Nors mano patirčiai jau apie pusę metų, bet vis tiek noriu palikti teigiamą atsiliepimą apie šią ligoninę. Man buvo daromas planinis CP (darė skyriaus vedėja Žebrauskienė savo pamainos metu). Viskas praėjo sklandžiai ir greitai. Pinigėlių niekam nedavėm, tik išvažiuodami atsidėkojom saldainių dėžėm vedėjai, akušerei, kuri išėmė siūlus, vaikų skyriui už kasdienę leliuko priežiūrą, ir palatą valančioms moteriškėm. Patalynę, naktinius keisdavo kiekvieną kartą paprašius. Leliuką ateidavo kasdien apžiūrėti ir apvalyti. Pas mane taip pat ateidavo kasdien gydytoja ir akušerės (pastarosios po kelis kartus). Labai padėjo akušerė Linutė, ypač su maitinimu. Nes speneliai be galo nugraužti buvo. Kantriai aiškino, stebėjo, patarinėjo (nes man jau vienu momentu stogas čiuožė nuo skausmo), padėjo statytis pilis iš pagalvių maitinimui
Akušerė Rasa taip pat super moteris. Po CP praėjus 3 dienoms man pradėjo skaudėti sprandą, tai tik jos dėka išsiaiškinau, kad čia nuskasminimo pasekmė (nes galvojau, kad perpūtė vėjas mane
). Abi jos su Lina mane globojo, statė lašelines, kad tik greičiau viskas atsistatytų. Maistas - kaip kada. Vienas skanesnis, kitas - nevalgomas
Mane po paties CP kelis kartus buvo atėjusi akušerė apiplauti, palas pakeisdavo. Statė sekantį rytą po operacijos. Tada jau išėmė ir kateterį iš pūslės ir reikėjo savų įklotų. Tualetai ir dušai sutvarkyti. Žodžiu priekaištų niekam neturiu.
Be to, palatos kaip ir vienvietės skaitosi, tad gyvenome kartu su vyru visą savaitę
Dar apie pačią gydytoją. Profesionali, nedaugžodžiauja, viską sako tiesiai šviesiai, konkrečiai. Žodžiu nesicackina. Bet man to ir nereikėjo. Taip pat ir iš jos kolegų girdėjau tik teigiamus atsiliepimus apie jos profesionalumą.
Prieš operaciją paėmė leliukui skirtus pirmuosius rūbelius, kepurytę ir sauskelnę. Kai išėme mažiuką, atnešė susuktą man parodyti ir išnešė į naujagimių skyrių. Ten vyrui davė palaikyti trumpai ir nusinešė toliau. Kai mane sutvarkė, nuvežė į gimdyklą (tuo metu dar nebuvo laisvų palatų). Ten jau laukė vyras. Po kelių minučių atnešė ir mažiuką su visam. Parodė kaip maitinti ir išėjo. Karts nuo karto užeidavo pasižiūrėti, kaip sekasi, berods, dar ir mane apiplovė kartą ar du
QUOTE(Cinamonine @ 2013 09 18, 15:04)
Sveikos. Gal kam atliko CP šioje ligoninėj? Kiek laiko laikė po visko?
Dar klausimas, vis minimas patologijos skyrius, kas čia per daiktas?
Kada į jį guldo?
Laikė savaitę laiko. Tada išėmė siūlus ir paleido