Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(hexora @ 2013 11 13, 19:35)

kinezeterapiautė - tikriausiai bus tapati kur ir pas mane buvo (rugpjucio menesi) jaunute, sviesiu plauku, smulki. Ji man tokia maloni, papasakojo kaip atgauti jegas, parode kaip maitinti atsisedus, kaip leliukas turi but maitinant is keliu pusiu kad istrauktu pienuka. dave patarimu del skaudancios krutines, kai kaupesi pienukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 11 14, 11:33)
kinezeterapiautė - tikriausiai bus tapati kur ir pas mane buvo (rugpjucio menesi) jaunute, sviesiu plauku, smulki. Ji man tokia maloni, papasakojo kaip atgauti jegas, parode kaip maitinti atsisedus, kaip leliukas turi but maitinant is keliu pusiu kad istrauktu pienuka. dave patarimu del skaudancios krutines, kai kaupesi pienukas thumbup.gif

Taip, ta pati smile.gif

O ta gydytoja su akiniais (kur kalbejote) Astrauskiene smile.gif Irgi labai maloni smile.gif
Atsakyti
O pas mane pora dienu po cezario atejo jaunas vaikinukas baltu chalatu. Sako, noriu su jumis pasikalbeti...O as svieziai pjauta, vos pajudu-antras cezaris, velniskai skauda...sakau kalbekit su vyru, as dabar nenoriu nieko klausytis..Naktis nemiegota, pieno nera, mazoji istisai verkia, o dar kazkoks vaikis su manin kalbetis nori doh.gif Jis primygtinai tvirtina kad butent su manimi kalbetis nori, o as sakau kad pasikalbetu su vyru, o jis man papasakos biggrin.gif Na, galu gale nusileidau ir sutikau isklausyti ko tas vaikis nori...Ogi pasirodo man apie Kegelio pratimus papasakot norejo doh.gif As apie tuos pratimus zinojau dar tada kai jis tikriausiai ir gimes nebuvo biggrin.gif Greitai jo kalba nutraukiau pasakydama kad viska zinau, ir jis man nieko naujo nepasakys. Na suprantu kad praktikantas, kad reikia nuo kazko pradeti, bet jei jau leidziu suprast kad man tai neidomu tai galetu susiprast ir iseit.
Iseinant is ligonines ta pati vaikinuka maciau dazu kibirus nesiojant biggrin.gif Taip ir nesupratau kas jis toks-smalsus dazytojas ar medicinos studentas biggrin.gif
Papildyta:
O siaip man ten irgi patiko, gimdyti jau nebeplanuoju, bet jei reiketu, rekomenduociau butent sia ligonine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo florete: 22 lapkričio 2013 - 23:23
LAba, ketinu gimdyti II ligonineje.
Sakykite ar duoda leliukam rubelius kai tik gimsta ?
KAip su palutem reikalai? nes esu gimdziusi Mazylyje tai naudojau ju palas , buvo super aisku dar naudojau savo atsiveztinius paketus, bet pirma para tai ju palutes, nes dave kiek reikejo ir tt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lamur03 @ 2013 11 25, 15:04)
KAip su palutem reikalai? nes esu gimdziusi Mazylyje tai naudojau ju palas , buvo super aisku dar naudojau savo atsiveztinius paketus, bet pirma para tai ju palutes, nes dave kiek reikejo ir tt.  4u.gif

Leliukui reikia turėti savo drabužėlius, o palučių duoda kiek reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lamur03 @ 2013 11 25, 15:04)
KAip su palutem reikalai? nes esu gimdziusi Mazylyje tai naudojau ju palas , buvo super aisku dar naudojau savo atsiveztinius paketus, bet pirma para tai ju palutes, nes dave kiek reikejo ir tt.  4u.gif

Kai pirma gimdziau, I palata buvau pasiemus mazus rubelius, nes gime didelis sunelis, tai aprenge savais. bet paskui as savais rengiausi.
Dar kai gimdziau rugpjuti mergyte rengiau ir savais, man savais geriau, nes nenuskalbti, kvepiantys.
Visad ateina vaikuciu gyd I palata, apvalo, patikrina ir palieka, apsirengi pati, nes kol pervaziuoja per visus leliukus.

del paluciu, naujagimiui duodavo kai gimdziau 2009m, dave ir s.m. rugpjuti. tik as ranksluosti/palute kaip ranksluotuka naudojau savo.

man paciai ir patiese vienkartini paklota po gimdymo lovoje smile.gif
bet buvau savo insidejusi vienkartiniu paklotu. del viso pikto jei reiktu.

pritrukus paliuku, ar issitepus patalyne paprasai ir duoda svaria
Atsakyti
LAbai dekui uz atsakyma 4u.gif ( as turejau omeny palas ne leliukam, o mums 4u.gif ) , bet tai paketu turiu blush2.gif Aiskutis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lamur03 @ 2013 11 25, 16:52)
( as turejau omeny palas ne leliukam, o mums  4u.gif  ) , bet tai paketu turiu  blush2.gif Aiskutis  4u.gif

man padejo vienkartiniu paklotu. o jei issitepdavau patalyne, paprasius pakeisdavo
bet paketu butina tureti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 25 lapkričio 2013 - 16:58
QUOTE(lamur03 @ 2013 11 25, 16:52)
LAbai dekui uz atsakyma  4u.gif  ( as turejau omeny palas ne leliukam, o mums  4u.gif  ) , bet tai paketu turiu  blush2.gif Aiskutis  4u.gif

man tai pamenu akusere Linute net liepe detis tik palas medziagines,nes buvau siuta nuo iki,paketai sutina,o palutese gavosi toks sausas dziuvimas ir gyt geriau pradejo,tikrai nespjaukit i sita reikala,dar oro vonias liepe daryti,pamenu pasikloju pala,apsikloju kaldra ir vedinuosi plika dupce,o ka daryt,sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Totoria 123 @ 2013 11 26, 19:49)
man tai pamenu akusere Linute net liepe detis tik palas medziagines,nes buvau siuta nuo iki,paketai sutina,o palutese gavosi toks sausas dziuvimas ir gyt geriau pradejo,tikrai nespjaukit i sita reikala,dar oro vonias liepe daryti,pamenu pasikloju pala,apsikloju kaldra ir vedinuosi plika dupce,o ka daryt,sekmes 4u.gif

As tai ir nespjaunu, uztai ir klausiu ar duoda tas medziagines palas. Nes Mazylyje imk kiek nori, as tik su jom ir buvau, kad gytu greiciau, o paketus turejau, bet taip ir parsiveziau namo blush2.gif
Atsakyti
Nors mano patirčiai jau apie pusę metų, bet vis tiek noriu palikti teigiamą atsiliepimą apie šią ligoninę. Man buvo daromas planinis CP (darė skyriaus vedėja Žebrauskienė savo pamainos metu). Viskas praėjo sklandžiai ir greitai. Pinigėlių niekam nedavėm, tik išvažiuodami atsidėkojom saldainių dėžėm vedėjai, akušerei, kuri išėmė siūlus, vaikų skyriui už kasdienę leliuko priežiūrą, ir palatą valančioms moteriškėm. Patalynę, naktinius keisdavo kiekvieną kartą paprašius. Leliuką ateidavo kasdien apžiūrėti ir apvalyti. Pas mane taip pat ateidavo kasdien gydytoja ir akušerės (pastarosios po kelis kartus). Labai padėjo akušerė Linutė, ypač su maitinimu. Nes speneliai be galo nugraužti buvo. Kantriai aiškino, stebėjo, patarinėjo (nes man jau vienu momentu stogas čiuožė nuo skausmo), padėjo statytis pilis iš pagalvių maitinimui smile.gif Akušerė Rasa taip pat super moteris. Po CP praėjus 3 dienoms man pradėjo skaudėti sprandą, tai tik jos dėka išsiaiškinau, kad čia nuskasminimo pasekmė (nes galvojau, kad perpūtė vėjas mane doh.gif ). Abi jos su Lina mane globojo, statė lašelines, kad tik greičiau viskas atsistatytų. Maistas - kaip kada. Vienas skanesnis, kitas - nevalgomas mirksiukas.gif

Mane po paties CP kelis kartus buvo atėjusi akušerė apiplauti, palas pakeisdavo. Statė sekantį rytą po operacijos. Tada jau išėmė ir kateterį iš pūslės ir reikėjo savų įklotų. Tualetai ir dušai sutvarkyti. Žodžiu priekaištų niekam neturiu.

Be to, palatos kaip ir vienvietės skaitosi, tad gyvenome kartu su vyru visą savaitę mirksiukas.gif

Dar apie pačią gydytoją. Profesionali, nedaugžodžiauja, viską sako tiesiai šviesiai, konkrečiai. Žodžiu nesicackina. Bet man to ir nereikėjo. Taip pat ir iš jos kolegų girdėjau tik teigiamus atsiliepimus apie jos profesionalumą.

Prieš operaciją paėmė leliukui skirtus pirmuosius rūbelius, kepurytę ir sauskelnę. Kai išėme mažiuką, atnešė susuktą man parodyti ir išnešė į naujagimių skyrių. Ten vyrui davė palaikyti trumpai ir nusinešė toliau. Kai mane sutvarkė, nuvežė į gimdyklą (tuo metu dar nebuvo laisvų palatų). Ten jau laukė vyras. Po kelių minučių atnešė ir mažiuką su visam. Parodė kaip maitinti ir išėjo. Karts nuo karto užeidavo pasižiūrėti, kaip sekasi, berods, dar ir mane apiplovė kartą ar du g.gif

QUOTE(Cinamonine @ 2013 09 18, 15:04)
Sveikos. Gal kam atliko CP šioje ligoninėj? Kiek laiko laikė po visko? rolleyes.gif
Dar klausimas, vis minimas patologijos skyrius, kas čia per daiktas? ax.gif Kada į jį guldo?

Laikė savaitę laiko. Tada išėmė siūlus ir paleido mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltonazuvis: 11 gruodžio 2013 - 23:34
sveikos, planuojamas cezaris ir man 2-je ligonineje. mergaites, norejau paklausti, ar po cp galima pasiprasyti jei gerai jautiesi (labai to tikiuosi), kad isleistu po 3-4 dienu? blush2.gif laukiame antrojo vaiko, vis del to del pirmagimio noreciau kuo greiciau grizti namo blush2.gif
taip pat domina, sakykim, ar leidziama susiplanuoti cp sestadieni (su gydytoja dar neaptare dienos, like laiko, tai kazkaip ir nepaklausiau to)? jei taip, tada mums issisprendzia klausimas ka su pirmagimiu daryti, kadangi artimuju kaune neturim, o mano tevai dirbantys ir is kito miesto, jie su pirmagimiu galetu pabuti tik savaitgali, tuo tarpu galetu vyras salia manes buti ir padeti po cezario, o jei bus darbo diena, jau naktim negales vyras likti ligoninej, tures su vaiku buti namie, na bent nuo vakaro ir per nakti, o as baiminuosi del pirmos nakties po pjuvio, kad leliuku negalesiu pasirupinti pati, o nenoreciau, kad jis kitur isnestas butu g.gif
ir dar klausimas, naktinius mamai, reikia savo tureti, ar duoda? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panele Morta: 30 gruodžio 2013 - 10:31