Sveiki!Gal kas turi si garu lygintuva?
http://www.ciageriau...ulymas/?id=1237
Ar vertas demesio,galvoju apie toki daikciuka,nes kai istrauki kokia striuke is vakuminio maiso, suglamzita buna,o su paprastu lygintuvu bijau lygint,kad nesudegint
QUOTE(evemaska @ 2013 04 15, 18:02)
Pirkau ne iš grupinių, man nepasiteisino. Kodėl verta įsigyti garų lygintuvą?
Lengvai ir efektyviai išlygina drabužius, užuolaidas, baldus, staltieses ir kitus, lyginimo ir gaivos reikalaujančius audinius;
Šiam prietaisui naudoti nebūtinas kietas paviršius, kaip sunkiems ir dideliems lygintuvams, reikalinga lyginimo lenta;
Garų lygintuvas efektyviai atgaivina įvairius audinius;
Sunkius ir kietus audinius bus lengva lyginti, tokius kaip linas ir vilna;
Lengvai ir idealiai išlyginsite plonus audinius, tokius kaip šilkas;
Puikiai tinka automobilio salono priežiūrai, avalynei;
Galingas ir lengvas garų lygintuvas leis Jums lyginti be vargo;
Efektyviai šalina nemalonius kvapus audinyje!;
Garų pagalba naikinamos bakterijos;
Kompaktiškas garų lygintuvas idealiai tinka keliaujantiems užima mažai vietos.
Sutikčiau tik su priešpaskutiniu teiginiu, nes tai savaime suprantama: aukštoj temperatūroj žūva dauguma bakterijų.
Eilinį kartą vertė "iš lempos".
QUOTE(evemaska @ 2013 04 15, 18:02)
Ar vertas demesio,galvoju apie toki daikciuka,nes kai istrauki kokia striuke is vakuminio maiso, suglamzita buna,o su paprastu lygintuvu bijau lygint,kad nesudegint
Nepasakysiu ar mūsų lygiai toks pat, pirkom per grupinius puslapius, mokėjom panašiai. Daiktas visiškas š...
Visų pirma, žiauriai laša, gera bala ant žemės būna. Vanduo neišgaruoja, o išlaša visas
Antra, išlygina minimaliai. Tai apie striukės išlyginimą nei kalbos negali būti..
Kantrybės užteko dviems lyginimams, dabar veltui užima vietą spintoj.
Na, arba mes neįsikirtom kaip jį teisingai naudoti reikia
QUOTE(evemaska @ 2013 04 15, 19:02)
Nežinau kaip šitas, bet labai panašų už tokią pat kainą iš Maximos pirkau, yra akcijiniam leidiny. Tvarkingai leidžia garus, o ne lašina vandenį. Gilių raukšlių gal ir nepaimtų, bet greit prasieit pro lengvas raukšles labai gerai. Bandžiau dar tik kartą, tai gal nuomonė dar ir pasikeis
Paklodes su gumom is imones Rustile, matau ne pirma karta, gal kas jau turit, kaip kokybe? ar dydziai tinka...... Na ir turintys rekomenduotu pirkti ar geriau kitur paieskoti?
Gal kas pirkote tokius planšetukus? ar verta pirkti? ar tinkamas 6 metų vaikui?
http://www.kiauletau...kuciu-gebejimus
http://www.kiauletau...kuciu-gebejimus
Atejau pasidziaugti Bergner termopuodeliu. Per akcija grupiniam ar tai betoj buvau nusipirkus balta puodeli, tas tai nelaiko nei silumos, nei skysciu- supyliau savo rankine. Susisiekiau su pardaveju- rotoshopu ir paklausiau, ar negaletu pakeisti i plienini termosiuka. Jie sutiko. Grupinio atstovybej uzpildziau keitimo forma ir dabar turiu tikrai verta daikta- termopuodelis sandarus ir siluma islaiko 7val.
Jau zinau, kam tokiu nupirksiu dovanu :-)
O vat su pardavejais patentininkais sutarti sunkiau.
Dar noriu atsiliepti apie Profi cook iranga - turiu virtuvini kombaina ir el. Virduli su silumos palaikymo f-ja. Iranga tik cook lygio, tikrai ne profi :-) Kaina net akcijos metu, sakyciau, per didele.
Dar noriu atsiliepti apie Profi cook iranga - turiu virtuvini kombaina ir el. Virduli su silumos palaikymo f-ja. Iranga tik cook lygio, tikrai ne profi :-) Kaina net akcijos metu, sakyciau, per didele.
QUOTE(Lagūna @ 2013 04 16, 13:53)
Gal kas pirkote tokius planšetukus?
Aprašyme nurodyta, kad skirti vaikams nuo 18 mėn., tai šešiamečiui jau bus tikrai neįdomūs jie. Be to jau rašė čia, kad labai plastmasiški jie, kinietiškas žaisliukas ir tiek
QUOTE(Mrs. R @ 2013 04 16, 16:09)
Atejau pasidziaugti Bergner termopuodeliu.
Pirkau ir aš kovo mėn. iš Betos Bergner termosiuką, labai patinka, nešioju kavą į darbą. Tiesa, nelaiko jis šilumos tiek laiko, kiek nurodyta (parašyta, kad užpilus 95 laipsnių skysčio jis po paros dar bus šiltas, t.y. 40 laipsnių šilumos), bet kažkaip man tiek ir nereikia, išgeriu savo kavą daug anksčiau
Ant maniskio pakuotes buvo parasyta, kad laiko iki 40 laipsniu iki 7 val.
Tikrai tiek laiko. Ryte 7val uzsiplikau arbatos, per pietus turiu silto gerimo.
24val. man laiko tik stanlay termosas, aisku, jei stovi ne minusinej temp.
Tikrai tiek laiko. Ryte 7val uzsiplikau arbatos, per pietus turiu silto gerimo.
24val. man laiko tik stanlay termosas, aisku, jei stovi ne minusinej temp.
QUOTE(Mrs. R @ 2013 04 16, 16:09)
Atejau pasidziaugti Bergner termopuodeliu. Per akcija grupiniam ar tai betoj buvau nusipirkus balta puodeli, tas tai nelaiko nei silumos, nei skysciu- supyliau savo rankine. Susisiekiau su pardaveju- rotoshopu ir paklausiau, ar negaletu pakeisti i plienini termosiuka. Jie sutiko. Grupinio atstovybej uzpildziau keitimo forma ir dabar turiu tikrai verta daikta- termopuodelis sandarus ir siluma islaiko 7val.
As is viso nesuprantu kodel tuos termopuodelius perka tokiais kiekiais per akcijas, kai Gariunuose ramiai gali uz 19 lt Bergner ta termopuodeli isigyti. Pati pirkau, puikiai atlieka savo funkcijas.
ne visi LT turi gariunus :-)
Brangiau uz puodelius ir nemokeciau, bet kai mano mieste per akcija galima isigyti uz 20lt, tai ir perku, matyt, ne as viena :-)
Kitas dalykas- garantija. Turguje neapsipirkineju jau daugyyyyybe metu, darzoviu uzsiauginame patys, pieno produktus perkame is kaimynu, visa kita- ne pigiau ir ne geriau nei parduotuveje, o problemos atveju niekas taves klientu, kuris visada teisus :-), nelaiko.
Akcijose is patentininku ir tu, kurie nenurodo, kad suteikia garantija, taip pat neperku- kam man papildomos problemos...
Brangiau uz puodelius ir nemokeciau, bet kai mano mieste per akcija galima isigyti uz 20lt, tai ir perku, matyt, ne as viena :-)
Kitas dalykas- garantija. Turguje neapsipirkineju jau daugyyyyybe metu, darzoviu uzsiauginame patys, pieno produktus perkame is kaimynu, visa kita- ne pigiau ir ne geriau nei parduotuveje, o problemos atveju niekas taves klientu, kuris visada teisus :-), nelaiko.
Akcijose is patentininku ir tu, kurie nenurodo, kad suteikia garantija, taip pat neperku- kam man papildomos problemos...
QUOTE(MajaLi @ 2013 04 16, 19:14)
As is viso nesuprantu kodel tuos termopuodelius perka tokiais kiekiais per akcijas, kai Gariunuose ramiai gali uz 19 lt Bergner ta termopuodeli isigyti. Pati pirkau, puikiai atlieka savo funkcijas.
Gal ne visiems tie Gariunai pakeliui?