Įkraunama...
Įkraunama...

Mažeikių mažyliai, 4 tema

4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Atsakyti
labika mamukai kaip ir kuo gyvenam laukiam pavasario rolleyes.gif

mes laukiam labai labai bet va Matutis apsirgo sloga prilipo ko pasekoje kosulys tikiuos nesukris i bronhus tfiu tfiu tfiu
Atsakyti
Sveikutes nebeilindau pasveikint su su moteryciu diena doh.gif nu bet paveluotai vistiek visoms po laimes balioneli kad tas pavasris neuztruktu ir greiciau ateitu o ir i jusu namus kuo daugiau silumos graziu emociju atnestu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

salta tai joo nors manoji isprotejus kaip i lauka nori bet nevedu nenoriu susargdint.

Jurgita sneka po biski kai ka suprantam kai ka ne bet jau vis daugiau ir daugiau po zodeli mano tevai sako kad mazai bet man atrodo normaliai suprantu. Naujausi zodziai "Kur tu kate, kur tu mama, va mama ir t.t.

Valabi o kodel keisit gyd? bloga turejot? margalikiene mane pacia gyde vaikystej bet tokia griezta man ji atrodo
Atsakyti
QUOTE(***arabella*** @ 2013 03 13, 16:38)

Valabi o kodel keisit gyd? bloga turejot? margalikiene mane pacia gyde vaikystej bet tokia griezta man ji atrodo

pabendrautum su kinderaviciute tai Margalikiene kai angelas atrodytu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(***arabella*** @ 2013 03 13, 16:38)
Sveikutes nebeilindau pasveikint su su moteryciu diena  doh.gif nu bet paveluotai vistiek visoms po laimes balioneli kad tas pavasris neuztruktu ir greiciau ateitu o ir i jusu namus kuo daugiau silumos graziu emociju atnestu  4u.gif  4u.gif  4u.gif
salta tai joo nors manoji isprotejus kaip i lauka nori bet nevedu nenoriu susargdint.

Jurgita sneka po biski kai ka suprantam kai ka ne bet jau vis daugiau ir daugiau po zodeli mano tevai sako kad mazai bet man atrodo normaliai suprantu. Naujausi zodziai "Kur tu kate, kur tu mama, va mama ir t.t.

pas musiske tu zmoniu skaicius mane doh.gif o paskutiniu metu ir tos diagnozes keistokos buvo, da kol kas neperejau tongue.gif esam is senamiescio, tai visi galvojam sueit i ta polikninika.
siulo man Kinderaviciute smile.gif sako kas liecia bendravima su tevais tai blink.gif bet vaikai ir ju ligos sventas reikalas, puikiai ismano siuncia, tiria, vienu zodziu, vaikas pirmoje vietoje.
Atsakyti
Sveikutes mamukai 4u.gif

Apleidau jus per ta keline blush2.gif doh.gif nuotaikos nebebuvo kai nebepasigulde mus schmoll.gif verysad.gif

tai va grizom sekmadieni su Jonuku su traukiniu 4u.gif ot smagumelis po tiek metu su juom vaziuot, net nepajutau kai grizom biggrin.gif

user posted image

Nu ka sian vaikui temp. sukilo o pirmadieni turim gultis, tikiuos kad is dantu ir neisisirgsim 4u.gif

Saunu Araballa kad kalbat jau 4u.gif

O as noriu pagirti savo sunyti JONUKAS NUO UZVAKAR JAU PATS ATSISEDA thumbup.gif clap.gif clap_1.gif bis.gif yahoo.gif ploja.gif assa.gif aciuks.gif
Atsakyti
laba damos 4u.gif
Jurgita,tu šaunuolė ir stipruolė mama wub.gif
gal matėt kas pavasarį blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sandra00 @ 2013 03 14, 11:28)
laba  damos  4u.gif
Jurgita,tu šaunuolė ir stipruolė mama  wub.gif
gal matėt kas pavasarį  blink.gif

ACIU aciuks.gif

M ACIAU UZ kOVO MEN PASISLEPES YRA lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida:))))))) @ 2013 03 13, 17:51)
pabendrautum su kinderaviciute tai Margalikiene kai angelas atrodytu  tongue.gif

ane? nu matai kazkaip as kai pati su tevais gyvenau senamiesti tada ir tesilankiau savo vaika i mikraske esu prirasius tai net nebezinau kokio tos gyd ten bera.

Klausyk Vaida tu esi sakius kad eidavai sportuot senamiesty kokios ten kainos gal zinai ar yra motriskom ka veikt ten? Kiek kazi vienai dienai kainuoja ten? galvoju gal reiktu pradet judint savo uzpakali biski biggrin.gif

Jonukui kad neisisirgtu labai vargsytis 4u.gif bet sauniai judate i prieki visai taip ir toliau mamytei stiprybes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(***arabella*** @ 2013 03 14, 12:40)
ane? nu matai kazkaip as kai pati su tevais gyvenau senamiesti tada ir tesilankiau savo vaika i mikraske esu prirasius tai net nebezinau kokio tos gyd ten bera.

Klausyk Vaida tu esi sakius kad eidavai sportuot senamiesty kokios ten kainos gal zinai ar yra motriskom ka veikt ten? Kiek kazi vienai dienai kainuoja ten? galvoju gal reiktu pradet judint savo uzpakali biski  biggrin.gif
Jonukui kad neisisirgtu labai vargsytis  4u.gif bet sauniai judate i prieki visai taip ir toliau mamytei stiprybes  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dabar viskas lyg tvarkoi, ziuresim vakarop ax.gif
Atsakyti
labuka mamukai
tokios grazios dienos gal pavasary atnesa ax.gif

QUOTE(Valabi @ 2013 03 13, 20:26)
pas musiske tu zmoniu skaicius mane doh.gif o paskutiniu metu ir tos diagnozes keistokos buvo, da kol kas neperejau tongue.gif esam is senamiescio, tai visi galvojam sueit i ta polikninika.
siulo man Kinderaviciute smile.gif sako kas liecia bendravima su tevais tai blink.gif bet vaikai ir ju ligos sventas reikalas, puikiai ismano siuncia, tiria, vienu zodziu, vaikas pirmoje vietoje.

tas tai tiesa jai vaikai svarbiausi ir siuo klausimu jinai rupestinga bet jau jei ner jai nuotaikos tai su tevais bendrauja nekaip bet iskenciama priprast reikia as ja kai nuo devyniu metu pazystu tai man gerai wink.gif

QUOTE(Jurgit@_ @ 2013 03 14, 12:15)

user posted image

Nu ka sian vaikui temp. sukilo o pirmadieni turim gultis, tikiuos kad is dantu ir neisisirgsim  4u.gif 

Saunu Araballa kad kalbat jau  4u.gif

O as noriu pagirti savo sunyti JONUKAS NUO UZVAKAR JAU PATS ATSISEDA 

saunuoliai jus 4u.gif
tikekim kad Jonukas neisisirgs ir atsigule pirmadieni jau penktadieni busit namie mirksiukas.gif

Arabela yra ten tikrai ka veikt moterim ir ant treniruokliu ir aerobika as ejau i aerobika mokejau 50lt menesiui berods smile.gif
Atsakyti