paklausti
QUOTE(cionge @ 2013 07 28, 16:13)
yra 4 temos, kurios vis sukasi ratu:
08.01 gimdymas, gimdymo nuskausminimas.
08.08 Pogimdyminis periodas, jo metu vykstantys pokyčiai moters organizme.
08.22 Pasiruošimas motinystei. vaisiaus vystymasis.
08.29 Kūdikio žindymas, maitinimas ir priežiūros ypatumai.
09.09 vėl viskas iš naujo...
09.12
09.19
09.25
QUOTE(hexora @ 2013 07 28, 17:23)
Visai neseniai lankiau, taip, vyksta kiekvieną ketvirtadienį 12 val. 234 kab. Keturios paskaitėlės: Vaisiaus vystymasis, žindymas, gimdymas, pogimdyvinis laikotarpis. Tik nežinau, kuri paskaita bus šį ketvirtadienį. Ten galima pasiskambinti ir paklausti
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2013 07 28, 21:27)
yra 4 temos, kurios vis sukasi ratu:
09.12
09.19
09.25
09.12
09.19
09.25
Dėkui
Gal kas nori pasidalinti naujais atsiliepimais apie siuos gimdymo namus ?
Gimdžiau šioje ligoninėje prieš metus ir esu labai patenkinta. Iškart pagimdžius, sūnelį uždėjo ant krūtinės, paėmė tik tam, kad pereičiau nuo gimdymo stalo ant lovos ir vis dar visą nuogą atidavė. Tik po dviejų valandų paėmė sutvarkyti, pasverti, aprengti. Nuo gimdyklos iki palatos reikėjo nueit pėsčiom, bet nemačiau didelės problemos, nors ir gimdymas truko pakankamai ilgai. Suma sumarum buvau labai patenkinta personalu, nors niekam nieko nemokėjom, tik kyštelėjom vieną kitą šokolado plytelę.
O sakykit, ar galima nueiti į šitą ligoninę apsižiūrėt ir pan? Ir ar bet kurią dieną galima ar tik tada kai paskaitėlės vyksta?
As taip pat savo kudikeli gimdziau butent sioje klinikoje, nors daug svarstem uz ir pries, pastatydami deryboms Kauno kliniku pasirinkima pries II Klinikine ligonine. Dziaugiuosi, kad pasirinkome butent sia istaiga.
Gimdymo metu mane priziurejo gyd. L. Kavaliuniene. Labai puiki gyd. Svelni, mandagi, maloni, taktiska. Esu labai jai dekinga!
Pries gimdyma paskaitas lankiau visur kur imanoma. II ligonine siuo klausimu, deja, bet turi pasitempti. Per trumpos ir tikrai mazai informatyvios. Pliusas - po paskaitu galima apziureti ligonine, o atvykus gimdyti, sesutes tave atpazista
Gimdymo sk. personalas man pasitaike malonus ir paslaugus. Akusere buvo savotiska, bet savo darba atliko puikiai
Gimdymo metu mane priziurejo gyd. L. Kavaliuniene. Labai puiki gyd. Svelni, mandagi, maloni, taktiska. Esu labai jai dekinga!
Pries gimdyma paskaitas lankiau visur kur imanoma. II ligonine siuo klausimu, deja, bet turi pasitempti. Per trumpos ir tikrai mazai informatyvios. Pliusas - po paskaitu galima apziureti ligonine, o atvykus gimdyti, sesutes tave atpazista
Gimdymo sk. personalas man pasitaike malonus ir paslaugus. Akusere buvo savotiska, bet savo darba atliko puikiai
QUOTE(vėjo_blaškoma @ 2013 08 14, 10:15)
O sakykit, ar galima nueiti į šitą ligoninę apsižiūrėt ir pan? Ir ar bet kurią dieną galima ar tik tada kai paskaitėlės vyksta?
Kai lankiau paskaitėles, tai paprašius po kiekvienos aprodė ir gimdyklas ir palatas O jei nueitum bet kada, gal neišvys
Ir dar man labai patiko po gimdymo i palata viena diena atejusi kineziterapeute ar fizioterapeute (nebepamenu), kuri puikiai (skladnziai ir informatyviai) papasakojo kaip atgauti savo jegas, atstatyti fizini kuna