Įkraunama...
Įkraunama...

Grupinių apsipirkimų internetinės svetainės - 5

QUOTE(Laimė @ 2013 03 27, 10:14)
Sveiki,

gal kas turite šiuos Fiskars peilius? kaip jie? ieškau gerų kobybiškų peilių, nes berghoff užpypino juodai doh.gif
http://beta.lt/kauna...track_type=name

Turiu Fiskars peilius, bet kitos linijos, tuos kur su juodai/oranžinėmis rankenomis. Peiliai man labai patinka thumbup.gif Bet turiu ir spec. galandiklį jiems smile.gif Kad ir kokie peiliai bebūtų, galąst juos vistiek reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2013 03 27, 11:05)
gaila, bet neradau atsiliepimų, nors temoje apie Peilius Fiskars firmą kaip ir giria. Greitai jie neatšimpa?

fiskarai turi kelias serijas,prasčiausia-šita akcijinė, paskui eina juoda/oranžinė,tada juoda/violetinė (atrodo). Mes turim ir juodos ir ir juodos/oranžinės serijos peilius. Na,jaučiasi ta kokybė,bet ir juodi šiaip neblogi smile.gif palygint su bergofu negaliu. Oražinius peilius pirkom senukuose su ta 30 proc nuolaida. Kaip tik šiandie vyksta ta akcija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2013 03 28, 11:25)
fiskarai turi kelias serijas,prasčiausia-šita akcijinė, paskui eina juoda/oranžinė,tada juoda/violetinė (atrodo). Mes turim ir juodos ir ir juodos/oranžinės serijos peilius. Na,jaučiasi ta kokybė,bet ir juodi šiaip neblogi smile.gif palygint su bergofu negaliu. Oražinius peilius pirkom senukuose su ta 30 proc nuolaida. Kaip tik šiandie vyksta ta akcija mirksiukas.gif

o kaip jaučiasi? peilio sunkume/lengvume ar kt.?
Papildyta:
QUOTE(irisas @ 2013 03 27, 21:55)
Turiu Fiskars peilius, bet kitos linijos, tuos kur su juodai/oranžinėmis rankenomis. Peiliai man labai patinka  thumbup.gif Bet turiu ir spec. galandiklį jiems smile.gif Kad ir kokie peiliai bebūtų, galąst juos vistiek reikia  biggrin.gif

galandiklį turiu ir aš, ir suprantu, kad peilius galasti reikia... bet Berghoff sakyčiau jie net nepasigalanda normaliai. Man virtuvėje peilis aštrus buri būti g.gif o ne taip, kad paimi pvz. pomidorą ir nepabrūžinęs pirmyn atgal pirmyn atgakl jo perpjauti negali doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimė: 28 kovo 2013 - 11:56
QUOTE(Laimė @ 2013 03 28, 12:53)

Mes turim ir juodus ir su oranžiniu kraščiuku, man jie vienodi, tik oranžiniai gražiau žiūrisi 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2013 03 28, 11:55)
Papildyta:
galandiklį turiu ir aš, ir suprantu, kad peilius galasti reikia... bet Berghoff sakyčiau jie net nepasigalanda normaliai. Man virtuvėje peilis aštrus buri būti g.gif o ne taip, kad paimi pvz. pomidorą ir nepabrūžinęs pirmyn atgal pirmyn atgakl jo perpjauti negali doh.gif

Keista, maniškiai Berghoffai gerai galandasi ax.gif Aš irgi mėgstu aštrius, ypač tą mažiausią peilį, man jis pagrindinis visame maisto gaminimo procese, tai labai prižiūriu tą dalyką.. Nežinau, anyta jei atvažiuoja, tai nuolat paburba, kad turbūt specialiai prieš jai atvažiuojant taip peilius sutvarkau, kad ji sau pirštus nusipjautų doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2013 03 28, 11:55)
Papildyta:

pomidorus geriausia pjaustyt peiliais su smulkiai dantytais ašmenimis, bet fiskarinis pomidorų peilis man nepatiko schmoll.gif Seniai seniai pirkau Thomas Phillips peilį dantytais ašmenimis už kelis litus, tai pomidorus tik su juo pjaustau.
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2013 03 28, 12:55)
Papildyta:

Kad nereiktų brūžint ir traiškyt, tam super tinka keramikiniai peiliai, tik pirštus reikia saugot, eina kaip per sviestą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2013 03 28, 16:24)
Kad nereiktų brūžint ir traiškyt, tam super tinka keramikiniai peiliai, tik pirštus reikia saugot, eina kaip per sviestą  biggrin.gif

Ir vitaminai nežūsta thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas pirkot tokia sluota ar girdejot atsiliepimu is pirkusiu 4u.gif

sluota su kibiru
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2013 03 28, 21:04)
Gal kas pirkot tokia sluota ar girdejot atsiliepimu is pirkusiu  4u.gif

sluota su kibiru

Maciau, kad atnese grazinimui tokia sluota. Tikejosi originalios, kaip Top Shope, o gavo ne tokia smile.gif Speju ir kokybe nelabai bus, kitaip negrazintu.
Atsakyti
Gal kas pirko?

29 litai už 60 litų vertės aukščiausios kokybės keraminę keptuvę KAISERHOFF - yra įvairių dydžių
Atsakyti
QUOTE(-čiobrelis- @ 2013 03 29, 09:59)
Gal kas pirko?

29 litai už 60 litų vertės aukščiausios kokybės keraminę keptuvę KAISERHOFF - yra įvairių dydžių

Aš pirkau 2 skirtingų dydžių, kaip gerai ten su jomis, nežinau kiek ilgai naudosis, bet didesnės keptuvės emalis man kaip ir plonu sluoksniu uždėtas pasirodė lyginant su mažąją. Aš dar turiu titines, tai jos labai sunkios ir šilumą gerai paskirsto, neleidžia perkaisti, o tos iš Beta.lt žiauriai greit įkaista, ir lengvos, reikia kontruliuoti ugnį kad neperkaitinti 4u.gif
Atsakyti