Įkraunama...
Įkraunama...

Grupinių apsipirkimų internetinės svetainės - 5

nusipirkau sia akcija,
http://kartu.lt/akci...ejimas-zirgynas
gal kas ten buvote, kokie atsiliepimai? vaikas labai nori pasivazineti.
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 13, 07:47)
as pastebejau,kad tie vadinami grupiniai jau dauguma prekiu stumdo didesnemis kainomis nei kur kitur imanoma gauti.....

Nė metų neprireikė.. bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas esate pirke kilimelį iš betos "Pavyzdingai švarai namuose! 29 litai už 58 litų vertės puikiai drėgmę ir purvą sugeriantį praktišką kilimėlį" dažnai matau jam akcijas ir vis gundausi, įdomu kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolanta: 14 kovo 2013 - 07:42
Gal ir velokai, bet pasisakysiu apie ped egg manikiurio rinkini, bent jau taip ji reklamavo, o ant dezutes kitaip uzrasyta. Prietaiselis veikia su elementais, tad, galima sakyti, neveikia :-) Kulnu neiveikia paslifuoti, nes pridejus prie pedos, tiesiog nebesisuka. Kad jau turiu, tai panaudoju nagu odelems paslifuoti ir patiems nagams su veltinuku papoliruoti. Pedu gremztukas, tas kiausininis, man per rupus, nezinau kaip oroginale. Jis tinka, jei padai tikrai gerokai sukieteje, kitu atveju, nusibos atplaisas slifuot...
Prekybos centruose, eurokose yra lyg Titania (ar panasiai) pedutes formos, dvipusis, su rankenele pedu bruzeklis, padengtas lyg svitriniu popierium, va cia tai daiktas! Visa mano seima isigyjo ir patenkinti- pabruzuoju ir sausas ******, ir dregnas. Daiktas tekainuoja gal 5lt, tarnauja apie du metus (kai netausoju, tai dazniausiai rankena nulauziu) . Tiesa, kitu firmos tokio tipo bruzekliu sveitimo popierius daznai atsoka ar nusibraukia suslapes...
Atsakyti
Gal kas esate isigyje si maluneli, ar kokybiskas, ar ne apgaule vel kokia? 4u.gif

39 Lt už 55 Lt vertės kokybišką dvipusį nerūdijančio plieno druskos ir pipirų malūnėlį BOHMANN
http://www.geraakcij...li-BOHMANN-1485

Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 03 14, 12:36)
Gal kas esate isigyje si maluneli, ar kokybiskas, ar ne apgaule vel kokia? 4u.gif
39 Lt už 55 Lt vertės kokybišką dvipusį nerūdijančio plieno druskos ir pipirų malūnėlį BOHMANN

Liuks dalykas turiu jau nuo liepos menesio. Tik tada pigesnis buvo man rodos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2013 03 14, 13:51)
Liuks dalykas turiu jau nuo liepos menesio. Tik tada pigesnis buvo man rodos  g.gif

Ne per mazai vietos ten druskai ir pipirams? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2013 03 14, 07:41)
Gal kas esate pirke kilimelį iš betos  "Pavyzdingai švarai namuose! 29 litai už 58 litų vertės puikiai drėgmę ir purvą sugeriantį praktišką kilimėlį"  dažnai matau jam akcijas ir vis gundausi, įdomu kokie atsiliepimai?

Pirkau, man nepatiko, nevertas tu pinigu... Patiesiau balkone smile.gif
Atsakyti
labai daznai pasiulymuose buna SIOS "NUR DIE" KELNAITES , visada demesi atkreipiu, nes turiu tokias, tik akutes nubyrejo po pirmo plovimo uztai suabejojau kokybe, bet pacios jos visai nieko, o va maximos kataloge 15 psl tos pacios kelnaites nubraukta 9,99 lt ir sia savaite akcija 5,99 biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2013 03 15, 10:35)
labai daznai pasiulymuose buna SIOS "NUR DIE" KELNAITES , visada demesi atkreipiu, nes turiu tokias, tik akutes nubyrejo po pirmo plovimo uztai suabejojau kokybe, bet pacios jos visai nieko, o va maximos kataloge 15 psl tos pacios kelnaites nubraukta 9,99 lt ir sia savaite akcija 5,99  biggrin.gif  biggrin.gif

Nezinau is kur paimta tokia kaina. As perku sio gamintojo kelnaites Spartoj arba Solo parduotuvese ir ju kaina buna 6-10 lt (priklausomai nuo modelio ir vykdomu akciju).
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2013 03 15, 09:35)
labai daznai pasiulymuose buna SIOS "NUR DIE" KELNAITES , visada demesi atkreipiu, nes turiu tokias, tik akutes nubyrejo po pirmo plovimo uztai suabejojau kokybe, bet pacios jos visai nieko, o va maximos kataloge 15 psl tos pacios kelnaites nubraukta 9,99 lt ir sia savaite akcija 5,99  biggrin.gif  biggrin.gif

Aš tai neseniai IKI buvau ant Nur Die kelnaičių akcijos užtaikiusi, tai po 3 lt buvo, tik, gaila, dydžiai ne mano buvo likę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 03 14, 12:36)

Uosvienei padovanojau, tai sake sauniai mala rolleyes.gif .
Atsakyti