QUOTE(Simmka @ 2014 08 12, 13:24)
na mano gimdymas sioje ligonineje buvo kraupus...gimdziau pirma karta, atvaziavau is jurbarko. greiciausiai pirmuosius saremius pramiegojau, nes jau vaziuojant kartojosi kas 5 min atvykus i priimamaji sako "ko nori?" na gimdau ir man saremiai kas 3-4 min kartojasi. sako cia tavo pirmas? nenusisnekek ir eik i laukiamaji laukt. sedziu ant sofkutes o jau saremiai kas 2 min pagaliau atejo gydytoja apziureti, sako greitai renkis, einam gimdyt. o dar dokumentai nesupildyti...ta pati kur sake sedet ir laukt jau tada saukia ant manes greiciau diktuok o cia pagimdysi, o man minute skaudaa minute ne. tada pasileido vandenys, man ten bega o ta vis saukia ant manes, kodel palute nepasirupinau (buvau skaiciusi kad ligonine duoda). sako atsivyniok popieriaus, atvyniavau kelis lapukus, o ji sako palik maan del pacio gimdymo kaip ir priekaistu neturiu, tik nelabai patiko kad ginekologe zinutem rasinejosi tuo metu akuseres tikrai geros, bet naujagimiu skyriaus...nezinau ka jos ten isivaizduoja bet su mamytem tikrai nesiskaito...negana visko, teko dar 4 para pasilikti ligonineje nes nesurinko reikiamo skaiciaus vaiku paskiepyti :S antra karta cia jau negimdyciau
už nekokius "įspūdžius"
man registratūroje sėdinti moteriškė irgi nepatiko, tiesiog pavadinčiau ją višta... Akušerė-ginekologė Šilkaitienė (pagal pavardę turėtų būti labai švelni ir miela) bet anaptol, grubi, pasikėlusi ir griežtą, įžeidžianti... nors aš tikrai ne iš tų kur greitai įsižeidžia(dažnai tiesiog praleidžiu pro ausis) na bet ši moterėlė sugeba įžeisti... na bet gimdymo metu darbą atliko gerai, bet grubiai.