QUOTE(Valabi @ 2013 02 16, 18:58)
Jurgit@ labai tave suprantu
as tik dabar nustojau saves klausti, kodel, uz ka ir t.t. labai kaltinau save, asarojau iki begalybes, kol supratau toks likimas tokia...valia
susitaikau jau su viskuo ir su aplinkiu reakcija i prastai kalbanti vaika ir su busima ateitimi del mokykleliu, gal baigsim kaip visi, o gal reikes ir spec. esu jau susitaikiusi su blogiausiu ir su geriausiu,gerai bus jei baigsim universiteta, gerai bus ir jei baigsim tik 10kl. jis, mano, musu, jis vienintelis, nepakartojamas, mylimas iki sirdies gelmiu...
o gal pranoksim visus, likimas pameto visokiu dovanu...
labai paguosdavo kitu "viskas bus gerai" bent ta sekunde, ta minute, padedavo tiketi ir gerai...taip lengviau
TAU daud daug, mes mamos, mes viska galim
as tik dabar nustojau saves klausti, kodel, uz ka ir t.t. labai kaltinau save, asarojau iki begalybes, kol supratau toks likimas tokia...valia
susitaikau jau su viskuo ir su aplinkiu reakcija i prastai kalbanti vaika ir su busima ateitimi del mokykleliu, gal baigsim kaip visi, o gal reikes ir spec. esu jau susitaikiusi su blogiausiu ir su geriausiu,gerai bus jei baigsim universiteta, gerai bus ir jei baigsim tik 10kl. jis, mano, musu, jis vienintelis, nepakartojamas, mylimas iki sirdies gelmiu...
o gal pranoksim visus, likimas pameto visokiu dovanu...
labai paguosdavo kitu "viskas bus gerai" bent ta sekunde, ta minute, padedavo tiketi ir gerai...taip lengviau
TAU daud daug, mes mamos, mes viska galim
Aciu - Valabi susirenku nes man begalo dabar ju reikia, esu paluzusi is naujo
Matai o as vis ir kaltinu asaroju dar nedasikaliau i galva kad cia toks likimas.. Vis atrodo kad mane uz kaska baudzia tik nzn uz ka
Tas past ir musu manau laukia gerai bus jei baigsim universiteta, gerai bus ir jei baigsim tik 10kl. jis, mano, musu, jis vienintelis, nepakartojamas, mylimas iki sirdies gelmiu...
Uz mus mamytes , uz musu kantrybe stiprybe ir visa ka mes darom del savo stebukleliu