Įkraunama...
Įkraunama...

Grupinių apsipirkimų internetinės svetainės - 5

Sveikos merginos Tampres Betoj gal kas esate isgyje, noriu tokiu namie sportuoti, bet idomu atsiliepimai ar neskystos, nes pagooglinus matau kad ne pirma karta jau jomis prekiauja
Atsakyti
QUOTE(hopegirl @ 2013 04 29, 14:59)

Šito nepirkite, jau buvo kalbėta ir dėtos nuorodos į mokslinius straipsnius, kuriuose rašoma, kad neišrastos dar tokios elektromagnetinės bangos ar impulsai, kurie atbaidytų visų rūšių vabzdžius, griaužikus ir t.t. Daugelis mūsų naudojamų prietaisų (telefonai, televizoriai, kompiuteriai) skleidžia tokias bangas, bet kažkodėl jos nieko natbaido ax.gif Pinigai į balą, 100% neveikia tas daiktas.
Atsakyti
Tik 19 litų už 52 litų vertės bilietą į nepakartojamą garsiausių pasaulio cirkų pasirodymų vakarą CIRKAS IR MAGIJA
http://beta.lt/visa-...t1717@gmail.com
Nebloga proga vaikucius palepinti. smile.gif
Atsakyti
Ka manote apie si prietaisa? Ar gal kuri panasu turite? Uzknisa lyginti uzuolaidas, noreciau pasilengvinti si darba, tik kazin, ar jis lygina kaip reikia?

garu lygintuvas!
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2013 04 30, 09:11)
Šito nepirkite, jau buvo kalbėta ir dėtos nuorodos į mokslinius straipsnius, kuriuose rašoma, kad neišrastos dar tokios elektromagnetinės bangos ar impulsai, kurie atbaidytų visų rūšių vabzdžius, griaužikus ir t.t. Daugelis mūsų naudojamų prietaisų (telefonai, televizoriai, kompiuteriai) skleidžia tokias bangas, bet kažkodėl jos nieko natbaido  ax.gif  Pinigai į balą, 100% neveikia tas daiktas.

Aš irgi nepirkčiau būtent šitų. Bet dėl kitos priežasties. O kas liečia mikrobangas (ar kas ten dar) - vienos nedidelės mėsinės vadovas kalbėjo, kad panašūs, kaip reklamuojami TV, pas juos seniai sudėti. Kitaip jokio sanitarinio sertifikato veiklai nenūtų gavę. Ir, sakė, veikia puikiausiai. Tik, manau, pirko ne kokius tai, o skirtus profesionalams. Bet aš nepirkčiau ir nestatyčiau namie net ir tokių. Ir te nepasakoja, kad peles veikia, o kačiukų, šuniukų - ne. Tai tiesiog neįmanoma. Jei veikia žinduolius, tai veikia bet kokius žinduolius. Tikrai neatsirinkinėja. Ir žmogų tame tarpe!
Atsakyti
Pirkau preke per ciageriau.lt. Sakykite, jei ji man netinka, ar galiu ja grazinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2013 04 30, 09:21)
Tik 19 litų už 52 litų vertės bilietą į nepakartojamą garsiausių pasaulio cirkų pasirodymų vakarą CIRKAS IR MAGIJA
http://beta.lt/visa-...t1717@gmail.com
Nebloga proga vaikucius palepinti. smile.gif

Ačiū už nuorodą 4u.gif Būtume praleidę gerą pasiūlymą, kaip tik ruošėmės pirkti bilietus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2013 05 01, 07:00)
Ačiū už nuorodą 4u.gif Būtume praleidę gerą pasiūlymą, kaip tik ruošėmės pirkti bilietus bigsmile.gif

as norejau pasinaudoti situo pasiulymu: uzsisakiau 3 bilietus , tai neleido pirkti doh.gif . Jei nnori sedeti vienoje vietoje visa seima, neleidzia... schmoll.gif . reikia pirkti 2 +1 atskirai, o as nenoriu sedeti skirtinguose vietuose verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2013 05 01, 10:16)
as norejau pasinaudoti situo pasiulymu: uzsisakiau 3 bilietus , tai neleido pirkti  doh.gif . Jei nnori sedeti vienoje vietoje visa seima, neleidzia... schmoll.gif . reikia pirkti 2 +1 atskirai, o as nenoriu sedeti skirtinguose vietuose verysad.gif

O kaip taip yra...įdomiai gaunasi arba aš kažką ne taip dariau g.gif Aš ryte pirkau tris kuponus ir viskas buvo gerai, leido nusipirkti iš tų bilietų, kur dar nėra parašyta 'išparduota'. Gavosi brangiau nei 19 Lt/vnt, bet vis vien pigiau ženkliai..

Bet nerodė jokių vietų ar pan. unsure.gif

Tiesiog gavau kuponus į el. paštą, ir pačiam pasiūlyme parašyta "pasibaigus akcijai, bus atsiųstas EL. BILIETAS" ir " El. bilietas su sėdima vieta bus atsiųstas atskiru laišku po akcijos pabaigos. Vietos parenkamos atsitiktine tvarka (tuo pačiu el. paštu registravusiems pirkėjams sėdimos vietos bus parinktos šalia".

O akcija dar nesibaigė, tai ir jokių bilietų dar neatsiuntė - aš bent supratau, kad turėčiau gauti ar nuorodą į Tiketa.lt bilietų svetainę su bilietais, ar el. bilietus (nes su pačiais kuponais niekas neįleis) g.gif

O kaip kitoms pirkusioms, leido pirkti?
Aš pradėjau dabar galvot, kad mūsų šeimos neišmėtytų, nes pirkau bilietus tik tėčiui su vaikais, jis viens nepersiplėš blink.gif
Atsakyti
Gal kas nors bandėt šį dantų balinimo rinkinį? g.gif

http://beta.lt/vilni...track_type=name
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2013 05 01, 13:05)
O kaip taip yra...įdomiai gaunasi arba aš kažką ne taip dariau g.gif Aš ryte pirkau tris kuponus ir viskas buvo gerai, leido nusipirkti iš tų bilietų, kur dar nėra parašyta 'išparduota'. Gavosi brangiau nei 19 Lt/vnt, bet vis vien  pigiau ženkliai..

Bet nerodė jokių vietų ar pan. unsure.gif 

Tiesiog gavau kuponus į el. paštą, ir pačiam pasiūlyme parašyta "pasibaigus akcijai, bus atsiųstas EL. BILIETAS" ir " El. bilietas su sėdima vieta bus atsiųstas atskiru laišku po akcijos pabaigos. Vietos parenkamos atsitiktine tvarka (tuo pačiu el. paštu registravusiems pirkėjams sėdimos vietos bus parinktos šalia".

O akcija dar nesibaigė, tai ir jokių bilietų dar neatsiuntė - aš bent supratau, kad turėčiau  gauti ar nuorodą į Tiketa.lt bilietų svetainę su bilietais, ar el. bilietus (nes su pačiais kuponais niekas neįleis) g.gif

O kaip kitoms pirkusioms, leido pirkti?
Aš pradėjau dabar galvot, kad mūsų šeimos neišmėtytų, nes pirkau bilietus tik tėčiui su vaikais, jis viens nepersiplėš blink.gif

Gausit el.pastu kuponus, ir pries rengini - informacini meila su surasytom vietom. Su kuponais ir eisit.
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2013 05 01, 10:16)
as norejau pasinaudoti situo pasiulymu: uzsisakiau 3 bilietus , tai neleido pirkti  doh.gif . Jei nnori sedeti vienoje vietoje visa seima, neleidzia... schmoll.gif . reikia pirkti 2 +1 atskirai, o as nenoriu sedeti skirtinguose vietuose verysad.gif

O man is viso grazins pinigus, nes Siauliuose cirkas nebevyks.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(doruta @ 2013 04 30, 23:09)
Pirkau preke per ciageriau.lt. Sakykite, jei ji man netinka, ar galiu ja grazinti?  g.gif

Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2013 05 01, 07:00)

I sveikata 4u.gif
Atsakyti