Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

Laba diena,

Norėjau paklausti, ar iškvietus gydytoją ne pamainos metu reikia mokėti į kasą, ar galima tik asmeniškai atsiskaityti? Kažkaip nepatogu gydytojos klausti...
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 06 03, 10:13)
Laba diena,

Norėjau paklausti, ar iškvietus gydytoją ne pamainos metu reikia mokėti į kasą, ar galima tik asmeniškai atsiskaityti? Kažkaip nepatogu gydytojos klausti...

Į kasą privaloma mokėti,jeigu išsikvieti nebudėjimo metu + jie nori dar ir į kišenę gauti.
Atsakyti
Šioje ligoninėje geriausia gimdyti ne pirmakartėms, nes info apie naujagimius yra minimaliai. Aš gimdžiau pirmą kartą, tai naujagimių sesutės labai nemalonios buvo, paklausi, tai kažką burbteli piktai. Atrodo, kad viską turi pati žinoti, mokėti. Gulėjau 4 dienas, tai nei vienos malonios nebuvo. Gal patepti reikėjo, bet kurią tepsi, jei jų pamainos keičiasi. Žodžiu, jeigu antrą kartą, tai gal ir nieko, nes gimdyklos normalios, akušerės irgi žmoniškos, tik va, su naujagimių skyriaus personalu pas juos tikrai problemos.
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 06 03, 10:13)
Laba diena,

Jei išsikvieti savo gydytoją ne budėjimo metu, reikia į kasą mokėti virš 500 lt, bet iš šitų 200 lt eina gydytojai, todėl ta suma (dėl kurios tartasi asmeniškai) pamažėja 200 lt. Sakykim gimdymas susitarus kainuotų 600 lt, atsiminusuoja 200 lt (nes gydytoja iš kasos atsiima), ir prisideda 300 lt į kasą. Nežinau ar aiškiai parašiau...
Atsakyti
apie šią ligoninę galiu tik geriausiai atsiliepti thumbup.gif wub.gif Visą gimdymą ir praleistą laiką (6 dienos) po to prisimenu su didžiausiu malonumu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Freila @ 2013 06 03, 16:57)
Šioje ligoninėje geriausia gimdyti ne pirmakartėms, nes info apie naujagimius yra minimaliai. Aš gimdžiau pirmą kartą, tai naujagimių sesutės labai nemalonios buvo, paklausi, tai kažką burbteli piktai. Atrodo, kad viską turi pati žinoti, mokėti. Gulėjau 4 dienas, tai nei vienos malonios nebuvo. Gal patepti reikėjo, bet kurią tepsi, jei jų pamainos keičiasi. Žodžiu, jeigu antrą kartą, tai gal ir nieko, nes gimdyklos normalios, akušerės irgi žmoniškos, tik va, su naujagimių skyriaus personalu pas juos tikrai problemos.

Noriu laaabai papriestarauti!!! Gimdziau pries 3 men,gimdymas praejo skalndziai,taciau mano mazylis pasibelde menesiu anksciau (35sav) Mes isgulejom 2 sav. Maziukas apie sav gulejo Naujagimiu skyriuje,visos sesutes,daktares naujagymiu buvo superines!!! Didelis ACİU joms uz pagalba,paaiskinimus,nuraminimus thumbup.gif taip,jos keiciasi lb daznai,bet niekam nieko nedaviau,o pagalbos sulaukiau lb dideles. Visoms rekomenduoju gimdyti 2ligonineje!! Akuseriu prieziura,pagalba 24h (turejau problemu su maitinimu- tai pampkino,poto krutys skaudejo-ıssmasazavo smile.gif O Naujagimiu skyriaus sesute Gita, daktare Oksana iki siol prisimenu su geriausiais prisiminimais wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gimdžiau prieš 5 mėn. Gulėjau 4 d. iki gimdymo patologiniam skyriui, pagimdžiau greitai, o atsiliepimai apie visus tik geriausi. Niekam nieko nedaviau. 4u.gif
Atsakyti
Visur bandžiau ieškoti. kiek tiksliai reiktų į kasą sumokėt, jei ne budėjimo metu išsikvieti gydytoją. Gal kuri žintote, kur rasti?
Atsakyti
Manau jog tik pasiskambinus į ligoninę jum pasakytų, nes kainoraščiai neviešinami internete.. o pagal visas taisykles prie kasos turi būti kainoraštis,tad arba nuvykus pasižiūrėti/pasiklausti arba skambinti..
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2013 07 05, 11:42)
Visur bandžiau ieškoti. kiek tiksliai reiktų į kasą sumokėt, jei ne budėjimo metu išsikvieti gydytoją. Gal kuri žintote, kur rasti?

per paskaitą sakė 600 lt gydytojas, o akusere 289.10lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cabernet Sauvignon: 05 liepos 2013 - 13:03
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2013 07 05, 14:00)
per paskaitą sakė 600 lt gydytojas,  o akusere 289.10lt

Mano žinios kitokios, jei nebūčiau papuoluolusi pas savo gydytoja ne būdėjimo metu turėčiau sumokėti virš 500 lt. Bet kai papuoliau pas gydytoja man palankiu laiku, tai ir negaliu ginčytis.
Atsakyti
QUOTE(Amneza @ 2013 07 12, 13:51)
Mano žinios kitokios, jei nebūčiau papuoluolusi pas savo gydytoja ne būdėjimo metu turėčiau sumokėti virš 500 lt. Bet kai papuoliau pas gydytoja man palankiu laiku, tai ir negaliu ginčytis.

ginčytis tai aš čia ir nesiruošiau, taip akušerė pasakė per paskaitą, tai nei aš ten tikrinau kainoraščiuose nei man išvis tas aktualu, tik pakomentavau, ką girdėjau per paskaitą smile.gif
Atsakyti