Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

sveikos busimos ir esamos mamytes... na mano gimdymas dar sviezut sviezutelis... apie sia ligonine galiu pasakyti tik teigiamus atsiliepimus.. beabejo neturiu su kuom sulyginti, nes tai mums pirmas naujagimis... po 16val vargo, teko daryti neplanuota cezari.. viskas pavyko puikiai... daktarai ir akuseres tikrai skiria demesio tike gimdyvems tiek naujagimiams.. buvau lankoma kiekviena diena , akuserytes suteikdavo visa informacija,jei kildavo kokiu klausimu..beabjeo vienso yra grieztesnes , kitos svelnesnes, bet mums po tokiu operaciju ir reikia grieztumo, kad greiciau ant koju atsistoti... drabuzelius davem savo, po operacijos pampersu pora sau turejau, o veliau naudojau iklotus ..paluciu duoda kiek reikia...patalyne , naktinukus irgi keicia kada tik paprasai.. tik viena vaiku gydytoja man nepatiko, bet cia gal daugiau simpatiju ir antipatiju reikalas.. ji jau man is pirmo zvilgsnio nepatiko, per daug arogantiska, bet negali juk visi zmones patikti .. vienu zodziu personalas tikrai draugiskas ir paslaugus . natra karta gimdyciau vel sioje ligonineje
Atsakyti
Aš ir nesenai gimdžiau, bet va pakučių iš vis nedavė doh.gif Sakė ir joms beveik neduoda, tad reik savo turėt cool.gif
O šiaip viskas gerai. Jau 4 vaikelį šioje ligoninėje gimdžiau. Labai didelių nusiskundimų kaip ir neturiu.Netgi sakyčiau maistas per 5 metus pagerėjo. Arba aš mažiau išranki pasidariau biggrin.gif
Atsakyti
na, aš prieš beveik du metus gimdžiau... kai dukryte gime, tai pilnos kelnes laimes buvo, ir viskas ten gerai atrode, bet dabar kai prisimenu, tai... na, sakykim kita vaika nenorėčiau ten gimdyt smile.gif
pati gimdymą dvi komandos priiminėjo (ryte pamaina pasikeitė), antroji akušerė ir gydytoj tikrai labai mielos ir nuoširdžios, viskas buvo liuks, bet va pirmoji "komanda" nepatiko. gydytoja kategoriška, sako vienaip, akušerė kitaip.... as pirmą kart gimdžiau, tai truputį avim pasijaučiau.
per pamokėles šioj ligoninėj sakė, kad epidūrinis nemopkamas, o kai gimdant prisireikė - paprašė susimokėt (čekiuka davė, atseit viskas oficialu) - tai taip ir nesupratau, kaip ten turi būt...
dar į mano gimdymą atėjo pažiūrėt, kiek supratau, pulkelis studentų. tuo metu man jau vienodai rodė - pats stūmimas buvo, bet vistiek - mano sutikimo nieks neklausė...
po gimdymo viskas neblogai, dėmesio ypač rytais netrūksta, tik dėl skaudančių "nugraužtų" spenelių nieks nieko doro nepatarė - sako kentėk, taip turi būt... (ir net neprasitarė, kad yra toks išradimas kaip antspeniai smile.gif ) Šiaip labai džiaugiaus, kad palata vienvietė, tas man padėjo ištvert tas tris dienas po gimdymo...
ai, dar buvo "anegdotas", kai į palatą įsirauna bomžiškos išvaizdos persona ir siūlo pirkti žurnalų....
žodžiu, šiaip neblogai, tik labai jau "praxodnoj dvor". kitam kartui ieškosiuos ko nors jaukesnio smile.gif
Atsakyti
mano abi dukrytes cia gime po cp, ir treciasis jau ne uz kalnu, rinksiuosi vel sia ligonine nes nusikundimu kazkokiu tai neturiu, viskas pakenciama 4u.gif neatostogauti gi vaziuojam tad tenka prisitaikyti tiek prie dirbancio personalo, tiek prie kitu salygu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vaizduote @ 2014 01 20, 19:56)
na, aš prieš beveik du metus gimdžiau... kai dukryte gime, tai pilnos kelnes laimes buvo, ir viskas ten gerai atrode, bet dabar kai prisimenu, tai... na, sakykim kita vaika nenorėčiau ten gimdyt smile.gif
pati gimdymą dvi komandos priiminėjo (ryte pamaina pasikeitė), antroji akušerė ir gydytoj tikrai labai mielos ir nuoširdžios, viskas buvo liuks, bet va pirmoji "komanda" nepatiko. gydytoja kategoriška, sako vienaip, akušerė kitaip.... as pirmą kart gimdžiau, tai truputį avim pasijaučiau.
per pamokėles šioj ligoninėj sakė, kad epidūrinis nemopkamas, o kai gimdant prisireikė - paprašė susimokėt (čekiuka davė, atseit viskas oficialu) - tai taip ir nesupratau, kaip ten turi būt...
dar į mano gimdymą atėjo pažiūrėt, kiek supratau, pulkelis studentų. tuo metu man jau vienodai rodė - pats stūmimas buvo, bet vistiek - mano sutikimo nieks neklausė...
po gimdymo viskas neblogai, dėmesio ypač rytais netrūksta, tik dėl skaudančių "nugraužtų" spenelių nieks nieko doro nepatarė - sako kentėk, taip turi būt... (ir net neprasitarė, kad yra toks išradimas kaip antspeniai smile.gif ) Šiaip labai džiaugiaus, kad palata vienvietė, tas man padėjo ištvert tas tris dienas po gimdymo...
ai, dar buvo "anegdotas", kai į palatą įsirauna bomžiškos išvaizdos persona ir siūlo pirkti žurnalų....
žodžiu, šiaip neblogai, tik labai jau "praxodnoj dvor". kitam kartui ieškosiuos ko nors jaukesnio smile.gif

Aš irgi čia prieš beveik tris mėnesius gimdžiau, o ir patologiniam savaitę gulėjau. Žodžiu, buvo ir pliusų, ir minusų, tačiau viskas pakenčiama. Nors buvo niuansų, kurie man labai nepatiko, ypač gimdymo metu. O dėl praxodnoj dvor, tai taikliai pasakyta biggrin.gif . Antrą dieną po gimdymo, į palatą įsirovė kažkoks... keistuolis. Nepaklausė net ar užeiti galima, tik įsmuko greitai ir pradėjo litaniją: pirkit knygą, paremsit vaikus. Gaila, kad nesusivokiau iš karto, jog čia apgaulė ir tie pinigai jokių vaikų nepasiekia, ir nupirkau siūlomą knygą. Gerai, kad skaityt mėgstu biggrin.gif . O kas juokingiausia, kad palatoje buvo papkė su žindymo ir kita informacija, kurios gale buvo parašyta, jog ateina vyras, kuris apsimeta renkantis pinigus vaikams ir pamačius jį pranešti personalui... Tai kodėl niekas to nepasivargino pranešti žodžiu ir juo labiau, jeigu jisai reguliariai pasirodo, nesiima jokių veiksmų, kad jo ten daugiau nebūtų doh.gif .
Dėl nugraužtų spenelių aš irgi kentėjau. Nors man ir apie antspenius užsiminė, tačiau kai pasakiau, jog man taip skauda ir bėga kraujas, jog noriu nusitraukti, tai išpūtė akis. O kai parodžiau kraują, tai išvartė, kad čia nuo geležies tablečių pienas paraudonavo schmoll.gif .
Atsakyti
Sveikos, gimdziau sioje ligonineje pries 2 metus. Esu labai patenkinta ir tikrai jei turesiu 2 vaikeli gimdysiu ten pat. Jei bendrai apie ligonine tai palatos liuks, dauguma suremontuotos, tos kurios ne vis tiek tvarkingos. Palatoje buni viena. Todel is esmes imti mokama nelabai yra prasmes, na tik tas, kad mokamoj toletas vietoj ir dusas. Bet siaip patys dusai ir toletai suremontuoti labai tvarkingi, todel nemaciau tame dideles problemos ir gulejau nemokamoje palatoje. Kas del gimdyklu irgi viskas ok tvarkingos jaukios, galima rinktis kuria nori. Jei kalbant apie personala gimdziau susitarusi todel jokiu priekaistu tikrai neturiu gydytoja buvo super, na akusere nebuvo labai maloni, bet kadangi gydytoja buvo su manim visa gimdyma tai kazkaip nekreipiau i tai demesio. Zinau mergaiciu kurios gimde ten pat nesusitarusios, tai priklause nuo to pas kokia gydytoja papuole. Na cia turbut taip yra kiekvienoj ligoninei ir nieko naujo kaip sakant smile.gif kas lieciant po gimdymo personala. Na visokiu pamainu buvo vienos malonesnes kitos netokios,bet is esmes visos patare padejo. Na as manau kad mamos po gimdymo labai emocingai i viska reguoja todel kartais perdetai buna nepatenkintos per mazu demesiu.vienintelis dalykas kuris man nepatiko tas kas, kad jei tenka vaikui duoti misinuko duoda buteliuka pilna liepia per kelis kart sumaitinti, o juk to pacio maistelio pagal gamintoju nurodymus duoti pasildyta po daugiau kaip valandos negalima. Na todel manau, kad geriausia yra jei jau tenka duoti misinuko tureti savo misinuka ir virduli ir slapcia pasidaryti.
Atsakyti
sveikos, kvailas klausimas, bet.. sakykit, ar palatose yra koks internetas? galvoju plansete isidet, kol vaikutis miegos, paskaitinet ka nors..
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2014 03 01, 21:44)
sveikos, kvailas klausimas, bet.. sakykit, ar palatose yra koks internetas? galvoju plansete isidet, kol vaikutis miegos, paskaitinet ka nors..

Sveika, nėra interneto smile.gif
Atsakyti
labas 4u.gif vasario 14 siuose gimdymo namuose gime ir mano sunelis.visiskai neplanavau cia gimdyti ,nes vaziavau tik leidimo,kad galeciau likti savo mieste nes antras cp.bet nuvykus net kalbu nebuvo,iskart i patologini ir laukti suplanuotos dienos.ju tikslas buvo irodyt ,kad pas juos daug geriau gimdyti ir rupestis didesnis,tai taip ir buvo thumbup.gif labai didelis demesys ,gal net per didelis rolleyes.gif cp dare Jievaltiene.labai patiko,rupestinga,kalbino operacijos metu,nejauciau jokio streso.po operacijos papuoliau pas Stankeviciene.buvau jau daug prisiskaicius apie ja unsure.gif bet nieko blogo negaliu apie ja pasakyti.buvo koplikaciju tai daug vaiksciojo pas mane,viska aiskino,ramino.aisku prailgo,nes namie dar lauke berniukas 3 wub.gif sekmes visoms ir linkiu kuo malonesniu akimirku

QUOTE(panele Morta @ 2014 03 01, 22:44)

nusipirk pildyk kortele ir uzsisakyk interneta menesiui mirksiukas.gif as veziausi ir veike smile.gif
Atsakyti
paskutiniai įrašai tik iš planinių cp, įdomu kaip sekėsi natūraliai gimdžiusioms? g.gif pačiai irgi jau ridentis ne už kalnų, tad įdomu paskaitinėti būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2014 03 01, 22:44)

Interneto šiaip palatose nėra, nebent atsiveži savo mobilų internetą. Kiek žinau yra toje vipinėje palatoje mirksiukas.gif

QUOTE(Fainika @ 2014 03 26, 14:27)
paskutiniai įrašai tik iš planinių cp, įdomu kaip sekėsi natūraliai gimdžiusioms? g.gif  pačiai irgi jau ridentis ne už kalnų, tad įdomu paskaitinėti būtų ax.gif

Gimdžiau lapkritį, natūraliai, su niekuo nesitarusi ir niekam nieko nedavusi smile.gif . Likau viskuo patenkinta. Pati išsirinkau gimdyklą (buvo laisvos), gimdžiau visiškai natūraliai, be epidūro ir skatinamųjų. Priežiūra tikrai buvo profesionali. Niekur pereit ar perlipt iš lovos nereikėjo (transformavo lovą), gimus dukriukui iškart uždėjo ant krūtinės, gimdykloje po gimdymo prabuvom pora valandų, pamokė kaip maitinti, paliko visus tris vienus pabūti kartu, per daug nelandžiojo. Tik po to leliuką pasvėrė, aprengė ir mus perkėlė į palatą. wub.gif Antrą leliuką irgi gimdysiu ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hexora @ 2014 03 26, 14:55)
Gimdžiau lapkritį, natūraliai, su niekuo nesitarusi ir niekam nieko nedavusi  smile.gif . Likau viskuo patenkinta. Pati išsirinkau gimdyklą (buvo laisvos), gimdžiau visiškai natūraliai, be epidūro ir skatinamųjų. Priežiūra tikrai buvo profesionali. Niekur pereit ar perlipt iš lovos nereikėjo (transformavo lovą), gimus dukriukui iškart uždėjo ant krūtinės, gimdykloje po gimdymo prabuvom pora valandų, pamokė kaip maitinti, paliko visus tris vienus pabūti kartu, per daug nelandžiojo. Tik po to leliuką pasvėrė, aprengė ir mus perkėlė į palatą.  wub.gif Antrą leliuką irgi gimdysiu ten  smile.gif

gal pamenate kad priėmė gimdymą?
Atsakyti