Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Alekto @ 2013 04 05, 14:34)
Yra ginekologijos skyriuje konsultacinė poliklinika. Vat į ją man reikia biggrin.gif ne į priėmimą ar ginekologijos skyrių wink.gif
Galvojau gal bus žinančių ir buvusių ten ax.gif

o tai cia ne pirmas ausktas ?
mane ten prieme, o kai reikdavo darytis echo darydavo I aukste g.gif arba klystu
Atsakyti
Esmė tame, kad mano aūle poliklinika neturi echoskopo doh.gif Duoda siuntimą ir gali eit į visas keturias puses. Seniau aš tiesiog duodavau pinigų pažįstamam ginekologui ir be jokių siuntimų jis tą echo padarydavo (čia II lig). Dabar nenoriu pas tą žmogų, o ir pinigų nenoriu kažkam mokėti ax.gif Tai vat gausiu siuntimą ir turėsiu važiuot į būtent konsultacinę polikliniką. Kadangi planuoju ir gimdyt ten, tai nesinori po kažkur kitur važinėti.
Aišku ir taip, kad rasiu aš ten viską biggrin.gif Tiesiog įdomi tvarka kokia tuo klausimu. Ir aišku kur maždaug reikia eiti.
Tiek 4u.gif
Atsakyti
As gimdziau sioje ligonineje pries du metus, tai man visai nesinorejo, kad ta leliuka iskarto detu ant kruties, sutvarke aprenge ismatavo, tada pridejo prie krutines ir mes gulejom apie pora valandu..

Viskuo buvau patenkinta, nors ir papuoliau pas skyriaus vedeja, bet ji atejo pradzioje ir paskui kai jau pacios stangos buvo.. ir man to pakako, nes vis tiek akusere tas zmogus i kuri remiesi gimdymo metu..

Dabar laukia antras gimdymas, gimdysiu taip pat cia. Galesiu pasidalinti patirtim ar per du metus kas pasikeite smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas neseniai gimdėte šioje ligoninėje, ar lelių pagimdžius iškart deda mamai ant krūtinės, ar leidžia pabūti vieniems tas dvi valandas? Šiaip, kaip turinti palankios najagimiui ligoninės statusą ligoninė privalo taip elgtis g.gif
Atsakyti
Aš jau rašiau, jog padėt padėjo bet trumpam, nes ilgai siuvo plyšimą tai tikrai nebučiau išlaikiusi mažiuko ant krūtinės. sesuo gimdė ,jai paliko ir gan ilgai,pamaitint dar leido 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gali būti, kad gimdysiu šioje ligoninėje (jei nebus griežtos indikacijos klinikose), bet tik dėl to, kad ji vienintelė Kaune, kur didžiausia garantija, kad vyras po gimdymo galės likti kartu ir pagelbėti... doh.gif
Taigi, norėjau paklausti, ką krautis į tašę, važiuojant gimdyti į antrą ligoninę? Ar duoda gimdymui ir vėlesniam gulėjimui naktinukus? Ką apskritai dedatės į tašę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grogana: 10 gegužės 2013 - 12:58
QUOTE(Grogana @ 2013 05 10, 13:57)
Taigi, norėjau paklausti, ką krautis į tašę, važiuojant gimdyti į antrą ligoninę? Ar duoda gimdymui ir vėlesniam gulėjimui naktinukus? Ką apskritai dedatės į tašę?

sarasiuka rasite cia, tik atsirinkite pagal save ko jums reikes, vistiek antras lelius jau kazkiek patirties turejote.
http://www.tevu-darz...yves-krepselis/

p.s. (pastebejau liniuotese, kad abi nesiojam rugpjutinukus wub.gif) as ir zadu vel gimdyti sioje ligonineje, pirma ir cia gimdziau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 10 gegužės 2013 - 13:34
Ačiū už atsakymą 4u.gif
Taip kaip su tais naktiniais, ar duos, ar vyro marškinius teks pasitelkti biggrin.gif Kadangi šiaip naktinių neturiu, nes pižamas nešioju biggrin.gif
Atsakyti
Naktinukus duoda gimdymui, o chalatą visam laikotarpiui kurį praleisit ligoninėje. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grantee: 10 gegužės 2013 - 15:26
QUOTE(Grogana @ 2013 05 10, 13:57)
Sveikos, gali būti, kad gimdysiu šioje ligoninėje (jei nebus griežtos indikacijos klinikose), bet tik dėl to, kad ji vienintelė Kaune, kur didžiausia garantija, kad vyras po gimdymo galės likti kartu ir pagelbėti...  doh.gif

Naktinius duoda ir gimdymui, ir gulint vėliau. Bent jau prieš metus taip buvo, savų net nenaudojau, davė ligoninės ir keitė tiek, kiek paprašydavau smile.gif
Atsakyti
O kaip atrodo dabar II ligoninės gimdyklos? Aš gimdžiau prieš 9 metus šioje ligoninėje, įdomu, ar nors kiek atsinaujino. Neseniai apžiūrėjau KMUK gimdyklas, tai lyginant su pirisiminimais 2-oje - labai didelis kontrastas. KMUK bet kuri gimdykla - jauki lyg namai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(my world @ 2013 05 30, 11:26)
O kaip atrodo dabar II ligoninės gimdyklos? Aš gimdžiau prieš 9 metus šioje ligoninėje, įdomu, ar nors kiek atsinaujino. Neseniai apžiūrėjau KMUK gimdyklas, tai lyginant su pirisiminimais 2-oje - labai didelis kontrastas. KMUK bet kuri gimdykla - jauki lyg namai  4u.gif

Jaukumo kaip namie gal ir nėra, bet gimdyklos visos suremontuotos 4u.gif
Atsakyti