QUOTE(Jofky @ 2013 05 06, 12:00)
Pas mane iš Kinijos, tai jo panašios į porolono gabalėlį. Man vienos kempinėlės užteka išplauti vonią, kranus ir pavalyti kai kur duris ir sienas pateptas. Valant ji praranda savo elastingumą ir valyt su ją nebeišeina. Tai matosi vienoje nuotraukoje. Beje ta mėlyna juostelė tik vienoje nuotraukoje, o kituose vienspalvės. Jos visos iš melamino, tai nuodinga medžiaga ir visai neseniai buvo skandalas dėl melamino indų, todėl vertėtu jas naudoti su pirštinėmis ir nuvalytą paviršių nušluostyti/nuplauti vandeniu. Asmeniškai aš virtuvėje kur maistas tų kempinėlių nenaudoju
Aš taip pat siunčiausi iš kiniečių (3 vnt už 1$) ir visai patiko
Virtuvę taip pat prisibijau plauti (nebent tik nuo plytelių, kur prie vyryklės, riebalų dėmes pavaliau), bet išvaliau seniai "apdirbtą" mikrobangų krosnelę, paskui perėjau šlapiu skuduriuku, manau, kad bus gerai. Labiausiai patiko su jom sienas valyti, nes pas mus dažytos šviesios, tai su mažu vaiku apsiterlioja kaip reikiant. Dar jokiomis priemonėmis nebuvo pavykę negadinant dažų išvalyti nuo sienų nešvarumus, ypač tose vietose, kur mediniu arkliuku maže per sieną perbraukė ir liko mėlynų dažų pėdsakai ant šviesios sienos
Tai išvalė labai greitai, be papildomos chemijos ir didesnio gramdymo.
Tiesa, aš tas kempinėles sukarpau į tris-keturis gabaliukus ir jais valau. Gal ir ne taip patogu rankoje laikyti, bet pastebėjau, kad didesnį plotą tuomet pavyksta išvalyti, kažkaip lėčiau jos sunyksta tuomet