Gal kas turit, sito paveiksliuko siuliuku spalvu numeriukus. aciu.
QUOTE(Dharma @ 2013 10 21, 10:53)
schema xsd formate
arba 35_otmennaja_zakys.pdf - 80.3 Kb]35_otmennaja_zakys.pdf - 80.3 Kb[/URL] istraukiau is programos i pdf
Gal šito schemą kas nors turi?
Ieškau moliūgų schemų, ar kitokių Halloween'o tematika:) vienų ieškau butelio prijuostėms, kitų - paveiksliukams:)
QUOTE(unkind @ 2013 10 24, 22:55)
Ieškau moliūgų schemų, ar kitokių Halloween'o tematika:) vienų ieškau butelio prijuostėms, kitų - paveiksliukams:)
http://club.osinka.r...-85844?&start=0
Sveikos, merginos, gal kas turite peledos schemute??? Labai aciu...
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2013 10 25, 17:33)
Sveikos, merginos, gal kas turite peledos schemute??? Labai aciu...
1 psl nuoroda paukščiai
Merginos gal kas turit šią Nimukę:
Mano kompo hardas numirė, kartu su daugybę metų kauptomis schemomis. O dabar nerandu kažkaip, visur kur ieškau nuorodos negalioja jau
Mano kompo hardas numirė, kartu su daugybę metų kauptomis schemomis. O dabar nerandu kažkaip, visur kur ieškau nuorodos negalioja jau
QUOTE(elzeda @ 2013 10 25, 23:05)
Merginos gal kas turit šią Nimukę:
nimue.rar - 631.9 Kb
Gal kas turi ar uzmate schemute,nedidelio keksiuko su viena zvakute (gimtadieniui),kad tilptu i atvirutes ruosini iklijuoti,na mazdaug 5x5cm dydzio?