Labas,
Galiu trumpai pasisakyti apie gimdyma sioje ligonineje. Gimdziau pirma vaika KMUK, o antra II ligonineje. Tai trecia karta rinkciausi KMUK. Pagrindinis KMUK minusas buvo personalas, "uzsiroviau" ant labai nemalonios gydytojos, labai nemalonus tuo klausimu prisiminimai
Kitas minusas labai didelis kiekis gimdyviu, tiesiog kaip komvejeris ten, viena paskui kita gimdo mamos, todel demesys atitinkamai ribotas. Siuo klausimu II ligonine man labiau patiko, nes demesys personalo kur kas didesnis, personalas malonus. KMUK pliusai butu pirmiausiai labai jauki aplinka gimdykloje, turima ir naudojama iranga, net gimdymo kede nepalyginama su II ligonines. KMUK gimdymo kedeje galima isispirti kojomis, gimus vaikuciui is jos pasidaro kaip normali lova ir lieki ten su maziuku guleti. Tuo tarpu II ligonineje liepia per saremius isispirti i pacia gydytoja ir akusere (i pilvus su kojomis)
Tai per pirma saremi bunant taip isispyrus, tiesiog net nepagalvojus kaip as jas spyriau
, tai nuskrido koki metra
O pas didziausias trukumas del ko nenoreciau gimdyti II ligonineje ir del ko iki siol jauciu didziule nuoskauda yra tai, kad tik gimus mazyliui ji man ant pilvo uzdejo tik keliom minutem
Palaike kelias minutes, man net nespejus jo paglostyti, paziureti i ji ir pasieme pas save. Ir teko man kraustytis i kita lova, o vaika tuo metu rikde, apziurinejo ir atidave jau aprengta ir graziai supakuota. Palyginimui KMUKe gimusi dukryte nuoga ant mano pilvuko gulejo apie 2 val., pavalge ramiai kelis kartus, man niekur nereikejo persikraustyti. Tai, tos kelios valandos tokio artumo liks visam gyvenimui, deja su antru vaiku to neteko patirti
Dar vienas skirtumas, po gimdymo KMUK atveze vezimeli ir nuveze i palata. II ligonineje liepe stotis ir keliauti. Antras gimdymas buvo kur kas lengvesnis, tai pati sugebejau paeiti, po pirmo gimdymo tikrai nebuciau pati paejusi..
Tai tokie mano patyrimai ir pastebejimai
Visoms sekmes susitinkant su savo mazyliais