QUOTE(gerda23 @ 2013 03 21, 13:18)
sveikos as zadu birzelio men gimdyti taip pat II klininkinese ir norejau pasiteirauti, na manau vistiek dauguma dejot i kisene tai kiek dejot ir kam ?
zadejau duoti (100lt), bet galiausiai nedaviau persigalvojau, nors vistiek zadejau tik po gimdymo, o gydytoju ir visa prieziura likau patenkyta padekojau tik, sesutem kartais sokoladuka ikisdavu i kisenuka (vistiek as ju nebuciau suvalgius)
Šiandieną buvau ligoninėje, vyko paskaitėle tuo pačiu ir palatas apžiūrėjom.. tvarkinga, gražu.. gimdyklas parodė dvi, vienos didesnės , kitos mažėsnės.. atremontuotos, gražios, jaukios..visose gimdyklose sakė yra naujos lovos ir jei būna laisvų gimdyklų,leidžia pasirinkti kurioje gimdyt.. tik tėveliui atsisėst tik kėdė yra, bet gi nepagulėt ant kušetės tėvelis važiuos
Palatos mokamos nuo nemokamų skiriasi tik dušu, šaldytuvu ir mikrobangine, remontas ir baldai tokio pačio lygio pasirodė..
epidūras sakė nemokamas ( mažylyje girdejau 200 lt )
gal kiek kliūna sovietiniai kolidoriai,bet tai gi gimdyt netrukdys, tik šiaip,dėl bendro vaizdo
kitus atsiliepimus parašysiu jau po gimdymo
Palatos mokamos nuo nemokamų skiriasi tik dušu, šaldytuvu ir mikrobangine, remontas ir baldai tokio pačio lygio pasirodė..
epidūras sakė nemokamas ( mažylyje girdejau 200 lt )
gal kiek kliūna sovietiniai kolidoriai,bet tai gi gimdyt netrukdys, tik šiaip,dėl bendro vaizdo
QUOTE(Grantee @ 2013 03 21, 14:30)
greito ir lengvo Jums gimdymo ir lauksim atsiliepimų
Prieš 2 metus epidūrą naudojo savo, bet paskui vyrui liepe atpirkti
gimdziau ir as II ir visai gerai ten buvo personals liuksiskas papuole, man buvo gimdyklos vedeja ar kazkas tai tokio, akusere irgi superine buvojokiu epiduru as nedariau nes man akusere nepatare sake jauna stipri, jau tiek iskentejai pakentesi dar kelias valandeles, ( nes epiduras nera gerai nei mamai nei vaikiukuj, nes leliukas buna pusiau miegantis tai negali normailiai apziureti ir ivertinti pagal balu skale)tik skatinancius leido ir tu ne visa bonkute sulasejo, kiek pamenu mazesne puse suveike laaaabai jau greitai gimdziau 5 gimdykloj buvo visai gerai
zinoma visko buna visokiu nutikimu tik kaip as sakau reikia pozityviai ziureti vaziuoti i ligonine su gerom mintim ir viskas bus gerai. Sekmes visoms
zinoma visko buna visokiu nutikimu tik kaip as sakau reikia pozityviai ziureti vaziuoti i ligonine su gerom mintim ir viskas bus gerai. Sekmes visoms
Niu mamytės mes jau po gimdymo gimdžiau pas vyr.ordinatorę R. Aštrauskienę, superinė moteriškė, tikrai esu dėkinga už paprastą, rūpestingą bendravimą
atvažiavom biški po 22 val, kol sutvarkė dokumetus į gimdyklą papuoliau 23 val. priimamajam pasakė jog "kažin ar čia sarėmiai , duos turbūt nošpos ir eisi miegot.." gimdžiau savaitę po termino,sarėmiai buvo nereguliarūs, pati nebuvau tikra ar tai sarėmiai ar šiaip kas
gimdžiau 2 gimdykloj, pasirodo atvažiavau jau su 5-6 cm. Kai atsirado noras stumti visą laiką šalia buvo akušerė su ginekologe, prižiūrėjo, ramino.. ir jau 2:23 turėjau savo aukselį
pagimdžius gan trumpai leido palaikyti ant krūtinės, bet čia jau ta sesutė labai susiraukusi buvo tipo " nu nešaldom vaiko" .. tad palaikyt leido max 5 min, bet kadangi plyšau ir reikėjo siūti tai nebučiau galėjus laikyti mažiuko ant krutinės ir raitytis iš skausmo kai siuvo tad suprantu visą situaciją..
o pačia priežiūra po gimdymo esu patenkinta, problemų turėjom su maitinimu tai kiek ėjau klaust ir prašyt pagalbos tiek ir jos sulaukiau.. tik kad reta kuri pamokina kaip reikia matinti,dažniau ateina įdeda krutinę mažiukui ir išeina.. kadangi po dviejų parų nugraužtų spenelių ir psichologinio išsekimo atrodžiau kaip lavonas viena sesutė pasiūlė mišinuką, sako ir pati pailsėsi ir mažylis pagaliau pavalgys.. ir čia buvo išsigelbėjimas bet paprašius mišinuko pas kitą sesutę vos ne moralą atskaitė kodėl nemaitinu krūtimi.. su ašarom daviau mišinuką o ne savo pieną, bet kitaip gi mum neišėjo..ne iš tingėjimo maitint mišinuko prašiausi..
tai vat, iš personalo nepatiko tik dvi sesutės, ta kuri apiprausė ką tik gimusį mažiuką, šiaip tokia susiraukus buvo ir ta, kuri mano turinti teisę aiškinti jog tingiu vaiką maitinti..
gydytoja esu labai patenkinta ateidavo kiekvieną rytą apžiūrėt, nuoširdžiai domėjosi kaip jaučiuosi, dėl maitinimo paguodė,kad viskas bus gerai..
o vat naujagymių gydytoja tai esu labai nepatenkinta reikia mum liežuviuką pakirpti, klausiau jos kelis kartus ar tikrai nereikia ar viskas či gerai.. sakė jog taip.. o išrašymo dieną atėjo kitą gydytoja,kai jos paklausiau paakė jog būtina ir netgi kuo greičiau.. net naujagymių skyriaus sesutės sakė kad dėl liežuviuko nesigauna mum valgyt..
kolkas tiek mūsų istorijos
atvažiavom biški po 22 val, kol sutvarkė dokumetus į gimdyklą papuoliau 23 val. priimamajam pasakė jog "kažin ar čia sarėmiai , duos turbūt nošpos ir eisi miegot.." gimdžiau savaitę po termino,sarėmiai buvo nereguliarūs, pati nebuvau tikra ar tai sarėmiai ar šiaip kas
gimdžiau 2 gimdykloj, pasirodo atvažiavau jau su 5-6 cm. Kai atsirado noras stumti visą laiką šalia buvo akušerė su ginekologe, prižiūrėjo, ramino.. ir jau 2:23 turėjau savo aukselį
pagimdžius gan trumpai leido palaikyti ant krūtinės, bet čia jau ta sesutė labai susiraukusi buvo tipo " nu nešaldom vaiko" .. tad palaikyt leido max 5 min, bet kadangi plyšau ir reikėjo siūti tai nebučiau galėjus laikyti mažiuko ant krutinės ir raitytis iš skausmo kai siuvo tad suprantu visą situaciją..
o pačia priežiūra po gimdymo esu patenkinta, problemų turėjom su maitinimu tai kiek ėjau klaust ir prašyt pagalbos tiek ir jos sulaukiau.. tik kad reta kuri pamokina kaip reikia matinti,dažniau ateina įdeda krutinę mažiukui ir išeina.. kadangi po dviejų parų nugraužtų spenelių ir psichologinio išsekimo atrodžiau kaip lavonas viena sesutė pasiūlė mišinuką, sako ir pati pailsėsi ir mažylis pagaliau pavalgys.. ir čia buvo išsigelbėjimas bet paprašius mišinuko pas kitą sesutę vos ne moralą atskaitė kodėl nemaitinu krūtimi.. su ašarom daviau mišinuką o ne savo pieną, bet kitaip gi mum neišėjo..ne iš tingėjimo maitint mišinuko prašiausi..
tai vat, iš personalo nepatiko tik dvi sesutės, ta kuri apiprausė ką tik gimusį mažiuką, šiaip tokia susiraukus buvo ir ta, kuri mano turinti teisę aiškinti jog tingiu vaiką maitinti..
gydytoja esu labai patenkinta ateidavo kiekvieną rytą apžiūrėt, nuoširdžiai domėjosi kaip jaučiuosi, dėl maitinimo paguodė,kad viskas bus gerai..
o vat naujagymių gydytoja tai esu labai nepatenkinta reikia mum liežuviuką pakirpti, klausiau jos kelis kartus ar tikrai nereikia ar viskas či gerai.. sakė jog taip.. o išrašymo dieną atėjo kitą gydytoja,kai jos paklausiau paakė jog būtina ir netgi kuo greičiau.. net naujagymių skyriaus sesutės sakė kad dėl liežuviuko nesigauna mum valgyt..
kolkas tiek mūsų istorijos
Gimdžiau II ligoninėj prieš pusantrų metų, labai patiko, šiuo metu laukiuosi antro vaikučio, jį taip pat gimdysiu ten. Viena mama skundėsi, jog vaikutį ką tik gimusį laikė ant krūtinės tik keletą minučių, jog esant sarėmiams nėra kur įsispirti ir tenka spirtis į gydytoją ir akušerę, bei kad nedavė vežimėlio, teko pačiai pėdinti į palatą. Tai mano atveju buvo viskas priešingai, vaikutį palaikė kokį pusvalandį, daviau krūtį, paskui jį paėmė apžiūrėti, pasverti, aprengti ir tada dar porą valandų su juo gulėjau gimdykloje. Įsispirti tikrai buvo kur, nereikėjo spardyti gydytojų O į palatą vežė vežimėliu, nereikėjo nei prašyti jo.
Esu labai patenkinta šia ligonine, gimdyve iš viso ten laaaabai pasirūpina, tik gaila, mano atveju pasitaikė nemalonios kūdikio sesutės ir gydytoja
Esu labai patenkinta šia ligonine, gimdyve iš viso ten laaaabai pasirūpina, tik gaila, mano atveju pasitaikė nemalonios kūdikio sesutės ir gydytoja
dėl įsispyrimo tai priklauso nuo lovos man buvo kur įsispirt,sesei ne..
Man toks klausimas, o kur yra konsultacinė poliklinika? Man tarkim duoda siuntimą echoskopui ir aš turiu papult į ligoninės polikliniką. Neteko dar susidurt su tuo Gal kas žinot?
QUOTE(Alekto @ 2013 04 05, 13:13)
Man toks klausimas, o kur yra konsultacinė poliklinika? Man tarkim duoda siuntimą echoskopui ir aš turiu papult į ligoninės polikliniką. Neteko dar susidurt su tuo Gal kas žinot?
o jums reikia būtinai į kauno klinikinę ligoninę?
Pacientų registracija
Priėmimo skyrius (Josvainių g. 2)8 37) 306 011
Akušerijos ir ginekologijos korpusas (8 37) 306 080 pasiskambinkite ir jums pasakys kur kaip kada
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2013 04 05, 14:29)
o jums reikia būtinai į kauno klinikinę ligoninę?
Pacientų registracija
Akušerijos ir ginekologijos korpusas (8 37) 306 080 pasiskambinkite ir jums pasakys kur kaip kada
Pacientų registracija
Yra ginekologijos skyriuje konsultacinė poliklinika. Vat į ją man reikia ne į priėmimą ar ginekologijos skyrių
Galvojau gal bus žinančių ir buvusių ten