Įkraunama...
Įkraunama...

Grupinių apsipirkimų internetinės svetainės - 5

QUOTE(apuokiuk@s @ 2013 05 04, 17:43)
oi, zinokit, jos greit susinaudoja, daznai naudojant smile.gif O jei dar draugem pabandymui duodi, tai isvis, nepasistebi, kur tas 100 dingsta biggrin.gif

as irgi susimasciau del atsiuntimo is kinieciu ax.gif O tos kempineles susinaudoja kaip - valai, valai ir pamazu isnyksta ( na kaip metaliniai sveistukai tokie yra)? Ar sugeria purva ir jas reikia ismesti?
O is principo yra kokie skirtumai tarp ju? Nes ci kur per grupinius, tai jos su melynom juostom per viduri, pas kiniecius tai tik baltas maciau. Jus kokias turit? Kokias bandet? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ejau_pro_sali @ 2013 05 06, 11:45)
as irgi susimasciau del atsiuntimo is kinieciu  ax.gif  O tos kempineles susinaudoja kaip - valai, valai ir pamazu isnyksta ( na kaip metaliniai sveistukai tokie yra)?  Ar sugeria purva ir jas reikia ismesti?
O is principo yra kokie skirtumai tarp ju? Nes ci kur per grupinius, tai jos su melynom juostom per viduri, pas kiniecius tai tik baltas maciau. Jus kokias turit? Kokias bandet? ax.gif  4u.gif

Pas mane baltos. Jos kaip trintukas tiesiog po turputi mazeja ypac stipriau patrynus.
Atsakyti
QUOTE(ejau_pro_sali @ 2013 05 06, 11:45)
as irgi susimasciau del atsiuntimo is kinieciu  ax.gif  O tos kempineles susinaudoja kaip - valai, valai ir pamazu isnyksta ( na kaip metaliniai sveistukai tokie yra)?  Ar sugeria purva ir jas reikia ismesti?
O is principo yra kokie skirtumai tarp ju? Nes ci kur per grupinius, tai jos su melynom juostom per viduri, pas kiniecius tai tik baltas maciau. Jus kokias turit? Kokias bandet? ax.gif  4u.gif

Pas mane iš Kinijos, tai jo panašios į porolono gabalėlį. Man vienos kempinėlės užteka išplauti vonią, kranus ir pavalyti kai kur duris ir sienas pateptas. Valant ji praranda savo elastingumą ir valyt su ją nebeišeina. Tai matosi vienoje nuotraukoje. Beje ta mėlyna juostelė tik vienoje nuotraukoje, o kituose vienspalvės. Jos visos iš melamino, tai nuodinga medžiaga ir visai neseniai buvo skandalas dėl melamino indų, todėl vertėtu jas naudoti su pirštinėmis ir nuvalytą paviršių nušluostyti/nuplauti vandeniu. Asmeniškai aš virtuvėje kur maistas tų kempinėlių nenaudoju 4u.gif
http://beta.lt/lt/vi...am_savaitgaliui
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2013 05 06, 12:00)
Pas mane iš Kinijos, tai jo panašios į porolono gabalėlį. Man vienos kempinėlės užteka išplauti vonią, kranus ir pavalyti kai kur duris ir sienas pateptas. Valant ji praranda savo elastingumą ir valyt su ją nebeišeina. Tai matosi vienoje nuotraukoje. Beje ta mėlyna juostelė tik vienoje nuotraukoje, o kituose vienspalvės. Jos visos iš melamino, tai nuodinga medžiaga ir visai neseniai buvo skandalas dėl melamino indų, todėl vertėtu jas naudoti su pirštinėmis ir nuvalytą paviršių nušluostyti/nuplauti vandeniu. Asmeniškai aš virtuvėje kur maistas tų kempinėlių nenaudoju  4u.gif 

Aha, is tikro su melyna juostele tik vienoje nuotraukoje smile.gif Dar klausimas del naudojimo - kuo skiriasi jei valyti vonia kokiu nors iprastu valykliu ar su siom kempinelem? Svariau? Greiciau? Patogiau? Ar kempineleis valant pavirsiu reikia spalinti ar valomas sausas ? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ejau_pro_sali @ 2013 05 06, 14:23)
Aha, is tikro su melyna juostele tik vienoje nuotraukoje smile.gif Dar klausimas del naudojimo - kuo skiriasi jei valyti vonia kokiu nors iprastu valykliu ar su siom kempinelem? Svariau? Greiciau? Patogiau?  Ar kempineleis valant pavirsiu reikia spalinti ar valomas sausas ? ax.gif  4u.gif

Reikia pilnai sušlapinti bet ne gręžti, o tarp delnų nuspausti drėgmę. Su jomis patogiau, greičiau, o svarbiausia jokio kvapo neskleidžia kaip kitos cheminės valymo priemonės, nereikia bėgiot iš vonios ir kaip žuviai gaudyt gryno oro biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane iš Kinijos, tai jo panašios į porolono gabalėlį. Man vienos kempinėlės užteka išplauti vonią, kranus ir pavalyti kai kur duris ir sienas pateptas. Valant ji praranda savo elastingumą ir valyt su ją nebeišeina. Tai matosi vienoje nuotraukoje. Beje ta mėlyna juostelė tik vienoje nuotraukoje, o kituose vienspalvės. Jos visos iš melamino, tai nuodinga medžiaga ir visai neseniai buvo skandalas dėl melamino indų, todėl vertėtu jas naudoti su pirštinėmis ir nuvalytą paviršių nušluostyti/nuplauti vandeniu. Asmeniškai aš virtuvėje kur maistas tų kempinėlių nenaudoju  4u.gif 

Aš taip pat siunčiausi iš kiniečių (3 vnt už 1$) ir visai patiko bigsmile.gif Virtuvę taip pat prisibijau plauti (nebent tik nuo plytelių, kur prie vyryklės, riebalų dėmes pavaliau), bet išvaliau seniai "apdirbtą" mikrobangų krosnelę, paskui perėjau šlapiu skuduriuku, manau, kad bus gerai. Labiausiai patiko su jom sienas valyti, nes pas mus dažytos šviesios, tai su mažu vaiku apsiterlioja kaip reikiant. Dar jokiomis priemonėmis nebuvo pavykę negadinant dažų išvalyti nuo sienų nešvarumus, ypač tose vietose, kur mediniu arkliuku maže per sieną perbraukė ir liko mėlynų dažų pėdsakai ant šviesios sienos doh.gif Tai išvalė labai greitai, be papildomos chemijos ir didesnio gramdymo.
Tiesa, aš tas kempinėles sukarpau į tris-keturis gabaliukus ir jais valau. Gal ir ne taip patogu rankoje laikyti, bet pastebėjau, kad didesnį plotą tuomet pavyksta išvalyti, kažkaip lėčiau jos sunyksta tuomet rolleyes.gif
Atsakyti
Jos visos iš melamino, tai nuodinga medžiaga ir visai neseniai buvo skandalas dėl melamino indų, todėl vertėtu jas naudoti su pirštinėmis ir nuvalytą paviršių nušluostyti/nuplauti vandeniu. Asmeniškai aš virtuvėje kur maistas tų kempinėlių nenaudoju  4u.gif 

Naudoju visur, bet visada nuplaunu/nuvalau sveista pavirsiu (nesvarbu kuo sveiciu, cheminemis ar naturaliomis priemonemis). Neisivaizduoju, kaip galima kitaip. ax.gif
O melaminas netinkamas gaminiuose, kurie kontaktuoja su maistu, nes tuomet isskiria nuodinga medziaga. O siaip jo buna daug kur, net ir baldineje ploksteje.
Atsakyti
Gundot mane tom kempinėlėm. g.gif Gal reiks parsisiųst pabandymui? biggrin.gif
O, tarkim, verstos odos batus tinka valyti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(klopedija @ 2013 05 03, 22:51)
Tokios? http://www.ebay.com/...460d2159e1#shId
Čia 100 kempinėlių kainuotų apie 64 Lt. Viena - apie 0,64 Lt, tai aštuonios - apie 5,12 Ltbiggrin.gif  O "betoj" rašo "29 litai už 60 litų vertės"  lotuliukas.gif
Radau ir ebay žymiai pigiau, viena suapvalinus išeina 0,16 Lt. O aukcione pasėdėjus galima išvis "popigiai" pagaut.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2013 05 06, 19:45)

Radau ir ebay žymiai pigiau, viena suapvalinus išeina 0,16 Lt. O aukcione pasėdėjus galima išvis "popigiai" pagaut.

parodykit kur radot,aš jau irgi baigiu susigundyti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti