Įkraunama...
Įkraunama...

Mažeikių mažyliai, 4 tema

Mes busim kaimieciai eisim i Tirkslius jauciu wink.gif
kokiom dar Valabi domejais mokyklom?
Atsakyti
QUOTE(Vaida:))))))) @ 2014 05 07, 07:44)
Mes  busim kaimieciai eisim i Tirkslius jauciu wink.gif
kokiom dar Valabi domejais mokyklom?

tik apie pradines 4u.gif
Žiburėlis mums būtų įdealus, bet mokytojos nekokios , tokie vaikai kaip maniškis kitokie ir jie reikalauja dirbti, o ne imituoti, o dirbti pas mumis retas nori... O dar ir pokalbis su vadove savotiškai pribloškė.
jautrokas, jis pas mane jį reikia dažnai pagirti, kad rezultatas gerėtų, pati idedu nemažai darbo su juo, bet kai pasiklausau, kad šiais laikais vaikai laikomi tik dėl krepšelių, o ne dėl kokybiško mokymo ir išmokymo, tai kraupu pasidaro. Kad ir pagrindinės mokyklos, dvyliktokas rašo vieną žodį kuriame net trys klaidos, tai iškyla klausimas, kaip jis iki toks 12kl atšokavo su savo raštingumu doh.gif Apie Vyturio iš vis nieko nežinau. Jagmino mokytoja ,Skaidrutė, sąraše jautri, dėmesinga, tai kol kas ji favoritas. Buvo metas apie rajonine ir aš pagalvojau, traukia mažos vaikų klasės, juk žymiai lengviau ir mokytojai prie kiekvieno prieiti kai vaiku koks 10, o ne 25 ir daugiau.
nu pripyškinau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valabi: 07 gegužės 2014 - 10:24
QUOTE(Valabi @ 2014 05 07, 11:20)
Buvo metas apie rajonine ir aš pagalvojau, traukia mažos vaikų klasės, juk žymiai lengviau ir mokytojai prie kiekvieno prieiti kai vaiku koks 10, o ne 25 ir daugiau.

drinks_cheers.gif pilnai sutinku, uztat mes i etg mokyklele ir keliausim
Atsakyti
QUOTE(neringa223 @ 2014 05 10, 15:56)
drinks_cheers.gif  pilnai sutinku, uztat mes i etg mokyklele ir keliausim

Jus tam paciam miestuke ir esat, paprasciau, man jau tektu vazinet, matysim, gal ka rasiu, o gal kas moks ka rekomenduot turit?
Papildyta:
QUOTE(neringa223 @ 2014 05 10, 15:56)
drinks_cheers.gif  pilnai sutinku, uztat mes i etg mokyklele ir keliausim

Jus tam paciam miestuke ir esat, paprasciau, man jau tektu vazinet, matysim, gal ka rasiu, o gal kas moks ka rekomenduot turit?
Zibureli tai Daliute nuostabi, bet gaila ji siemet su pirmokais, Kiprui turetu pakliuti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Valabi @ 2014 05 11, 17:14)

aga, mums viskas vietoj, mokykla prie pat namu, nei dideliu gatviu nereiki eit, nieko
Atsakyti
sveikos pasiulysiu cia gal kam reikia busimom mamytem, vezimukas naudotas tik 9menesius tad puikios bukles. nemoku ikelti foto cia tai siunciu nuoroda kur paziureti.
https://www.facebook...aite.73?fref=nf
Atsakyti
QUOTE(lawitux @ 2014 05 12, 15:15)
sveikos pasiulysiu cia gal kam reikia busimom mamytem, vezimukas naudotas tik 9menesius tad puikios bukles. nemoku ikelti foto cia tai siunciu nuoroda kur paziureti.
https://www.facebook...aite.73?fref=nf

http://www.musumazyl...1-aneco-venezia
mazeikiskem atiduosiu pigiau
Atsakyti
QUOTE(Valabi @ 2014 05 07, 11:20)
tik apie pradines 4u.gif
Žiburėlis mums būtų įdealus, bet mokytojos nekokios , tokie vaikai kaip maniškis kitokie ir jie reikalauja dirbti, o ne imituoti, o dirbti pas mumis retas nori... O dar ir pokalbis su vadove savotiškai pribloškė.
jautrokas, jis pas mane jį reikia dažnai pagirti, kad rezultatas gerėtų, pati idedu nemažai darbo su juo, bet kai pasiklausau, kad šiais laikais vaikai laikomi tik dėl krepšelių, o ne dėl kokybiško mokymo ir išmokymo, tai kraupu pasidaro. Kad ir pagrindinės mokyklos, dvyliktokas rašo vieną žodį kuriame net trys klaidos, tai iškyla klausimas, kaip jis iki toks 12kl atšokavo su savo raštingumu doh.gif Apie Vyturio iš vis nieko nežinau. Jagmino mokytoja ,Skaidrutė, sąraše jautri, dėmesinga, tai kol kas ji favoritas. Buvo metas apie rajonine ir aš pagalvojau, traukia mažos vaikų klasės, juk žymiai lengviau ir mokytojai prie kiekvieno prieiti kai vaiku koks 10, o ne 25 ir daugiau.

taivat ir as labai blaskaius blaskiaus kur leist bet pasisodino protinga moteris sako pazysti Tirksliuos visus mokytojus (pati baigiau ta mokykla) pasikalbet gali pasitart o nuvesi bili kur nezinosi ka rasi. nes man irgi baisu daros kai pasiklausau kas miesto mokyklose dedas ;(
Atsakyti
QUOTE(Vaida:))))))) @ 2014 05 29, 23:13)
taivat ir as labai blaskaius blaskiaus kur leist bet pasisodino protinga moteris sako pazysti Tirksliuos visus mokytojus (pati baigiau ta mokykla) pasikalbet gali pasitart o nuvesi bili kur nezinosi ka rasi. nes man irgi baisu daros  kai pasiklausau kas miesto mokyklose dedas ;(

Taip, labai gerai, kai pazysti pedagogus, kaip ir mano atveju, tai labai dziaugiuosi, zinau kad jei kas nesiseks, drasiai galesiu su mokytoja pasneketi, pasitarti, netgi su direktore smile.gif todel neskubu as i miesta leisti, ir cia mums gerai, jokiu dideliu gatviu, namai cia pat, jokiu kioskeliu ar zaidimu aparatu pakeliui namo...kazkaip visai mums cia gerai, o dar mokyklele baigs renovuot, bus visikai viskas nauja, ne tik sienos bet ir baldukai, nu tai isvis labai mums cia pasiseke thumbup.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi už Jus abi 4u.gif norėčiaiu ir aš tokia rami būt ir šiemet ir kita met verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Valabi @ 2014 06 02, 13:21)
Džiaugiuosi už Jus abi 4u.gif  norėčiaiu ir aš tokia rami būt ir šiemet ir kita met verysad.gif

Viskas bus gerai, isivaziuosit 4u.gif
Atsakyti
Mano mama 57m. iesko aukles darbo Mazeikiuose. Gali priziureti vaikuti, tvarkyti namus. Neturi zalingu iprociu.Turi patirties, rekomendacijas. Buvusi seima susilauke dar vieno vaikelio, tad nebereikia eiti i darba. Iesko naujos seimos. Beabejo pirmumas-darbas kasdien visai dienai. Jei susidomejote, brukstelekit i AZ parasysiu tel. Nr. tiesioginiam kontaktavimui.

Tikiuosi nesupyksite, kad isibroviau i Jusu namucius 4u.gif
Atsakyti