Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Fainika @ 2014 03 26, 15:23)
gal pamenate kad priėmė gimdymą?

Gydytoja Ilona Šilkaitienė (visą eigą prižiūrėjo ir tikrai profesionaliai) ir akušerė Rasa Velavičienė (atliko visą darbą, gražiai susiuvo, nes teko daryti nedidelę epiziotomiją ir labiausiai aš jai dėkinga, kad ji padėjo man visais žindymo klausimais, o klausinėjau daug biggrin.gif ). Šiaip visas personalas elgėsi maloniai, mandagiai, neturiu priekaištų.
Atsakyti
Aš irgi nesitarus važiavau. Ir dar viena be vyro, tai baisu buvo biggrin.gif Papuoliau pas Stankevičienę. Nieko blogo negaliu pasakyt, tik nepatiko, kad nuleido vandenis nepaklausus. Šiaip aš pas ją trečią nėštumą poliklinikoj prasilankiau, tai žinojau ko tikėtis ir kaip bendrauti.
Atsakyti
Sveikos, Nėštukės. gal kam bus aktuali informacija, kad antroje ligoninėje atsidarė naujas nėštukių centras, kuriame ginekologai nemokamai konsultuoja tiek nėštukes, tiek šviežiai pagimdžiusias mamytes (pavyzdžiui, žindymo klausimais). Pageidaujant galima visiškai nemokamai pasidaryti ultragarsą, pasitikrinti leliuko širdelės toniukus ar tiesiog kreiptis kilus kitiems nestuke.gif neaiškumams. Taip pat čia galima pasikonsultuoti dėl žindymo. Pageidaujant tiesiog reikia kreiptis į 2 kl. ligoninės akušerijos korpuso priėmimo kambarį į budinčią akušerę, arba paskambinti 865519296, 837306058.
Sėkmės visoms laukiančioms nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(priklydėlė @ 2014 04 15, 15:24)
Sveikos, Nėštukės. gal kam bus aktuali informacija, kad antroje ligoninėje atsidarė naujas nėštukių centras, kuriame ginekologai nemokamai konsultuoja tiek nėštukes, tiek šviežiai pagimdžiusias mamytes (pavyzdžiui, žindymo klausimais). Pageidaujant galima visiškai nemokamai pasidaryti ultragarsą, pasitikrinti leliuko širdelės toniukus ar tiesiog kreiptis kilus kitiems  nestuke.gif  neaiškumams. Taip pat čia galima pasikonsultuoti dėl žindymo. Pageidaujant tiesiog reikia kreiptis į 2 kl. ligoninės akušerijos korpuso priėmimo kambarį į budinčią akušerę, arba paskambinti 865519296, 837306058.
Sėkmės visoms laukiančioms  nestuke.gif  wub.gif

Be siuntimo ir visiškai nemokamai? O priėmimo laikas koks?
Atsakyti
na va man jau gimdymas ne už kalnų ir vis daugiau klausimų kyla... kai gimdžiau prieš pora metų einant į gimdyklą perrengė ligoninės naktiniais, o kaip dabar? irgi duoda valdiškus ar reikia savo turėti? g.gif
kaip su stalo įrankiais? gal jau atsidaro peilis ir šakutė? biggrin.gif
gal žinot kokios kainos mokamų palatų? su dušu ir tualetu?
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2014 05 13, 17:54)
na va man jau gimdymas ne už kalnų ir vis daugiau klausimų kyla... kai gimdžiau prieš pora metų einant į gimdyklą perrengė ligoninės naktiniais, o kaip dabar? irgi duoda valdiškus ar reikia savo turėti? g.gif
kaip su stalo įrankiais? gal jau atsidaro peilis ir šakutė? biggrin.gif
gal žinot kokios kainos mokamų palatų? su dušu ir tualetu?

Naktinius duoda. Dėl stalo įrankių - nepamenu mastau.gif Man atrodo, duoda, bet man malniau naudotis savais, ta buvau įsidėjusi smile.gif
Mokamos palatos kaina 100lt parai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2014 05 15, 16:18)
Naktinius duoda. Dėl stalo įrankių - nepamenu mastau.gif Man atrodo, duoda, bet man malniau naudotis savais, ta buvau įsidėjusi  smile.gif
Mokamos palatos kaina 100lt parai  4u.gif

Iš stalo reikmenų duoda tik šakutę ir šaukštą, šaukštelio ir peilio nedavė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2014 05 15, 16:18)
Naktinius duoda. Dėl stalo įrankių - nepamenu mastau.gif Man atrodo, duoda, bet man malniau naudotis savais, ta buvau įsidėjusi  smile.gif
Mokamos palatos kaina 100lt parai  4u.gif

QUOTE(hexora @ 2014 05 15, 21:35)
Iš stalo reikmenų duoda tik šakutę ir šaukštą, šaukštelio ir peilio nedavė  4u.gif

ačiū merginos 4u.gif vis tik įsidėjau savus įrankius, kad netektų kaip pirmą kartą sviesto tept su šaukštu ir pomidoro pjaustytis su šaukštu biggrin.gif ax.gif

o kas buvo mokamose palatose, kaip jos? kai gimdžiau pirmą ėmiau nemokamą, buvau viena ir dar vyras buvo kartu, o vat dabar viena su lelium būsiu, vyras namuos su dukryte bus, tai manau mokama palata geriau kai viskas vietoj ir nereik toli vaiksčiot į wc ir nusiprausti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2014 05 15, 21:53)
ačiū merginos 4u.gif  vis tik įsidėjau savus įrankius, kad netektų kaip pirmą kartą sviesto tept su šaukštu ir pomidoro pjaustytis su šaukštu  biggrin.gif  ax.gif

o kas buvo mokamose palatose, kaip jos? kai gimdžiau pirmą ėmiau nemokamą, buvau viena ir dar vyras buvo kartu, o vat dabar viena su lelium būsiu, vyras namuos su dukryte bus, tai manau mokama palata geriau kai viskas vietoj ir nereik toli vaiksčiot į wc ir nusiprausti g.gif

Pogimdyvinėj mokamoj palatoj negulėjau, bet gulėjau mokamoj pataloginiam, manyčiau, kad jos panašios tiek tam, tiek tam skyriui mastau.gif Pataloginiam buvo dušas ir wc, spinta drabužiam, šaldytuvas, mikrobangė, virdulys, televizorius, minkštas išskleidžiamas foteliukas ir lova smile.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, ar leidžiama gimdyti ne ant stalo, negulėti sąrėmių metu?

Taip pat kaip ten su tuo kūdikio palikimu ant krūtinės? Tai palieka, ar ne? Ar reikia maldauti?

Ką būtent duoda iš daiktų konkrečiai? Naktiniai gimdymui, palutės, rūbeliai vaikiukui? Parašykit kas neseniai gimdė konkrečiai, prašau.

Ačiū.
Atsakyti
Gimdziau nesitarus esu patenkita akusere Raimonda papuoliau ji nera saldi bet aiski ir konkreti viska susako kas ir kaip . Gyd atejo paciam uzgimime .
Duoda ligonines naktinius gimdymo metu ir po jo savo nesiojau jau palatoje . Gimdykloje yra paluciu jas naudoji jie vandenys nubega ir pirmas h po gimdymo. alatoje savo iklotai.
Saremiu metu gali naudotis kamuoliais vaikscioti paaiskina kaip kvepuoti as gimdziau 2 gimdykloje buvo tokia kedute tai ant jos sedejau kad geriau galvute isistatytu viska ka daryt aiskino mineta akusere. Gimdziau ant stalo kitaip kazkaip ir nenorejau todel nz ar galima ar ne.
Kas labiausia patiko kad po uzgimimo lelius ant krutines buvo 2 h ramiai nuslauze iki kruties ir tik po 2 h ji atejo visa ismaude ir pasvere. Per tas 2 h tevai apsisprendzia del skiepu ar skiepyti ar ne . Po 2 h ateina vaiku gyd sesute numaudyta leliu sveria skiepyja ir matuoja po jei viskas ok keliauji I palata duoda naujus naktinukus ir chalata ta pati arba nauja . Tapkes reik tureti savo rubelius kudikiui ir sauskelnes savo vandens savo, puodelis gimdykloje buvo . Va kaip issamiai gimdziau 2014 liepa Po gimfymo prieziura labai patenkinta ir akureser ir vaiku seselem.Maistas prastokas bet nieko namo jei viskas ok vyksti I 4 para.
Atsakyti
na mano gimdymas sioje ligonineje buvo kraupus...gimdziau pirma karta, atvaziavau is jurbarko. greiciausiai pirmuosius saremius pramiegojau, nes jau vaziuojant kartojosi kas 5 min biggrin.gif atvykus i priimamaji sako "ko nori?" biggrin.gif na gimdau ir man saremiai kas 3-4 min kartojasi. sako cia tavo pirmas? nenusisnekek ir eik i laukiamaji laukt. sedziu ant sofkutes o jau saremiai kas 2 min biggrin.gif pagaliau atejo gydytoja apziureti, sako greitai renkis, einam gimdyt. o dar dokumentai nesupildyti...ta pati kur sake sedet ir laukt jau tada saukia ant manes greiciau diktuok o cia pagimdysi, o man minute skaudaa minute ne. tada pasileido vandenys, man ten bega o ta vis saukia ant manes, kodel palute nepasirupinau (buvau skaiciusi kad ligonine duoda). sako atsivyniok popieriaus, atvyniavau kelis lapukus, o ji sako palik maan biggrin.gif del pacio gimdymo kaip ir priekaistu neturiu, tik nelabai patiko kad ginekologe zinutem rasinejosi tuo metu biggrin.gif akuseres tikrai geros, bet naujagimiu skyriaus...nezinau ka jos ten isivaizduoja bet su mamytem tikrai nesiskaito...negana visko, teko dar 4 para pasilikti ligonineje nes nesurinko reikiamo skaiciaus vaiku paskiepyti :S antra karta cia jau negimdyciau
Atsakyti